Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » Problem with blog picture (-)
Problem with blog picture
belmo996
Posts: 123
Reputation: 4

Message # 1 | 10:09 AM
Hi !



When I add entry image isn't appear just title and information.Already I remove CSS file and create my own.

Sorry for bad English smile
Attachments: 5262419.jpg(21Kb)
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 2 | 10:36 AM
belmo996, provide your website address.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
belmo996
Posts: 123
Reputation: 4

Message # 3 | 10:43 AM
Sunny,
Code
www.download-baza.ucoz.org
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 4 | 11:07 AM
belmo996, you need to add $IMAGE1$ to the entry text for the image to be displayed.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
belmo996
Posts: 123
Reputation: 4

Message # 5 | 11:16 AM
Sunny, but can I add it in form "Add new entry" ?
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 6 | 11:20 AM
belmo996, what exactly do you mean? Where exactly do you want to add it?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
belmo996
Posts: 123
Reputation: 4

Message # 7 | 4:00 PM
I want this. smile

Added (2012-07-13, 10:00 AM)
---------------------------------------------
I think problem is there but i don't know how to fix this problem smile

Apperance of entries

Code
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="eBlock"><tr><td style="padding:3px;">
<?if($MODER_PANEL$)?><div style="float:right">$MODER_PANEL$</div><?endif?>
<div class="eTitle" style="text-align:left;"><a href="$ENTRY_URL$">$TITLE$</a></div>
<?if($MESSAGE$)?><div class="eMessage" style="text-align:left;clear:both;padding-top:2px;padding-bottom:2px;">$MESSAGE$</div><?endif?>
<?if($ATTACHMENTS$)?><div class="eAttach">Attachments: $IMG_SMALL_URL1..10$</div><?endif?><div class="eDetails" style="clear:both;">
<?if($RATING$)?><div style="float:right"><?$RSTARS$('12','/.s/img/stars/3/12.png','0','float')?></div><?endif?>
<?if($CATEGORY_NAME$)?>Kategorija: <a href="$CATEGORY_URL$">$CATEGORY_NAME$</a> |<?endif?>
Pregleda: $READS$ |
<?if($USERNAME$)?>Članak dodao: <a href="$PROFILE_URL$">$USERNAME$</a> |<?endif?>
Datum: <span title="$TIME$">$DATE$</span>
<?if($COMMENTS_URL$)?>| <a href="$COMMENTS_URL$">Comments ($COMMENTS_NUM$)</a><?endif?>
</div></td></tr></table><br />
Attachments: 3629298.jpg(64Kb)
uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » Problem with blog picture (-)
Page 1 of 11
Search: