Page 1 of 6123456»
uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain attachment aftereffects (I have attached a domain and smth is not working)
Domain attachment aftereffects
illuminaut
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 1 | 2:11 PM
Something has gone awry with the domain name management at ucoz. All the sudden, and without my intervention, whatsthatnoise.org is no longer accessible. Visitors get a 404 message saying "There is no site configured on this address". whatsthatnoise.ucoz.com still works, so it's some problem with the domain server. I didn't change anything in my settings, so I'm not sure what's going on, but please fix this asap, because people will think my site no longer exists. Cheers.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 2 | 2:37 PM
illuminaut, you must see there a message that you haven't finished the procedure of attachment. Are you sure you have finished it?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
illuminaut
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 3 | 2:52 PM
Yes, the site has been working with the domain name for 3 weeks until now. I haven't changed a thing and it stopped working two hours ago.
Kron_old
Posts: 117
Reputation: 52

Message # 4 | 3:06 PM
illuminaut, don't worry we'll fix it...
starbright
Posts: 10
Reputation: 0

Message # 5 | 0:50 AM
I got a new domain name. How do I change the URL of all my pages to be in line with my new domain name?

e.g. if it says starbright.at.ua/index/0-7, how do I change it to say starbrightsite.com/index/0-7 and not keep saying the old domain name?

ADDED
Also, how do I make it so that when people type in my old address, they are redirected to my new one?


The Lord Jesus is my Best Friend!
www.starbrightsite.com
Post edited by starbright - Tuesday, 2008-10-14, 1:50 AM
ikOz
Posts: 8
Reputation: -2

Message # 6 | 2:24 AM
To redirect ----> Settings > Common Settings > Redirect visitors from the address http://you actualadress.com/ to the address:
Just Free Money! Try it... this is real!!
advertising
starbright
Posts: 10
Reputation: 0

Message # 7 | 2:27 AM
Thanks for replying, but that doesn't seem to work. It still says the old address when I type it in. Do I have to wait or something?
The Lord Jesus is my Best Friend!
www.starbrightsite.com
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 8 | 9:48 AM
starbright, starbrightsite.com works fine and the links are ok. As for the redirection - it must work as well, maybe you are doing something wrong.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
starbright
Posts: 10
Reputation: 0

Message # 9 | 2:28 PM
Yes, I figured out how to make the links work properly. It's just the redirection that's not proper. I tried going to common settings and putting the new address in the place that says "Redirect visitors from the address http://starbright.at.ua/ to the address:", but whenever I leave the Common Settings and come back, that space is empty and the old address doesn't redirect to the new one.
The Lord Jesus is my Best Friend!
www.starbrightsite.com
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 10 | 2:37 PM
starbright, did you click "Save"?
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
starbright
Posts: 10
Reputation: 0

Message # 11 | 2:39 PM
Yes.
The Lord Jesus is my Best Friend!
www.starbrightsite.com
ccb
Posts: 49
Reputation: 6

Message # 12 | 5:52 PM
starbright,
http://forum.ucoz.com/forum/6-2300-1
this topic may help you.

and for the second question:

Quote (starbright)
Also, how do I make it so that when people type in my old address, they are redirected to my new one?

in theoretically use javascript can check current url of viewing page, if it's old one, then redirect to the new domain. but I'm not sure in ucoz it's work or not.

Quote (ikOz)
To redirect ----> Settings > Common Settings > Redirect visitors from the address http://you actualadress.com/ to the address:

and this only redirect when visitor open your site, it can redirect to one page, instead for the default page. it's not for redirect every page if they type old url

Added (2008-10-14, 11:27 Am)
---------------------------------------------
no need to care about the old url, if the new domain is ok.

Added (2008-10-21, 11:52 Am)
---------------------------------------------

Quote (starbright)
ADDED
Also, how do I make it so that when people type in my old address, they are redirected to my new one?

I have make a test for this question, and I found the way using javascript to solve it.
1.in Main » Page Editor » Entries management, add new page.
2.in the editing page content, write the code below:

Code
<script Language="Javascript">
var myurl, newurl, f;
myurl=this.location.href;
f=myurl.search(/ccb\.ucoz\.com/i);
if(f>1){
document.write("you are visit from ucoz, waiting for redirect...");
newurl=myurl.replace(/ccb\.ucoz\.com/g,"ccb8.co.cc");
window.location=newurl;
}
</script>

3.important note: uncheck Substitute line feeds by the tag <BR> , or all javascript won't working.
4.save the page.

now I have a new page, and system gives it a name /index/0-4
if you open it by this url: http://ccb8.co.cc/index/0-4, it's ok,nothing happen.
if you open it with this url: http://ccb.ucoz.com/index/0-4 , then you will be redirect to http://ccb8.co.cc/index/0-4

is this what you want?


Help
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 13 | 8:02 AM
I attached the domain to my site, it works on the main homepage, when i go to another page it goes back to www.runex.ucoz.com.

Anyway i can change this?

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 14 | 8:38 AM
Help, restore default template of the site menu.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
joeyw517
Posts: 12
Reputation: 0

Message # 15 | 5:05 PM
I recently parked the domain http://www.mysportsreports.com/. Now when you type in www.mysportsreports.com it will work, but if i click on the main page or the home icon it brings me back to mysportsreports.com, without the www. and then it will give me this error.

Quote
If you are the owner of this web site you have not uploaded (or incorrectly uploaded) your web site. For information on uploading your web site using FTP client software or web design software, click here for FTP Upload Information.

How can I fix this so when someone clicks on the main page or the home icon that it will actually go back to the main page?


uCoz Community » Additional Services » Domain Transfer » Domain attachment aftereffects (I have attached a domain and smth is not working)
Page 1 of 6123456»
Search: