Page 1 of 11
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Can't attach domain name (Can't attach domain name)
Can't attach domain name
ipainchan
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 1 | 3:55 PM
Hello, i've already attached a domain abc.ucoz.net to abc.net and it worked fine, but now, i try to do it with another ucoz site, but i'm blocked at "Domain configured correctly. Finish the attachment process.". I click on "attach domain" and i got a short loading but nothing happens...

Please help me guys

-ipainchan

btw i cant cancel parking, it says "Answer to the secret question is incorrect"
Attachments: 5822136.png(12Kb)
Post edited by ipainchan - Tuesday, 2015-12-01, 4:03 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 2 | 2:43 PM
ipainchan, please provide the URL of the uCoz website where you are trying to connect the domain.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
ipainchan
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 3 | 6:26 PM
Thanks for answering Sunny !

My website is http://ispe.tk ... when i go on this URL, the URL becomes http://ispe.ucoz.com

Please help me,

-ipainchan
bigblog
Great & Powerful
Posts: 1307
Reputation: 62
Message # 4 | 7:43 PM
ipainchan, your domain settings are incorrect in the domain control panel. Set the A-records or set up a Name Server forwarding, and don't use the URL forwarding.
trixie took over this account halp
Cyberdasm
Posts: 566
Reputation: 2
Message # 5 | 3:08 AM
ipainchan, use this ns1.ucoz.net |||| ns2.ucoz.net as your nameserver.
1F4BF3B

admin@lizeal.tk
www.lizeal.tk
ipainchan
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 6 | 12:06 PM
Thanks for answering Cyberdasm & bigblog.

Actually, i've already set my nameservers as i did in my last site.

but i think i got it : should i try "ns1.ucoz.com" instead of "ns1.ucoz.net" ? Because "ispe.ucoz.net" already in use...

btw, i dont understand what are the "A-records" : sad
Attachments: 4220275.png(14Kb)
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456
Message # 7 | 2:37 PM
Quote ipainchan ()
should i try "ns1.ucoz.com" instead of "ns1.ucoz.net"


No, this won't work. You need to specify the following name servers for the domain:

ns1.ucoz.net
ns2.ucoz.net

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
ipainchan
Posts: 4
Reputation: 0
Message # 8 | 3:24 PM
Finally, i've recreated my Website, and it works now !

Thanks for Helping anyway Sunny, Cyberdasm and bigblog !
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Can't attach domain name (Can't attach domain name)
Page 1 of 11
Search: