If you can't log in to the forum, please, use the Old login form.
If you can't enter the Control Panel of your website due to the recent uID issues, please see this thread.
If you want a temporary solution to the profile login issue on your website, please see this post.
Page 1 of 11
Forum moderator: bigblog 
uCoz Community » For Webmasters » Design Customization » Need help in image setting in blog
Need help in image setting in blog
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 1 | 10:19 PM
Hello i trying new template "Sept" in my test website but image and youtube video are too big in mobile version .

http://11221122.usite.pro this is my test site u can check it by opening in your mobile.

I tried to use this code
Code
.eMessage img {max-width: 100%; height: auto !important;}


But it didnt help .

How to solve this?
Thank you.
adnet
Posts: 42
Reputation: 2

Message # 2 | 11:35 PM
When you insert video from youtube, enable Visual Editor > Click on Youtube icon > Paste youtube URL > Tick on Use old embed code > OK.

Attachments: 4679002.jpg(48Kb)
Post edited by adnet - Saturday, 2017-02-04, 11:36 PM
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 3 | 0:44 AM
Thats not working bro.
Post edited by moviesdenatua - Sunday, 2017-02-05, 0:48 AM
adnet
Posts: 42
Reputation: 2

Message # 4 | 7:49 AM
Use below css code:

Code
iframe,
object,
embed {
max-width: 100%;
}
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 5 | 11:19 AM
Quote adnet ()
iframe,
object,
embed {
max-width: 100%;
}


I added this at the end of css but its not working sad
blizar10
Posts: 83
Reputation: 0

Message # 6 | 4:03 PM
smile

Code
.eMessage img {
    height: auto;
    max-width: 60vw;
}
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 7 | 5:01 PM
Quote blizar10 ()
.eMessage img {
    height: auto;
    max-width: 60vw;
}


That is also not working wacko
blizar10
Posts: 83
Reputation: 0

Message # 8 | 6:18 PM
Are you sure? The CSS can sometimes take time to update. For me it works.
Of course, it was for the image. Now you have to do the same for your video.
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 9 | 8:15 PM
Quote blizar10 ()
Are you sure? The CSS can sometimes take time to update. For me it works.
Of course, it was for the image. Now you have to do the same for your video.


this fixed main page but entry page is still same.

This is demo site if you want to look.
http://sept.usite.pro/blog/
Post edited by moviesdenatua - Sunday, 2017-02-05, 8:25 PM
blizar10
Posts: 83
Reputation: 0

Message # 10 | 11:52 PM
I visited the demo site on mobile and every thing is ok smile
moviesdenatua
Posts: 16
Reputation: 0

Message # 11 | 0:53 AM
Quote blizar10 ()
I visited the demo site on mobile and every thing is ok

Yes i want to make my site like that but not happening.
blizar10
Posts: 83
Reputation: 0

Message # 12 | 4:37 AM
Quote moviesdenatua ()

this fixed main page but entry page is still same.


Ok ! It's normal, it's not the same class.
Change "eMessage" in the code by the name of the class of your image on entry page :P
uCoz Community » For Webmasters » Design Customization » Need help in image setting in blog
Page 1 of 11
Search: