Page 2 of 2«12
uCoz Community » uCoz Modules » Video » Discussion of the video module (and recent updates)
Discussion of the video module
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 1 | 2:11 PM
Here you can discuss the module and ask questions about it. Read the description of the module here: http://forum.ucoz.com/forum/57-16008-1

If you want to report a bug or error, please do it here: http://forum.ucoz.com/forum/57-16010-1

Recent module updates:











I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Animorph
Posts: 2855
Reputation: 189

Message # 16 | 12:25 PM
I personally think that there is not so much space to modify designs,options or entry styles the way you want.

for example this module would be perfect to make a tv-show linking website but the entry adding form requires .swf files or youtube links but random normal links cannot be implemented.

Good
Posts: 344
Reputation: 12

Message # 17 | 6:26 AM
User needs to click on Extra button to input the security code.
I think the security code should be moved out of Extra button.
Attachments: 3583156.jpg(42Kb)
Good
Posts: 344
Reputation: 12

Message # 18 | 6:36 AM


Please refer to below screenshot for before and after click on extra button.
Attachments: 2731473.jpg(32Kb)
bigblog
yeah, i'm still here
Posts: 1364
Reputation: 65

Message # 19 | 11:00 AM
Good, forwarded.
i breathe... sometimes
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 20 | 12:08 PM
Hello!
YouTube has blocked their API 2, and moved to API 3.
The embed of Youtube videos in the Video Module still works, but it is not able to pull the information automatically.
Kindly update the module to the new API or to the new oEmbed.

Thank you!
Post edited by LIBertea - Thursday, 2015-05-07, 12:57 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 21 | 2:59 PM
LIBertea, thank you, the issue has been forwarded to the dev team.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 22 | 2:02 AM
Today I tried to add some YouTube videos to the Video module and I got a pop-up for a Google log-in.
Is this normal?

Thanks
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 23 | 1:36 PM
LIBertea, yes, it is. It's because of the changes to the Google API (transfer to oauth2.0).
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
LIBertea
Posts: 81
Reputation: 1

Message # 24 | 5:15 PM
Maybe you guys should do a post about it cool
uCoz Community » uCoz Modules » Video » Discussion of the video module (and recent updates)
Page 2 of 2«12
Search: