Page 2 of 11«12341011»
Archive - read only
uCoz Community » Archives » Archive » Bugs after the update
Bugs after the update
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 1 | 9:30 AM
The main stage of update has been finished but there are still some bugs. They will be fixed as soon as possible.
Please, post all your bugs here and don't create a lot of separate threads. Thank you


How do I log in to a website

Due to the general authorization (uID) you can now log in to all uCoz websites by means of one single profile.
Some nuances:
1) If you don't want to re-register, enter your previous login and password. You are on a website. (If you can't login to your website as an administrator try to use your CP password).

2) To log in by means of a new form - (uNet) - your confirmed e-mail and password are used.
You'll have as many uNet accounts as you have your registered accounts with unique confirmed e-mails.
If your e-mail is not confirmed - the new login form won't work.
If you used one and the same e-mail for all your websites, the system has automatically chosen one of Control Panel passwords and has created an account (uID). You can find out the current password by means of the "Lost password" feature: http://unet.com/remind/
You should also delete cookies and cache files.

More info - http://forum.ucoz.com/forum/31-5729-1


I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Armaros
Posts: 1424

Message # 16 | 11:21 AM
Quote (GLISTOVJE)
@ Sunny : reselected it and changed it to another , still same problem
Simple wait! Moaning here wont do the 'trick' aka fix problem faster.
l2viruz
Posts: 20
Reputation: 12

Message # 17 | 12:22 PM
In my site at least:

Any attempt to call the global blocks fails.
If i call them they simply do not appear.
And the infomers always claim that im a guest even though im an admin.Claiming that im a guest they do not allow me to view their content.

If i make a javascript in the head tag of my page and use jQuery it justs returns undefined because jQuery is called at the end of the head tag.
Please place it in the start of the doc so it will be ready for use at anytime.

Ah and please update to version 1.3.2(it is a lot faster querying the DOM) and provide the minified version for fewer bandwitch.

Thanks.

Post edited by l2viruz - Thursday, 2009-04-02, 1:07 PM
Vanenix
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 18 | 1:19 PM
I've just updated the "Site design" and unfortunately after updating "Site design", the "Site Menu" wont show on the "Main Page".
Could someone help me solve this issue. Thanks

Http://Vanenix.Ucoz.Org

Post edited by Vanenix - Thursday, 2009-04-02, 1:25 PM
ZTSF1915
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 19 | 1:39 PM
Quote (Sunny)
1) If you don't want to re-register, enter your previous login and password. You are on a website. (If you can't login to your website as an administrator try to use your CP password).

I still can not login ...
I can login to the CP, but not under the admin account.
Even if I password surprised more in the CP, that password is not working when logging in,
He gives to: incoterms rect password.

Does anyone have an idea how this can be solved?

Raymond;)

Post edited by ZTSF1915 - Thursday, 2009-04-02, 1:42 PM
Graat
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 20 | 1:42 PM
In cp I can change the passwords of users by clicking on the keyicon, but it doesn't work.
The passwords stay the same when logging in, so changing didn't have any effect
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 21 | 2:52 PM
Vanenix, the problem is being fixed. ZTSF1915, Graat, try to use Lost password feature.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Graat
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 22 | 3:15 PM
Sunny, its not there is a problem for members to log in, but when I need to change their password for them, because they don't understand how to do it themselves, I can't
Before the upgrade there was no problem doing that for them.
Of course I can help them in other ways, but I thought it would be good to mention this bug.
up !
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 23 | 3:18 PM
Graat, thanks. It will be fixed soon.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
umaki
Posts: 22
Reputation: -1

Message # 24 | 3:29 PM
I installed awards feature but it doesn't seems to be implemented. Any idea?
www.dj-umaki.com
umaki@dj-umaki.com
Babydoll
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 25 | 3:35 PM
Why cant I access the control panel?
I login from ucoz.com, it directs me to s1.unet.com.
Where is the control panel then?
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 26 | 4:06 PM
umaki, be more exact. Awards can be given in user's profile.

Babydoll, choose "Old login form"


I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
emps-scape
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 27 | 4:19 PM
The design of my site is bugged. Only parts of the design's picture are shown.
Moreover some edges are missing, for example at the navigation bar.

I am using design number: 896

I've uploaded a screenshot, so that you can see the bugs.

http://img171.imageshack.us/img171/7091/picture.png

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 28 | 4:29 PM
l2viruz, as for Informers - check user group permissions.

Quote
Any attempt to call the global blocks fails.
If i call them they simply do not appear.

It will be fixed.

Quote (l2viruz)
If i make a javascript in the head tag of my page and use jQuery it justs returns undefined because jQuery is called at the end of the head tag.
Please place it in the start of the doc so it will be ready for use at anytime.

Ah and please update to version 1.3.2(it is a lot faster querying the DOM) and provide the minified version for fewer bandwitch.

Actually, Javascript is not added to head. The version will be updated after all bugs have been fixed.


I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 29 | 4:30 PM
emps-scape, did you try to restore default templates?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
emps-scape
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 30 | 4:46 PM
No, but I hitted the button "Update the design for all active modules" at
Common Settings and it works now.

My navigation bar got deleted, but I can manage to make it again.

Seems to be fixed. smile

uCoz Community » Archives » Archive » Bugs after the update
Page 2 of 11«12341011»
Search: