Page 1 of 212»
uCoz Community » uCoz Modules » Web Polls, Guestbook and Tests » Poll Issue
Poll Issue
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 1 | 3:56 PM
I created a poll and posted it in a forum section - the poll appears fine in that section but it also shows in login page to all before login.

How can I block it from showing before logging in ?

Added (2017-05-11, 3:56 PM)
---------------------------------------------
Forgot to add:
<?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$<?endif?> does not work.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Thursday, 2017-05-11, 4:37 PM
SanTLee
Posts: 46
Reputation: 3

Message # 2 | 10:40 PM
Quote Clyde ()
How can I block it from showing before logging in ?

Just add this code instead
Code
  <?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$ <?else?><?endif?><?endif?>

<?if(you_have)?> a <head>and<?if(you_have)?> a <body> you have to have
<div id="idea" class="extreme" > to be inventive </div><?endif?><?endif?>
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 3 | 11:56 PM
Quote SanTLee ()
<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$ <?else?><?endif?>


tried that and poll is still visible on logout...

Ucoz Website Since 2009
SanTLee
Posts: 46
Reputation: 3

Message # 4 | 1:17 AM
Quote Clyde ()
<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$ <?else?><?endif?>

The right code is
Code
<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$ <?else?><?endif?><?endif?>

<?if(you_have)?> a <head>and<?if(you_have)?> a <body> you have to have
<div id="idea" class="extreme" > to be inventive </div><?endif?><?endif?>
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 5 | 12:13 PM
Sorry - the pasted quote was wrong above...

but I had entered...

<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$ <?else?><?endif?><?endif?>

and the Poll is still visible in Login windows after logout.

Ucoz Website Since 2009
bigblog
yeah, i'm still here
Posts: 1404
Reputation: 66

Message # 6 | 6:42 PM
Code
<?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$<?endif?>

This code worked just fine on my test website. Maybe you're using the code in the wrong place? Can you provide a screenshot of where the poll appears after logging out?

i breathe... sometimes
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 7 | 4:51 PM
The code is @ 'Top of Website' (Global Blocks)
<?if($CUR_FORUM_NAME$='Staff Section')?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$<?endif?><?endif?>

It is to be viewed only @ staff section.

But I also made a test to be viewed everywhere in forum as:
<?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLLC_1$<?endif?>
and is still showing on logout...

added: the poll shows up okay and where I want it - only I want it for users logged in only.

The poll color @ login window is also different than how it really looks inside.
Attachments: 8838872.png(281Kb)

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Sunday, 2017-05-14, 4:57 PM
bigblog
yeah, i'm still here
Posts: 1404
Reputation: 66

Message # 8 | 4:25 PM
Clyde, what I think the issue might be is that the poll is also in another global block that is included into the login page. (e.g.: Bottom part of the website or any other global block). Please, check those too. If http://audioforum.my1.ru/ is your website then I can't see the poll at the moment.
i breathe... sometimes
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 9 | 5:50 PM
Quote bigblog ()
your website then I can't see the poll at the moment.


'cause I don't have the poll activated... since I don't want it visible @ the login window.

the 'global block' would be 'top part of website' - I will try to add it to forum then and see.

Added (2017-05-15, 5:50 PM)
---------------------------------------------
Tried placing in forum appearance of pages and then it doesn't show in staff section... doesn't show anywhere. Works if I add it back to 'Top Website'... but shows in login window to guests.

I have the login page set up like this...

Code
<html>

<head>
<title>Login page - $SITE_NAME$/title>
<link type="text/css" rel="StyleSheet" href="/_st/my.css" />

</head>

<body style="background:url('/.s/t/955/1.gif') #000000; margin:0px; padding:0px;">
$ADMIN_BAR$
$GLOBAL_AHEADER$

<table border="0" cellpadding="10" cellspacing="0" width="100%"><tr><td valign="top" align="center">

<!-- <middle> -->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
<tr>
<td valign="top" style="width:203px;">

$GLOBAL_CLEFTER$
</td>

<td valign="top" style="padding:0px 10px 0px 10px;">
<table border="0" cellpadding="5" cellspacing="0" width="100%" style="border:1px solid #252525;"><tr><td style="background:#000000;"><!-- <body> --><div align="center">


$BODY$





</div><!-- </body> --></td></tr></table>
</td>

<td valign="top" style="width:203px;">

$GLOBAL_DRIGHTER$

</td>
</tr>
</table>
<!-- </middle> -->
$GLOBAL_BFOOTER$
</td></tr></table>

</body>

</html>

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Monday, 2017-05-15, 5:42 PM
bigblog
yeah, i'm still here
Posts: 1404
Reputation: 66

Message # 10 | 8:26 PM
Clyde, first of all, I don't think you sent me the correct code. The markup is different.
Secondly, there's a syntax error in your code:
Code
<title>Login page - $SITE_NAME$/title>


Another thing you could try:
Code
<?if($GROUP_ID$)?>$POLLC_1$<?endif?>

i breathe... sometimes
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 11 | 11:27 PM
I tried these and still shows for all before login...
<?if($USER_LOGGED_IN$)?><?if($GROUP_ID$="4")?>$POLLC_1$<?endif?><?endif?>
<?if($GROUP_ID$="4")?>$POLLC_1$<?endif?>

Quote bigblog ()
I don't think you sent me the correct code. The markup is different.
Secondly, there's a syntax error in your code:


That was a copy/paste page of users login page template.... I have it as:
<title>Login page - $SITE_NAME$/title>
so that login window appears only @ Home and not forum section.
Seems to work this way... if I remove it, login shows up @ other sections on logout.

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Monday, 2017-05-15, 11:32 PM
bigblog
yeah, i'm still here
Posts: 1404
Reputation: 66

Message # 12 | 3:39 AM
Clyde, the </title> closing tag is still not correct. Accessing /index/1 (login page) on your website throws a blank page because of it. Hence why I said you sent the incorrect code, not the one that appears when accessing the home page as a guest. The markup itself is different as well. I need the code of that one.
i breathe... sometimes
Paradox
Posts: 3275
Reputation: 145

Message # 13 | 4:36 AM
Clyde, could you please provide the website URL. Also, can you please use the Site Builder to remove any poll blocks from the left or right columns of your website and then recheck and confirm the problem is still occurring. Please also make sure that you're using the correct code:

Code
<?if($USER_LOGGED_IN$ && $CUR_FORUM_NAME$ = "Staff Section")?>$POLLC_1$<?endif?>
on the correct template General appearance of forum pages. Not in the global header.

Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Clyde
Posts: 165
Reputation: 0

Message # 14 | 1:20 PM
I don't have site builder - never liked using it and removed it years ago. The design management window @ panel is easier imo.

The first container is disabled for design purposes.
The second container is active and there are no poll blocks there.

please note: the forum poll feature found @ threads is working fine no problems - this issue is only with $POLLC_1$ created @ panel.

Tried this below and placed @ general forum pages and still showing after activation...
Code
<?if($USER_LOGGED_IN$ && $CUR_FORUM_NAME$ = "Staff Section")?>$POLLC_1$<?endif?>


url: http://audioforum.my1.ru/

Ucoz Website Since 2009
Post edited by Clyde - Tuesday, 2017-05-16, 1:23 PM
SanTLee
Posts: 46
Reputation: 3

Message # 15 | 3:55 PM
Clyde, De facto, the right code is smile
Code
<?if($USERS_ON$)?><?if($USER_LOGGED_IN$)?>$POLL$<?endif?><?endif?>


<?if(you_have)?> a <head>and<?if(you_have)?> a <body> you have to have
<div id="idea" class="extreme" > to be inventive </div><?endif?><?endif?>
uCoz Community » uCoz Modules » Web Polls, Guestbook and Tests » Poll Issue
Page 1 of 212»
Search: