Page 1 of 11
uCoz Community » Archives » Locked » where exactly do i put new menu style script
where exactly do i put new menu style script
apuna
Posts: 10
Reputation: 0
Message # 1 | 6:02 PM
where must i put the new menu style script ? some say that in CSS, but where exactly ?
CodeResolution
Posts: 1570
Reputation: 58
Message # 2 | 11:21 PM
apuna, hi there! Please be more specific regarding your request. Although from what it sounds like, it will be placed in your CSS (Cascading Style Sheet).

Accessible via Control panel -> Design Customization

Kind regards,
Elliott.

"The best uCoz" critic since 2007.
Qualified website, branding, print & user interface designer.

I'm on Behance and Twitter.
Post edited by CodeResolution - Wednesday, 2013-01-02, 1:55 AM
apuna
Posts: 10
Reputation: 0
Message # 3 | 9:34 AM
i put it in css but it doesnt work angry
Post edited by apuna - Tuesday, 2013-01-01, 9:34 AM
CodeResolution
Posts: 1570
Reputation: 58
Message # 4 | 1:54 AM
apuna, in that case:
(CodeResolution)
Please be more specific regarding your request.

Kind regards,
Elliott.

"The best uCoz" critic since 2007.
Qualified website, branding, print & user interface designer.

I'm on Behance and Twitter.
Post edited by CodeResolution - Wednesday, 2013-01-02, 1:54 AM
apuna
Posts: 10
Reputation: 0
Message # 5 | 10:13 AM
angry angry angry angry I put my menu style script in CSS, but it still doesn't work, the site menu style hasn't changed, it has the same interface.
Paradox
Posts: 3231
Reputation: 145
Message # 6 | 2:20 PM
apuna, please provide a site URL relative to this issue.
On an indefinite leave of absence.
apuna
Posts: 10
Reputation: 0
Message # 7 | 3:17 PM
www.iem.ucoz.com sad
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 8 | 6:07 PM
apuna, please check the website address, such website does not exist.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
apuna
Posts: 10
Reputation: 0
Message # 9 | 7:16 AM
i've deleted it dry close the thread
Animorph
Posts: 2855
Reputation: 189
Message # 10 | 7:36 AM
uCoz Community » Archives » Locked » where exactly do i put new menu style script
Page 1 of 11
Search: