Page 8 of 9«126789»
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Widgets (where to find, how to use)
Widgets
Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 106 | 11:09 AM
Hello Latestvibz!
Are you refering to the site menu?
LatestVibz
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 107 | 11:26 AM
yes..

Added (2012-02-04, 5:26 AM)
---------------------------------------------
List to set of pages
Transforms a list (<UL>) into a handy set of pages with the capability to move between them.

^^ that 1

Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 108 | 11:27 AM
LatestVibz
Log in to your site and click on builder and click on a box and look up widgets.. there should be a site menu block, Take a look at the below picture.
P.S: Welcome to ucoz if you need help please message me by Private messaging me, and im willing to what you need to be done! biggrin
Attachments: 8535394.png(70Kb)
LatestVibz
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 109 | 12:10 PM
i just tried that but its still not working.. can u show a step by step guide please thanks
Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 110 | 12:32 PM
Your site menu is already there buddy


First you must log in to your site (you must be in the administrator group)


Once you login look up at the admin bar you will see builder so click on that and then click on enable builder


You will then wait for the page to reload and in the box you will find the icon that is circle orange you click on the orange circle shown in the picture


You will see a pink box that opens up and click on the site menu icon


Then choose your site code you want to use.
Read next forum post
Attachments: 7021047.png(18Kb) · 0459367.png(42Kb) · 0401560.png(5Kb) · 6102556.png(23Kb) · 1186453.png(46Kb)
Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 111 | 12:35 PM
And then choose the site code menu


And then click on save changes and wait for your browser to refresh so the browser can reload to close the builder... And now your site menu is back!
Attachments: 2110339.png(11Kb) · 3877200.png(12Kb)
LatestVibz
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 112 | 2:26 PM
ow you did not get me i want to get that widget that allows me 2 flick through the pages at the bottem.... i.e < next 1 2 3 pre...> thats what i want at the bottem of my page....
Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 113 | 2:30 PM
Oh that, hmmm i will try and look for it for you... If you find it before me please notify me back that you did find out so i don't have to waste time searching for it. =D thanks.
LatestVibz
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 114 | 2:40 PM
ok will do i been looking all over 4 it for the past 3 days...
Admistrator
Posts: 105
Reputation: -3

Message # 115 | 2:42 PM
Oh well try contact techincal support... You might hear from them monday. And private message me.
carloscompu
Posts: 246
Reputation: 1

Message # 116 | 3:09 PM
Hi ther,Iv tried to add a "open in a new window" widget in a entry in file catalog (in my webpage is called post)and it wont work ,Is there a way to make it apear in this seccion
My website is cyberq,org
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 117 | 4:34 PM
carloscompu, yes, this widget doesn't work in a File catalog entry (though in general widgets can be used in entries). Why don't you simply use target="_blank" for the link?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
carloscompu
Posts: 246
Reputation: 1

Message # 118 | 7:25 PM
I really dont know how to use codes I can modify them after I have one ,but I dont know how to build codes
Wat does this do? 'and' How you use it?

Added (2012-10-10, 1:25 PM)
---------------------------------------------
I really like the effects of the bottons Thats wat Im looking for. Im using the href or hyperlinks But I want something more pro

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 119 | 1:39 PM
carloscompu, I think Google will help you find what you need smile You can start with http://www.w3schools.com/
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
carloscompu
Posts: 246
Reputation: 1

Message # 120 | 6:54 PM
How can i add my favorite list to my profile
I want to store my favorite entries in my profile or a specific page in my website
uCoz Community » uCoz Modules » Additional Features » Widgets (where to find, how to use)
Page 8 of 9«126789»
Search: