Page 2 of 3«123»
uCoz Community » Additional Services » Account Management » How to close web for some time (site is temporary down, under service page)
How to close web for some time
Igor-Sousa
Posts: 93
Reputation: 18

Message # 16 | 3:40 AM
Can I change or upload my own "Under Service" page?
I've made grammar mistakes ?? Google's fault !!

Time is the most valuable thing a man can spend.

fakeros
Posts: 58
Reputation: 13

Message # 17 | 4:13 AM
I dont think so you can just change the description of it.
I m back on track...
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 18 | 10:46 AM
Igor-Sousa, you can try the following: create a new page and customize it as you like, and then set redirection to this page.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Igor-Sousa
Posts: 93
Reputation: 18

Message # 19 | 10:54 AM
Hi ADMIN Sunny, I thought about it, but if someone has a page in their favorites, they will be able to access the site for it, how do I redirect all entries of all modules to a single page? Is this possible?
I've made grammar mistakes ?? Google's fault !!

Time is the most valuable thing a man can spend.

iLee
Posts: 111
Reputation: 0

Message # 20 | 11:22 AM
Igor-Sousa, It's possible by adding a Redirection script to each page and each module.

Quote
<script>
location = "Link of page";
</script>

I take no credit for the code, This code belongs to i-code.co.uk


Use your brain before you post ~Lee
Please use search, ~Lee
Igor-Sousa
Posts: 93
Reputation: 18

Message # 21 | 11:24 AM
iLee, I have to put this script in the template's HTML or in each entries HTML?
I've made grammar mistakes ?? Google's fault !!

Time is the most valuable thing a man can spend.

iLee
Posts: 111
Reputation: 0

Message # 22 | 11:27 AM
Just the templates.
Use your brain before you post ~Lee
Please use search, ~Lee
Post edited by iLee - Monday, 2009-07-27, 11:27 AM
Igor-Sousa
Posts: 93
Reputation: 18

Message # 23 | 11:29 AM
One more question, I have to put it inside what tags, head, body? Or anywhere I want?
I've made grammar mistakes ?? Google's fault !!

Time is the most valuable thing a man can spend.

Post edited by Igor-Sousa - Monday, 2009-07-27, 11:44 AM
iLee
Posts: 111
Reputation: 0

Message # 24 | 12:39 PM
Inside the <body> tags
Use your brain before you post ~Lee
Please use search, ~Lee
Bossman
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 25 | 7:40 PM
Ok so i now know how to put my site temporarily down but i want to customize the page that visitors see. I want ppl to come to my page and see a customized page like a picture of some sort. How would i do that
Unique
Posts: 421
Reputation: 35

Message # 26 | 7:51 PM
Bossman, only paste code of image in "Description for the visitors why the website is temporary down" ( <img src="URL"> )
admin0624
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 27 | 3:36 PM
my site is under construction and what is the limit of site being under construction? i dont want ucoz to remove my lovely site because of my mistake
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 28 | 3:47 PM
admin0624, if you visit Control Panel regularly you website won't be deactivated for inactivity. In any case you will receive a message with the restoration instructions first.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
zura2234
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 29 | 6:49 PM
Sunny,
thanks sunny wink
cupcake
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 30 | 8:20 PM
im new to this and idk how to make my account not under service and when i type in the name of my new website it gos to admin log in and says its under service i want my site not under service how do i get it to work sad
uCoz Community » Additional Services » Account Management » How to close web for some time (site is temporary down, under service page)
Page 2 of 3«123»
Search: