Page 1 of 3123»
Forum moderator: bigblog 
uCoz Community » For Webmasters » Design Customization » Everything about design #814 goes here
Everything about design #814 goes here
Funndoo
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 1 | 9:55 AM
well guys i m in trouble again plz visit my forum and tell me how to fix it

my forum -> funnart.ucoz.com

thnx for your time

http://funnart.ucoz.com/ <-- for your graphic needs
CodeResolution
Posts: 1570
Reputation: 58

Message # 2 | 9:56 AM
Funndoo, your Forum module is currently not installed.
Kind regards,
Elliott.

"The best uCoz" critic since 2007.
Qualified website, branding, print & user interface designer.

I'm on Behance and Twitter.
Dartz
Posts: 1931

Message # 3 | 10:52 AM
CP -> Inactive -> Forum -> Install this module...

blink


[... With uCoz since December 2 2007 ...]
Funndoo
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 4 | 4:34 PM
ahhh lol sry i forgot to state there i don't have forum
i just have a simple website and i think that was being done by that image i think it is fixed now

Added (2010-03-22, 10:34 Am)
---------------------------------------------
well i have another problem

i have currently design template 814 but on the CSS it shows 818 and everytime i try to change it to 814 it get messed up

cry


http://funnart.ucoz.com/ <-- for your graphic needs
CodeResolution
Posts: 1570
Reputation: 58

Message # 5 | 4:55 PM
Funndoo, restore default template in the CSS (Style sheet)
Kind regards,
Elliott.

"The best uCoz" critic since 2007.
Qualified website, branding, print & user interface designer.

I'm on Behance and Twitter.
Funndoo
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 6 | 10:29 AM
i did it many times but again it is the same 818.CSS is there and when i try to change is it get messed

and yeah my forum size is also stretched wht should i do

Added (2010-03-23, 4:29 Am)
---------------------------------------------
And yeah can i add Sub-forums ?? and if yes then how


http://funnart.ucoz.com/ <-- for your graphic needs
Dartz
Posts: 1931

Message # 7 | 2:57 PM
Quote (Funndoo)
And yeah can i add Sub-forums ?? and if yes then how
It's not possible.

Quote (Funndoo)
and yeah my forum size is also stretched wht should i do
That's how template looks.

Quote (Funndoo)
i did it many times but again it is the same 818.CSS is there and when i try to change is it get messed
That's because in Common Settings you have 818 not 814.

[... With uCoz since December 2 2007 ...]
Funndoo
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 8 | 4:12 PM
well thnks for the help dartz but i don't understand your ans no.3 can you tell me how to fix it from 818 to 814

Added (2010-03-23, 10:12 Am)
---------------------------------------------
and yeah i had just added the FORUM LEGENDS to my forum now i want to change the color of the user groups according to that how can i do so ??


http://funnart.ucoz.com/ <-- for your graphic needs
Dartz
Posts: 1931

Message # 9 | 5:35 PM
Quote (Funndoo)
well thnks for the help dartz but i don't understand your ans no.3 can you tell me how to fix it from 818 to 814

0. Go to: Settings -> Common Settings -> Site design.
1. Mark: "Update the design for all active modules".
2. Click on "Select design".
3. Type 814 at top-right field.
4. Press on "Ok" - click on design.
5. "Close window?" - press "Ok".
6. Scroll down and press "Save".
7. Go to: Customize Design -> CSS.
8. At top-right press "Restore default template".

Quote (Funndoo)
and yeah i had just added the FORUM LEGENDS to my forum now i want to change the color of the user groups according to that how can i do so ??
This question isn't related to template #814. This will help you.

[... With uCoz since December 2 2007 ...]
Funndoo
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 10 | 2:58 AM
nope it is still the same i changed my design to 824 by going to the common setting but in the CSS it is still displaying 818 and when i try to change it gets messed up

Added (2010-03-23, 8:58 PM)
---------------------------------------------
k sry DONE

thnx for the help guys


http://funnart.ucoz.com/ <-- for your graphic needs
Hope
Posts: 183
Reputation: 0

Message # 11 | 12:38 PM
Template 814. I have already uploaded the logo to File Manager.

What should I edit in design template?
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 12 | 12:51 PM
Hope, I have already answered you here: http://forum.ucoz.com/forum/14-13783-79308-16-1309851319
If you post similar threads instead of following the advice, I am afraid I will have to reproof you.
Hope
Posts: 183
Reputation: 0

Message # 13 | 12:55 PM
Can you please explain again? I have uploaded the file to File Manager. How can I link it to <p class="logo">...........</p>? What should I put there? The file name of the logo or what?
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 14 | 1:29 PM
Hope, use
Code
<img src="IMAGE_URL" alt="Logo" />
instead of
Code
<!-- <logo> -->Lookazine!<!-- </logo> -->
Hope
Posts: 183
Reputation: 0

Message # 15 | 1:57 PM
However, the image doesn't show up.
uCoz Community » For Webmasters » Design Customization » Everything about design #814 goes here
Page 1 of 3123»
Search: