Page 31 of 33«122930313233»
uCoz Community » General Information » Other Languages » Serbia — Srbija (Zvanična srpska diskusija — Official Serbian Discussion)
Serbia — Srbija
bigblog
*boops*
Posts: 1475
Reputation: 71

Message # 451 | 1:35 PM
dense0293, I suggest to use uCoz system's own jQuery library, and to don't paste the mentioned code.
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
Cyberdasm
Posts: 605
Reputation: 6

Message # 452 | 0:17 AM
bigblog, how is it possible sir? I dont have any idea how to use it. actually i copy their code and it work on my site but some features of mine will not work and if i delete the above mentioned code in my html code the code will not work as it should be.
1F4BF3B

admin@lizeal.tk
www.lizeal.tk
bigblog
*boops*
Posts: 1475
Reputation: 71

Message # 453 | 6:24 PM
dense0293, uCoz's jQuery library is automatically activated at Module settings.

Please, continue in another thread, or create a new one.

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
boooutheghost
Posts: 9
Reputation: 0

Message # 454 | 11:22 PM
Mozeli mi neko pomoci ko zna Jquery. Tacnije ja hocu da namestim Jquery ToolTip koji kad predjem preko linka dobijam opis i pored sliku ako je moguce molim vas pokusavao sam i dobio sam ovo >:( ,
http://i.imgur.com/hY2h836.png

Inace kod ovako izgleda:
Code
<html>
<head>
  <script src="http://probasvega.ucoz.com/popUpStuff/jquery-2.1.0.min.js"></script>
  <script type="text/javascript" src="http://probasvega.ucoz.com/popUpStuff/popUp.js"></script>
</head>
<body>
  <a id="link" href="http://adf.ly/rWcpe">Kuroshitsuji
  <div id="popUpInfo" style="border: 3px solid blue;border-radius: 10px; padding: 5px; color:#0000ff; display:none;">
  <img width="120px" height="165px" src="http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2014/026/f/9/kuroshitsuji_cover_chap_88_by_m_by_mariotheartistm-d73s1v8.jpg" style="float: left; padding-right: 10px; ">
  <div style="float: left; width: 200px;">
  <a href="#">Kuroshitsuji</a>
  <p> Krajem 19. veka u Londonu, tokom Viktorijanskog doba, poznatoj plemićkoj porodici Fantomhajv služi batler po imenu Sebastijan. Savršenih manira, kulinarskih sposobnosti i poznavanja borilačkih veština, ovaj vraški dobar batler služi 12-ogodišnjeg dečaka. Njegove usluge su neprocenjive, ali on ume skupo da ih naplati..</p>
  </div>
  </div>
  </a>
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 455 | 11:52 PM
boooutheghost, Nece ti to niko reci i da zna,kao ni meni hvala sto sam pomogao po nesto smile Ps, batali jquery ,usporava sajt ,ako bas hoces googlaj.On ti je najbolji prijatelj u izradi sajta a ima gomila skripti cool
!
Post edited by Ed05 - Monday, 2015-01-26, 0:01 AM
boooutheghost
Posts: 9
Reputation: 0

Message # 456 | 9:03 AM
Zanimame napravio sam informer i uglavnom ima dobar kod smo sto kada dodje neka epizoda koja ima, kako da kazem vise karaktera jednostavno napravi se sve ko na paradi. Da li postoji nacin da sve bude u jednoj ravni i da ima iste dimenzija svaka plocica? Evo slike:

http://prntscr.com/5xm6iy

Evo Koda:
Code
<table border="5" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%" class="infTable">
<tr>
<td width="50%" style="font:15pt"></td>
<td nowrap align="right" style="font:15pt"></td>
</tr>
<tr>
<td class="infTitle" width="50%">
<img src="$IMG_URL1$" height="135px" width="100px" align="left">
</td>
</tr>
</table>
<a href="$ENTRY_URL$"style="text-decoration: none" align="left"><b>$TITLE$</b></a>
<span style="color:blue">
<br>
<span style="font-size:8pt"><b>Broj Pregleda:$READS$</b></span>
</span>
Post edited by boooutheghost - Tuesday, 2015-01-27, 9:05 AM
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 457 | 4:14 PM
Umesto title stavi kod
Code
<?if(len($TITLE$)>26)?><?substr($TITLE$,0,24)?>...<?else?>$TITLE$<?endif?>

!
boooutheghost
Posts: 9
Reputation: 0

Message # 458 | 5:31 PM
Ed05, Ed hvala ti puno ali u svakom slucaju dosao mi je buraz i resio hvala na trudu biggrin u svakom slucaju mozes baciti oko ako hoces biggrin S obzirom da imamo vise od 1 mil pregelda, ocemo renovirati stranicu biggrin
Post edited by boooutheghost - Tuesday, 2015-01-27, 5:33 PM
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 459 | 11:40 PM
boooutheghost, drago mi je,video sam,bravo. Nastavite tim tempom biggrin
!
paka
Posts: 20
Reputation: 0

Message # 460 | 9:59 PM
resen problem smile
Post edited by paka - Saturday, 2015-03-14, 10:49 PM
Tommy0412
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 461 | 6:05 PM
kako da napravim da mi slika koju postavim preko taga: $IMAGE1$ vodi na entry a ne da mi se slika otvori zumirana? hvala unaprijed.
Post edited by Tommy0412 - Sunday, 2015-04-12, 6:05 PM
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 462 | 8:22 PM
Tommy0412, procitaj inbox
!
boki1997
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 463 | 8:19 PM
Koliko je merodavna statistika koja stoji u CP-u?

Ps. Kako da namestim da mi se odredjene stvari redjaju hronoloski po imenu, a ne po datumu?
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 464 | 10:19 PM
boki1997, ja mislim da je totalno netacna jer meni na google analytics pokazuje da je tokom dana bilo oko 1400 posetilaca a u cp-u pise 186.
Sto se tice drugog pitanja imas u cp podesavanja,nadjes zeljeni modul tj na module setings i tu imas sort by..

!
Tommy0412
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 465 | 10:21 PM
nestalo mi oko 1500 komentara juče. ovi iz teh podrške ne jebu Živu silu. biggrin moji vlastiti komentari u publisher modulu.
uCoz Community » General Information » Other Languages » Serbia — Srbija (Zvanična srpska diskusija — Official Serbian Discussion)
Page 31 of 33«122930313233»
Search: