Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Subdomain for a module
Subdomain for a module
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 1 | 8:00 PM
I want to change example from this
http://www.onlinesaprevodom.com/publ
in this
http://video.onlinesaprevodom.com
How to do this?Thanks
Please help me,i try but don't change

http://www.onlinesaprevodom.com
NTP
Posts: 292
Reputation: 10

Message # 2 | 8:38 PM
First look here for subdomain: http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1
Then, look at these threads for two ways to transfer the /publ to http//video http://forum.ucoz.com/forum/38-12383-1

http://forum.ucoz.com/forum/38-12531-1

Web design and film == my 2 passions.

Genesis Inc. ~ New Horizons, New Beginnings
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 3 | 8:42 PM
thanks man,but i didn't looking for redirect in folders,i want subdomain for module
http://www.onlinesaprevodom.com
Post edited by Magnum-019-Negotin - Monday, 2011-09-26, 8:47 PM
Paradox
Posts: 3276
Reputation: 145

Message # 4 | 4:49 AM
Magnum-019-Negotin, it isn't possible to set a sub-domain for each module in your site. The only way to do that is to create a new site with the moule being the only one installed set as the "home" page and attatcing the domain.

Hope this helps, happy

Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Magnum-019-Negotin
Posts: 45
Reputation: 0

Message # 5 | 4:54 PM
Paradox, no,but thanks,it's be nice to be possible,because not all of us use the module news for the news,etc
http://www.onlinesaprevodom.com
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Subdomain for a module
Page 1 of 11
Search: