| Sveicināti! Griežos pie jums ar savu jautājumu, kas varētu nedaudz saistīts ar programēšanas valodām, taču zinu, ka «Ucoz» neatbalsta PHP, taču gan jau tiksim skraidībā, jo es dažas lietas diemžēl esmu piemirsis! Apraksts: Man ir tāda situvācija, ka man ir audio faili, kas ir diezgan lieli un domāju, ka tie nelīdīs iekš «File meneger», tapēc meklēju ko citu, zinu, ka var izmantot «Ucoz» iespējas, ka var augšupladēt vienā vietā lielāku failu, taču man šo audio failu vjg uzlikt tā, lai arī pēc tam citi o var klausīties, bet reāli es jau zinu, ka to dara ar kodiem, taču tālāk vajadzētu uztaisīt tā, lai šo failu nevarētu «Nospert», jo šajā failā tik tiešām ir ļoti svarīga informācija, audio ieraksts. Kopā man ir pieci diski un katrā ir diezgan daudz ieraxtu, vai «Ucoz» un/vai papildus sistēmai, kas nodrošina augšupladēt lielākus failus ir kādi citi ierobežojumi ? Būtu jauki, jam an to vissu iztāstītu saprotoši, nevis tā, ka «Es nezinu«, nepiemēslosim lūdzu forumu :)
Palīdzu cik varu, taču kādreiz gadās kļūdīties, taču par to nevajag uztraukties, jo tu jau nākamreiz to zināsi...
|