Page 57 of 63«1255565758596263»
uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1.Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare[ 20 ][43.48%]
2.De la prieteni[ 5 ][10.87%]
3.Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright)[ 13 ][28.26%]
4.De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor)[ 0 ][0.00%]
5.Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc)[ 0 ][0.00%]
6.Altele[ 8 ][17.39%]
Answers total: 46
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
NAIRDA
Posts: 112
Reputation: 10

Message # 841 | 3:16 PM
articolenoi, foloseste functia 'Edit'. Nu degeaba este pusa acolo!

Quote (articolenoi)
Cum fac sa-mi dispara data dupa din titlul articolului publicat. De exemplu titlu la un post este "Cele mai impresionante drumuri 3D. Poze", iar cand dau click pe articolul respectiv imi apare si data "Cele mai impresionante drumuri 3D. Poze - 1 mai 2011"

Editeaza etichetele <title>..</title> din Appearance of entries si Page with entry full text and its comments.

Quote (articolenoi)
De ce nu imi indexeaza google postarile din site?

Foloseste meta-tags. Gasesti pe acest forum la sectiunea Hints and tips mai multe detalii.

P.S: Te rog sa nu mai postezi 20 de posturi unul dupa altul. Foloseste functia Edit. E deranjant la ochi sa vezi asa ceva.



articolenoi, verifica ns-urile domeniului. Acestea trebuie sa fie ns1.ucoz.net si ns2.ucoz.net. Propagarea nu ar trebui sa dureze peste 30 de minute, in general.

If this post helped you, give me +1 rep please. :)
dj_mazz
Posts: 30
Reputation: 2

Message # 842 | 3:16 PM
Buna...Cine stie sa ma ajute daca vreau sa pun o imagine de a mea pe prima pagina de la site...adica imaginea de fundal din prima pagina...cum trebuie sa fac??? ms anticipat..
http://radio-mazzero.ucoz.com
waywardbrain
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 843 | 3:16 PM
Dear Romanian-speaking users!
uCoz is currently looking for a Romanian-speaking internet marketing specialist who would take a good care of the whole Romanian Localization. If you feel like your skills match our expectations that you can find below, we would be pleased to get to know you! It will certainly be our pleasure to find the new team members among our users!

If you happen to have friends or simply know people who fit our profile, please share their contacts with us or just spread the word! We would also appreciate any sort of advice, like where you think is best to display the vacancy ad (popular Romanian/Moldavian job portals, seo/smo forums etc.)

Here is the brief vacancy description and our contact info:

Key Responsibilities:

– Leading establishment and development of overall marketing strategy
– Evaluate strategies and tactics across channels and report on their effectiveness
– Customer acquisition (attract new users and, for the most part, maintain a productive relationship with them)
– Monitoring blogging activity and staying in contact with Mass Media (MM)
– Interacting with the web-industry MM and portals
– Provide detailed analysis of campaigns and results, along with insights and recommendations
– Other tasks assigned

Requirements:
– Experience in Internet Marketing (minimum 1 year)
– Fluency in Romanian language
– Intermediate English or Russian
– Familiarity with SEO, SMO, Internet Stats etc.
– Willingness to work distantly with the international team
– Excellent writing/editing skills
– Strongly analytical mindset
– Solid understanding of website design and web technologies
– Strong motivation to produce results
– Creativity, and ability to turn ideas into actions
– Ability to work with deadlines
– The demonstrated ability to work independently and autonomously
– A degree, preferably in Marketing, Advertising or Communications (can be a graduate student)

The salary is yet to be discussed. Besides competitive paycheck, stability, and opportunity for growth we offer additional rewards for successful endeavors.

To apply for this position please forward your CV and motivation letter (written in English or Russian) to job@ucoz.net

nykkos
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 844 | 3:16 PM
Salut.Am si eu o problema pentru inceput legat de site-urile ucoz si anume cum pot baga si eu un meniu facut in photoshop ca sa imi apara in meniul de pe ucoz?Am citit comentariile de pe aici,am pornit constructorul,am intrat in blocul cu meniul site-ului,am bagat codul de la meniul creat in photoshop dar nu mi-l afiseaza decat imi apare numai chenarul care incadreaza meniul iar butoanele din meniu is lipsa.Ce trebuie facut pentru asta?Multumesc si astept un raspuns pentru rezolvare.

Tot nu imi merge.Uite atasez si niste poze sa vedeti:

http://img848.imageshack.us/img848/5319/site1g.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/5808/sitebd.jpg

Asta e meniul pe care vreau sa il pun,ceva de forma asta:
http://img827.imageshack.us/img827/3938/meniu.gif

Aici am introdus detaliile la meniu:
http://img195.imageshack.us/img195/4755/meniu.jpg

Va rog spuneti-mi si mie ce nu am facut bine de imi apare numai un chenar care incadreaza meniul?Astept sfaturile voastre,dar va rog dati-mi niste detalii asa ca pentru un incepator.Multumesc.

Chiar nu poate nimeni sa ma ajute si pe mine cu mai multe informatii?

Post edited by nykkos - Sunday, 2011-05-15, 9:35 AM
cnusi
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 845 | 3:16 PM
@dj_mazz
Quote
Buna...Cine stie sa ma ajute daca vreau sa pun o imagine de a mea pe prima pagina de la site...adica imaginea de fundal din prima pagina...cum trebuie sa fac??? ms anticipat.

intra in css si cauta:
body { background-image:url('cale/imagine.gif'); }

P.S "adresa_URL" este calea si numele imaginii care va fi folosita

CGSMCMLXXV
Posts: 86
Reputation: 0

Message # 846 | 3:17 PM
Quote (dj_mazz)
Buna...Cine stie sa ma ajute daca vreau sa pun o imagine de a mea pe prima pagina de la site...adica imaginea de fundal din prima pagina...cum trebuie sa fac??? ms anticipat..

Ai grija ca fiecare template are diferite zone. Trebuie sa iti decupezi imaginea de fundal si sa le pui in sectiunile: top, bottom s.a.m.d. Daca vrei numai pentru portiunea care defineste prima pagina (fara top sau meniuri), atunci creeaza un tag <div style="background-image: url('...');"></div> care sa iti inchida tot continutul paginei.

Added (2011-05-13, 6:24 Am)
---------------------------------------------

Quote (nykkos)
Salut.Am si eu o problema pentru inceput legat de site-urile ucoz si anume cum pot baga si eu un meniu facut in photoshop ca sa imi apara in meniul de pe ucoz?Am citit comentariile de pe aici,am pornit constructorul,am intrat in blocul cu meniul site-ului,am bagat codul de la meniul creat in photoshop dar nu mi-l afiseaza decat imi apare numai chenarul care incadreaza meniul iar butoanele din meniu is lipsa.Ce trebuie facut pentru asta?Multumesc si astept un raspuns pentru rezolvare.

Adauga si capitolele pe care le vrei ("Add meniu items").

AlexXL
Posts: 13
Reputation: 0

Message # 847 | 3:17 PM
Director web gratuit cu backlink puternic http://alexweb.my1.ru/
nykkos
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 848 | 3:17 PM
Quote (nykkos)
Salut.Am si eu o problema pentru inceput legat de site-urile ucoz si anume cum pot baga si eu un meniu facut in photoshop ca sa imi apara in meniul de pe ucoz?Am citit comentariile de pe aici,am pornit constructorul,am intrat in blocul cu meniul site-ului,am bagat codul de la meniul creat in photoshop dar nu mi-l afiseaza decat imi apare numai chenarul care incadreaza meniul iar butoanele din meniu is lipsa.Ce trebuie facut pentru asta?Multumesc si astept un raspuns pentru rezolvare. Tot nu imi merge.Uite atasez si niste poze sa vedeti: http://img848.imageshack.us/img848/5319/site1g.jpg http://img84.imageshack.us/img84/5808/sitebd.jpg Asta e meniul pe care vreau sa il pun,ceva de forma asta: http://img827.imageshack.us/img827/3938/meniu.gif Aici am introdus detaliile la meniu: http://img195.imageshack.us/img195/4755/meniu.jpg Va rog spuneti-mi si mie ce nu am facut bine de imi apare numai un chenar care incadreaza meniul?Astept sfaturile voastre,dar va rog dati-mi niste detalii asa ca pentru un incepator.Multumesc. Chiar nu poate nimeni sa ma ajute si pe mine cu mai multe informatii?

Nimeni nu mai raspunde pe aici?

CGSMCMLXXV
Posts: 86
Reputation: 0

Message # 849 | 3:17 PM
Quote (nykkos)
Nimeni nu mai raspunde pe aici?

1. Nu vad imaginile (eroare 403: forbidden).
2. Ti-am raspuns in mesajul anterior.
3. Daca raspunsul din mesajul anterior nu te ajuta, am nevoie de mai multe detalii.

Filmede10
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 850 | 3:17 PM
Salutari ! Am si eu o Intrebare... Deci daca iau ucoz Premium, se poate schimba si adresa? adik in loc de wwww.nume.net/publ ; sa fie www.nume.net/filme online
Ca sa stiu sa nu iau degeaba... biggrin
Numai Bine !

Vogradify
Posts: 29
Reputation: 0

Message # 851 | 3:17 PM
Nu se poate
CGSMCMLXXV
Posts: 86
Reputation: 0

Message # 852 | 3:18 PM
Quote (Filmede10)
adik in loc de wwww.nume.net/publ ; sa fie www.nume.net/filme online

Nu ai nevoie de premium ca sa schimbi denumirea directoarelor. In afara de directoarele standard (pe care le poti ocoli), restul se poate schimba. Nu sunt sigur, dar mi se pare ca se pot schimba si numele directoarelor standard. O sa incerc.

Post edited by CGSMCMLXXV - Saturday, 2011-05-21, 11:39 AM
GoldAsk2
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 853 | 3:18 PM
ce se intampla cu www.dmon.com ??
Darknes
Posts: 44
Reputation: -1

Message # 854 | 3:18 PM
cum pot bloca ca un user(caruia i-am dat acces sa posteze materiale in modulul site news) sa nu poata adauga materialul daca pune redirecte...gen la titlu{<script language="javascript" type="text/javascript"> document.location.href = 'link' </script>} sau la material{<script language="javascript" type="text/javascript">
document.location.href = 'link'
</script>}
Cum pot bloca astfel sa faca redirect catre alt website.....atunci cand pune acel cod sa nu poata adauga materialul...trebuie sa fie ceva in masa ci nu pe numele/adresa deoarece poate crea un site in uczo pe care sa puna redirect catre cel principal? Exista vreo solutie in acest caz?
CGSMCMLXXV
Posts: 86
Reputation: 0

Message # 855 | 3:18 PM
Darknes, pune un script pe pagina de adaugare a materialului sa iti intercepteze "submit" si sa nu permita trimiterea documentului daca nu indeplineste conditiile puse de tine.
uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Page 57 of 63«1255565758596263»
Search: