Page 1 of 11
Forum moderator: bigblog 
uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Problem with Editing Buttons
Problem with Editing Buttons
emseed
Posts: 20
Reputation: 0

Message # 1 | 0:57 AM
When I click the bottons to "Edit/Modify" thread on the forum, or to edit the title of a post on our main page, It won't work. However the buttons next to it such as "remove thread" do work. I've checked the user settings and it still says I can do these things but the bottons aren't working. Also been having another problem with the slider on my site but idk if thats to do you with you or the ucoztemplate site. But the Editing buttons aren't working and I haven't been changing anything in the codes

Added (2012-06-22, 6:57 PM)
---------------------------------------------
I also can't click on the reputations, whats going on?


Paradox
Posts: 3276
Reputation: 145

Message # 2 | 11:08 AM
emseed, could you please provide a site URL and specify in more detail what you mean by main page. Are you talking about the recent messages page or a forum board main page or something else? The reputation feature I am unsure about, as it is a custom template from what you have indicated this may be a problem related to the template more than the uCoz system. A site URL will show more though.

As to the slider none of the standard uCoz designs have sliders. That will be something you need to take up with http://ucoztemplates.com. wink

Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
emseed
Posts: 20
Reputation: 0

Message # 3 | 1:48 AM
my site is http://realhiphop4ever.ucoz.com

eg: on this thread in our forum http://realhiphop4ever.ucoz.com/forum/6-5992-1

I can't click on that users reputation, It won't even show up for me. Or if I want to change the title of a thread, when i click the button, nothing happens

the main page i'm talking about is: http://realhiphop4ever.ucoz.com/index/0-16

When I click the button to edit a title on a post on that page, nothing happens

Paradox
Posts: 3276
Reputation: 145

Message # 4 | 9:07 AM
emseed, I can't see any reason as to why your links are not working. The only idea I have had is possibly the jQuery slider you have on your site is clashing with the existing uCoz codes now with the update of the uCoz jQuery to the latest version. I would advise you see what happens if these codes are removed or if you change the uCoz jQuery back to an older version.

Only some thoughts. If that doesn't work I will have a look over again but I can't personally see anything that could clash with the scripts apart from that. wink

Developer, Designer, Communicator.
Been here for 6 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
emseed
Posts: 20
Reputation: 0

Message # 5 | 10:38 PM
Quote (Paradox)
emseed, I can't see any reason as to why your links are not working. The only idea I have had is possibly the jQuery slider you have on your site is clashing with the existing uCoz codes now with the update of the uCoz jQuery to the latest version. I would advise you see what happens if these codes are removed or if you change the uCoz jQuery back to an older version.

Only some thoughts. If that doesn't work I will have a look over again but I can't personally see anything that could clash with the scripts apart from that.


thanks yeah that was exactly the problem, i found out on that template site just now, i needed to change the jquery back to the older version

uCoz Community » General Information » First Steps with uCoz » Problem with Editing Buttons
Page 1 of 11
Search: