Page 11 of 13«12910111213»
uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » Help on Site News
Help on Site News
JM
Posts: 5
Reputation: 1

Message # 151 | 2:58 PM
pro, why not write $Other1$ immediately in Entry name?

To link $Other2$ to specify the attribute target="_blank".
Paradox
Posts: 3275
Reputation: 145

Message # 152 | 3:02 AM
pro, unfortuntely you can not change the URL's of entries in anyway unless of course the option is built into the system which in this case it isn't. To add a new page that is not added to the site menu uncheck the option Add to site menu when you create it. As for the link use the code supplied above by JM.

Hope this helps, happy

Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 153 | 4:50 PM
thanks JM and Paradox wanted same thing.

Added (2011-12-07, 10:05 AM)
---------------------------------------------
Is it possible that I can block the link from some site to be submit in download link?

I mean when user add new entry he put a url link in the option download link that is in the entry form, can i block link to be submitted of some sites?

Added (2011-12-07, 10:50 AM)
---------------------------------------------
How to remove upload audio and video option from ucoz bar?

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 154 | 10:23 AM
Quote (pro)
Is it possible that I can block the link from some site to be submit in download link?


There is such feature as "URL blocking" on Admin Bar but I am not sure it will work for this very field.

Quote (pro)
How to remove upload audio and video option from ucoz bar?


You can hide those options from certain groups: http://forum.ucoz.com/forum/31-2189-1#abIV

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 155 | 9:18 AM
I didn't find enable disable option there. he just telling how to use it.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 156 | 9:22 AM
pro, read the last item, "IV Several unconventional solutions."
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 157 | 12:07 PM
HOw to add $code$ option in entry adding page in publisher?
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 158 | 12:51 PM
pro, please be more specific and ask questions on proper boards, the question is not related to Site News.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 159 | 9:21 AM
I don't understand how to remove some option from admin bar. He said

Quote
IV Several unconventional solutions. If you want to completely hide Admin Bar from definite pages you can do this manually using your HTML and CSS skills. Admin Bar is enclosed in div with the id="puzadpn". Paste the following code in head of a necessary page:
Code
<style> #puzadpn {display:none;} </style>
You can also hide unnecessary buttons from the Admin Bar (e.g. if you want to hide "Site design management" button from administrators). Each "button" at the Admin Bar band has its id = admBarP1, admBarP2, admBarP3 etc. So, let’s examine the mentioned example - we want to hide design management item from moderators. Look into the source code of Admin-bar - "Design" has id="admBarP3". Write the following code in head of all pages’ templates:
Code
<?if($GROUP_ID$="3")?> <style> #admBarP3 {display:none;} </style> <?endif?>
save and log in to the site as a moderator – you won’t see the "Design" tab. These examples show that you can change almost everything if you have enough knowledge.


But where I will find "id = admBar1"
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 160 | 11:29 PM
pro, please continue the discussion in the thread about Admin Bar - http://forum.ucoz.com/forum/31-2189-1
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 161 | 7:41 PM
Guys I am sorry to ask it again but i need it.

My entry appear on main page like this
$Title$-$other1$ (which is exactly like i wanted)

when i click on it the address(url) look like this
Code
http://newsongs.ucoz.net/news/$Title$/2011-12-16-142


Why title and other both are not appearing in address? It is very important for my site.

When i search in google by typing like this
site:newsongs.ucoz.net enrique iglesias - escape

It do not show exact page even this is in my site it show page with addresses like this
Code
http://newsongs.ucoz.net/news/enrique iglesias/2011-12-16-142


My site is music site so it is very important that user can search song name but it showing only artist name ($title$) in url!

Even my site search box do not show right result it show result only by $title$ even when i search $title$ $other1$ !

please sir give me advice.

cry cry
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 162 | 8:43 AM
pro, you can edit "The name to be displayed in URL" when editing entries. However, it is not very convenient - to edit each added entry. Why don't you just put both the artist name and the song name as entry title?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 163 | 11:37 AM
But i want that user see three field when he submit an songs .

In which artist name, song title,download url is presented.

Is it possible that to break entry title in two fields?
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 164 | 11:48 AM
Quote (pro)
Is it possible that to break entry title in two fields?

Via standard means - no, by third-party script - might be possible.

You can still leave three fields but add an announcement into the new entry template to ask users to put both song and artist names into the title field.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
pro
Posts: 50
Reputation: 0

Message # 165 | 5:48 PM
Sorry but what you mean by add an annoucement into new entry template?

please tell me in detail i need it
uCoz Community » uCoz Modules » Site News & Blogs » Help on Site News
Page 11 of 13«12910111213»
Search: