Page 1 of 212»
uCoz Community » uCoz Modules » File Catalog, Site Catalog, Publisher, Ad Board, Online Games » images doesn't upload in ad board
images doesn't upload in ad board
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 1 | 6:03 PM
when i add a new entry in ad board, and i upload for example 5 images, just the first one is uploaded. what can i do?
Pancake_old
Posts: 731
Reputation: 8

Message # 2 | 10:11 PM
I havent worked with the ad board...but if your copying images from the internet its likely that they wont show up.
You must save your pictures on your website and then upload them. or find another hosting place.

Hope this helps smile

ePal(Join and be rewarded with our new look)
Bookface
K-Love (Listen Live)
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 3 | 10:24 PM
Quote (Pancake)
I havent worked with the ad board...but if your copying images from the internet its likely that they wont show up.
You must save your pictures on your website and then upload them. or find another hosting place.


its not about that. thx anyway!
PixelKhaos
Posts: 636
Reputation: 26

Message # 4 | 10:25 PM
Pancake, No you don't have to download and upload them, but it is recomended. Also make sure you got rights to use them.
He also wrote that is actually uploading them.

Iorga805S, Add $IMAGE_1$, $IMAGE_2$, etc, to the entry (if it is the actual entry you wnat to show them in).

Proud uCoz user since 2006
Freelance designer - http://pixelkhaos.com
PixelKhaos on twitter - @PixelKhaos

I can help you develop your site for a small fee.
Post edited by Acid - Saturday, 2012-03-31, 10:25 PM
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 5 | 7:07 AM
Quote (Acid)
Iorga805S, Add $IMAGE_1$, $IMAGE_2$, etc, to the entry (if it is the actual entry you wnat to show them in).


i already do that, i think is a bug or something like that, because if i look in the control panel at all entries is shows is just 1 image for each entry, even i uploaded multiple images to each one.
Post edited by Iorga805S - Sunday, 2012-04-01, 7:08 AM
PixelKhaos
Posts: 636
Reputation: 26

Message # 6 | 8:02 AM
Iorga805S, How big is the images?
If they are to large (dimensions or size), they may not be uploaded. You can change the max size and dimensions in the module's settings.

Proud uCoz user since 2006
Freelance designer - http://pixelkhaos.com
PixelKhaos on twitter - @PixelKhaos

I can help you develop your site for a small fee.
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 7 | 8:41 AM
is not that, even i upload avatars or wallpapers is the same problem.
Pancake_old
Posts: 731
Reputation: 8

Message # 8 | 2:53 PM
If the $IMAGE$ code doesnt work theres always html code ...try this to place an image....

Code
<img src="http://www.quackit.com/pix/milford_sound/milford_sound_t.jpg" width="225" height="151" alt="Milford Sound in New Zealand" />


Here is a fixed background

Code
<body background="xxx.jpg" behavior="fixed">


Just some html code if the other standard $codes dont work$

ePal(Join and be rewarded with our new look)
Bookface
K-Love (Listen Live)
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 9 | 7:37 PM
i mentioned is not from the codes. is a bug at the server i think if is uploaded just the first image.
PixelKhaos
Posts: 636
Reputation: 26

Message # 10 | 11:42 PM
Pancake, Stop writing offtopic. Your solutions has nothing to do with the problem.
Proud uCoz user since 2006
Freelance designer - http://pixelkhaos.com
PixelKhaos on twitter - @PixelKhaos

I can help you develop your site for a small fee.
Animorph
Posts: 2855
Reputation: 189

Message # 11 | 10:05 AM
Iorga805S, I will ask the admins to review this threadt they can check if your problem is something server related or not. I personally have no clue what can be wrong with uploading. if you say that your settings in your CP are correct.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 12 | 10:58 AM
Iorga805S, provide your website address.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 13 | 3:52 PM
http://www.autovit.ucoz.ro

Added (2012-04-04, 7:14 AM)
---------------------------------------------
any solutions?

Added (2012-04-05, 9:52 AM)
---------------------------------------------
Sunny, can you help me? i saw a test entry but is the same problem (just 1 image). thanks

PixelKhaos
Posts: 636
Reputation: 26

Message # 14 | 9:22 PM
Hm, if more and $IMAGE1$ is added, it won't show an image, just $IMAGE2$.
Never encountered this before, and don't know why this is.

Check the module settings, and see if you maybe have set max images to 1.

Added (2012-04-05, 3:22 PM)
---------------------------------------------
Also make sure that under "Fields of a new entry form:" images is ticked, so you're not using like screenshot for showing images.


Proud uCoz user since 2006
Freelance designer - http://pixelkhaos.com
PixelKhaos on twitter - @PixelKhaos

I can help you develop your site for a small fee.
Post edited by Acid - Thursday, 2012-04-05, 9:09 PM
Iorga805S
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 15 | 7:24 AM
is set at 10 images and images field is ticked.
uCoz Community » uCoz Modules » File Catalog, Site Catalog, Publisher, Ad Board, Online Games » images doesn't upload in ad board
Page 1 of 212»
Search: