Page 1 of 212»
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Unable to attach a custom domain: FORMDNS !!!
Unable to attach a custom domain: FORMDNS !!!
idoit
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 1 | 2:03 AM
Hi,

I want to attach my custom domain to ucoz, and I am following the instructions for doing that. The trouble is that for both method 2 and method 3, instead of a textbox to enter my domain, all I see is \$FORMDNS\$.

Can someone help me please?

Thanks
Post edited by idoit - Tuesday, 2015-02-24, 2:16 AM
Xayaan
Posts: 558
Reputation: 13

Message # 2 | 12:53 PM
idoit, Can you please provide a screenshot? Please contact technical support through your control panel or here.

Best regards.

My Skype : xayan123 | My Twitter : @Officialxayaan
uID : - Zayaan Ibrahim | Need a professional design? Check out my Portfolio
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 3 | 1:28 PM
idoit, we are already working to fix it.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
idoit
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 4 | 3:40 PM
Please leave a reply when it is fixed so I know. Thanks!
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 5 | 4:56 PM
idoit, sure.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
sabaetoo
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 6 | 8:13 PM
i have this promlem too cry cry cry cry can anyone help me? i attached file please see this. i want to park my domain on varskvlavimus.ucoz.com .. thanks.. please replay me
Attachments: 3203092.png(33Kb)
bigblog
*boops*
Posts: 1479
Reputation: 71

Message # 7 | 9:16 PM
sabaetoo,
Quote Sunny ()
we are already working to fix it

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
mrsteamva
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 8 | 10:32 PM
Any word on when this will be fixed?
chiasetatca
Posts: 10
Reputation: 0

Message # 9 | 2:02 AM
dear ucoz,

i also have got this problem
please help to fix
Attachments: 1461947.png(28Kb)
Xayaan
Posts: 558
Reputation: 13

Message # 10 | 6:31 AM
mrsteamva, Sunny will update you when this is fixed. Please be patient.

chiasetatca,
Quote Sunny ()
we are already working to fix it.

My Skype : xayan123 | My Twitter : @Officialxayaan
uID : - Zayaan Ibrahim | Need a professional design? Check out my Portfolio
Post edited by Xayaan - Thursday, 2015-02-26, 6:32 AM
bigblog
*boops*
Posts: 1479
Reputation: 71

Message # 11 | 9:00 PM
If domain attaching is too urgent for some of users, you can switch to another language and continue to attach the domain in the regular way. You can use Google Translate if you don't speak other languages from the Control panel. There is a problem in the decoding of $FORMDNS$ system variable in the English localization. In other languages, it works fine.

We will inform you when the problem will be fixed.

hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
idoit
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 12 | 9:23 PM
You are a genius! Thank you. biggrin
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 13 | 8:53 AM
The problem has been fixed.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
idoit
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 14 | 2:15 PM
Thanks for your help! smile

P.S. This captcha is really difficult and inconvenient for people with bad eye-sight by the way! It'd be cool if it is replaced with a less complicated more clear one! Now I don't have bad eyes but it is pain to solve these, it takes me 5-6 ones to get them... very unclear I'd have to say.
bigblog
*boops*
Posts: 1479
Reputation: 71

Message # 15 | 2:18 PM
idoit, a spambot is always posting spam threads in the forum. And always with another username. In order to prevent situations like this, we've tried to increase the difficulty of the captcha, but it doesn't seem to work sad
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts

i do not work for the company anymore, sorry for the late replies
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Unable to attach a custom domain: FORMDNS !!!
Page 1 of 212»
Search: