Page 1 of 11
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Problem vith copy and paste video (Blog)
Problem vith copy and paste video
Horex
Posts: 34
Reputation: 0
Message # 1 | 6:06 PM
Hi,

Please I use in my blog Visual HTML Editor and when I want copy video from my another blog and put it into my editor here , nothing I see sad Until recently, it was no problem, but after my last login here it does not work anymore . Where can be the problem? Images and text go insert normally as before....only when I copy Youtube video from my other blog ... and I want to put here in my blog does not work:(

Thank You for quick reply

Bye H.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 2 | 8:22 AM
Horex, and how exactly do you copy it, what code?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Horex
Posts: 34
Reputation: 0
Message # 3 | 10:04 AM
Hi Sunny,

I want to copy the video here:



From my another blog here (here is phpBB pages) I copy text and Videos



and when I will copy and paste to my new blog ... I see only text, no video



Why??? Two days ago it worked normally .... now not and I do not understand why wacko

Thank You Sunny for good advice

Horex
Post edited by Horex - Saturday, 2017-02-11, 11:03 AM
Jan
Posts: 301
Reputation: 19
Message # 4 | 4:52 PM
Horex, screenshots you provided are not showing in your message.

Quote
how exactly do you copy it, what code?

uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Problem vith copy and paste video (Blog)
Page 1 of 11
Search: