Page 3 of 9«1234589»
uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » [ Add news entry ] link (how to delete, add)
[ Add news entry ] link
Dartz
Posts: 1931

Message # 31 | 6:42 AM
Create categories in Site News module and add category links as menu items.
[... With uCoz since December 2 2007 ...]
kedanhthuctraitim
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 32 | 2:48 AM
I want creat add new entries for new page so it's display article about topic of the new page.who can help me?
Dartz
Posts: 1931

Message # 33 | 7:36 AM
The only way to make entries display in own made page is to create categories
inside Site News module. Then one category would be this pages entry archive.

[... With uCoz since December 2 2007 ...]
HorseIsleSense
Posts: 93
Reputation: 0

Message # 34 | 2:04 AM
On my new website with my friends (http://happynoon.ucoz.com if the link is needed), my friend who is new to uCoz accidentally got rid of the "Add News Entry" link!

Is there any awy to get that entire news system back up there?

Bloodyboy450
Posts: 80
Reputation: 1

Message # 35 | 2:30 AM
Hello HorseIsleSense,

Yes there is a way to get the code back.

"Control Panel > Page Editor > Pages Management > Click Edit HomePage > Look on the bottom left of page > Click [Insert the code for news output] > Save"

That should solve your problem.

HorseIsleSense
Posts: 93
Reputation: 0

Message # 36 | 3:07 AM
Sweet, thanks!

What codes should I be putting in? xD

Bloodyboy450
Posts: 80
Reputation: 1

Message # 37 | 3:44 PM
HorseIsleSense,

It automatically puts in the correct coding you need for that page.

HorseIsleSense
Posts: 93
Reputation: 0

Message # 38 | 9:08 PM
Wait what?
I meant what you meant by "Click [Insert the code for news output]
Quote (Bloodyboy450)
Hello HorseIsleSense,
Yes there is a way to get the code back.

"Control Panel > Page Editor > Pages Management > Click Edit HomePage > Look on the bottom left of page > Click [Insert the code for news output] > Save"

That should solve your problem.

Bloodyboy450
Posts: 80
Reputation: 1

Message # 39 | 0:26 AM
HorseIsleSense

Theres a button which you can click which says, "Insert the code for news output" within the page. If you don't understand that, put this in as the code:

<?if($ADD_ENTRY_LINK$)?>
[ Add new entry ]
<?endif?>$LAST_NEWS$

ashdesignz
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 40 | 7:45 AM
When i try to post a blogpost or even in news section, the add button becomes unenabled or unclickable but wont load the ajax that confirmed i had posted something, i mean totally nothing happens cry

Here's my URL: http://ashdesignz.co.cc

I have also found out upon logging in, this page always showed up:

Post edited by ashdesignz - Thursday, 2010-12-09, 7:51 AM
HeinLay
Posts: 126
Reputation: 0

Message # 41 | 12:23 PM
I think that this is a problem of your browser or network or connection. Try to use another browser.
uCoz forever user from
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 42 | 2:34 PM
ashdesignz, I have posted a message in your blog without any problems. So if you are administrator try to use another browser or update the current one.
If you are not the administrator - you will not be able to view the post without its being previewed by the administrator (pre-moderation).
fieshah
Posts: 17
Reputation: 0

Message # 43 | 7:17 AM
hello there,

is there any else problem why i cant post new entry? my case is same like ashdesignz .. when i click ADD button..it just be unclickable..but nothing happen..
and when i check the entry..still 0..
currently using Opera..but i tried using IE, google chrome, firefox..its still cannot..
anything that i need to set first?

Post edited by fieshah - Thursday, 2011-01-20, 7:17 AM
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 44 | 3:18 PM
fieshah, please, provide a website name so we will be able to check. Specify your actions as well. is it the blog module problem only?
fieshah
Posts: 17
Reputation: 0

Message # 45 | 3:53 PM
hello Natashko

oh sorry..my apologize..
here is my website http://zisstudio.ucoz.com/blog

actually my email form also not function..i tried to send email via the email module but until now i didnt receive that mail..
thanks

uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » [ Add news entry ] link (how to delete, add)
Page 3 of 9«1234589»
Search: