Page 1 of 11
uCoz Community » General Information » Paid Services » Question about paid plan, domain, and hosting
Question about paid plan, domain, and hosting
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 1 | 6:33 PM
Hello!

If I purchase the optimal plan and get a domain name, would URLs work both
under the mysite.ucoz.com domain and the mysite.com domain??

So, for instance http://mysite.ucoz.com/photo/ and http://mysite.com/photo/ would both work?

Also, at the time of purchase is it possible to request a change of server, let's say to one whose ip
is not blocked by Facebook??

Thank you!
bigblog
*boops*
Posts: 1433
Reputation: 69

Message # 2 | 8:21 PM
LIBertea,

1. Yes, both links will work.

2. The Facebook block does not depend on the server where your site is hosted on. It depends on your domain (for example, ucoz.com is blocked by Facebook at the moment). If you will attach a domain to your site, it will be not blocked anymore.

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 3 | 9:43 PM
Thank you ... so I should be able to go ahead, purchase the optimal plan and deal later with attaching the domain, right?!?

Eventually, can I still request the site to be moved to a different server though?!?

Thank you for your reply

Added (2016-04-17, 9:43 PM)
---------------------------------------------
Finally, having both domains, which one will show in the RSS feeds?!?
Thanks

Good
Posts: 349
Reputation: 12

Message # 4 | 6:06 AM
Quote LIBertea ()
Finally, having both domains, which one will show in the RSS feeds?!?


Open RSS file to see what domain there.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 5 | 2:59 PM
LIBertea, once you connect a domain, you can enable automatic redirection from yoursite.ucoz.com to yoursite.com, and all website links will open at yoursite.com, including RSS. If a user visits yoursite.ucoz.com, they will be simply redirected to yoursite.com

Quote LIBertea ()
Eventually, can I still request the site to be moved to a different server though?!?


I'm afraid we do not move websites upon user requests. Do you have any specific reason why you want your website to be moved? If it's because of Facebook, connection of a custom domain should resolve the issue.

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 6 | 3:15 PM
Quote Good ()
Open RSS file to see what domain there.


Thank you, Good, but that answers absolutely nothing. dry

So, here is the question again. if I attach a domain to my UCOZ site, the
RSS feed will show the links using ucoz.com or the attached domain?

thank you!
bigblog
*boops*
Posts: 1433
Reputation: 69

Message # 7 | 5:01 PM
LIBertea, the RSS feed will show the attached domain.
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 8 | 6:01 PM
Quote bigblog ()
the RSS feed will show the attached domain.


Great! ... That's all I need to know!

Thank you, bigblog! cool
Good
Posts: 349
Reputation: 12

Message # 9 | 8:36 AM
Quote LIBertea ()
Thank you, Good, but that answers absolutely nothing.


I dont think so LIBertea.

As I open RSS file of below website (which is also attached domain to uCoz) and domain name is shown on their RSS file.

http://tibiame.id/news/rss
http://tibiame-kz.ucoz.net/new/rss

FYI

Attachments: 4214896.jpg(83Kb)
uCoz Community » General Information » Paid Services » Question about paid plan, domain, and hosting
Page 1 of 11
Search: