Page 1 of 11
uCoz Community » Communication » uKit » uKit Bug Reports
uKit Bug Reports
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 1 | 11:31 AM
If you are already testing the new builder and you've found a bug or would like to leave a suggestion, please use this thread. All your comments are very important to us!
For us to be able to find and fix bugs quickly, please provide the following info in your bug report:

  • The URL of the website where an error occurred.
  • Under what conditions the bug appeared.
  • Your browser, its version, and the version of your operating system.


Thank you!

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
KillerWhalSam
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 2 | 1:08 PM
The URL of the website where an error occurred. - killerwhalsam.ulcraft.com
Under what conditions the bug appeared. - After a few minutes of typing
Your browser, its version, and the version of your operating system. - Chrome - Version 42.0.2311.90 m, OS - Windows 10 Tech Build

This may be due to compatibility issues between the site builder and Windows 10 but as W10 is most likely coming out later this year it is good to report it, after a few mins of typing you can no longer type, I have attached a video

https://www.youtube.com/watch?v=qs9WCm0IuNw&feature=youtu.be
Post edited by KillerWhalSam - Saturday, 2015-04-25, 1:10 PM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 3 | 9:38 AM
KillerWhalSam, if the error appears again, please provide a screenshot of the Console tab: http://screencast.com/t/NbbuRrTgKMp (Right mouse click -> Inspect element -> Console).
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
OnyxKnyte
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 4 | 3:06 AM
Hi,
I received an invitation to test the new builder in Beta,
and received the code with it, but am having trouble implementing
my signup details into the new business page I am sent too.

Anyone else having trouble signing up and using their invite code?

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 5 | 3:05 PM
OnyxKnyte, please provide more details and a screenshot. What exactly happens when you are trying to sign up? If the invitation code is not working, please get a new one at http://ukit.teasersites.com/
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
KillerWhalSam
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 6 | 8:20 PM
Quote Sunny ()
KillerWhalSam, if the error appears again, please provide a screenshot of the Console tab: http://screencast.com/t/NbbuRrTgKMp (Right mouse click -> Inspect element -> Console)


Sunny, the issue is no longer apparant so no need for a console ss. An update (for W10TB) has came out recently and since then the problem no longer exists.
Post edited by KillerWhalSam - Sunday, 2015-05-03, 8:20 PM
bigblog
*boops*
Posts: 1472
Reputation: 71

Message # 7 | 12:07 PM
KillerWhalSam, it's a great pleasure to hear this smile We hope you'll enjoy using uKit. If you need any help or just faced another bug, don't forget to contact us! smile
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts
Urs
Posts: 285
Reputation: 3

Message # 8 | 9:53 PM
On : http://thassos.ulcraft.com/

1. When deleting many blocks and/or pages an error occurs that asks for a refresh. (the system only partially makes the changes when it gets stuck)

2. Can't add a link to the page. I put the link and press enter but nothing happens.

Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 9 | 1:06 PM
Urs, what browser and OS do you use? Please provide a screenshot of the console as described here http://forum.ucoz.com/forum/60-19892-114191-16-1430213912
And how exactly are you trying to add a link? To a text/button/image?

I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Urs
Posts: 285
Reputation: 3

Message # 10 | 10:45 AM
Quote Sunny ()
Urs, what browser and OS do you use? Please provide a screenshot of the console as described here http://forum.ucoz.com/forum/60-19892-114191-16-1430213912
And how exactly are you trying to add a link? To a text/button/image?


Windox XP SP3 32 bit, Mozilla Firefox 38.0.5

By clicking the add link button and i am adding it in a paragraph.

Can't make pictures now.

Post edited by Urs - Wednesday, 2015-06-17, 10:45 AM
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 11 | 2:12 PM
Urs, at the moment your site http://thassos.ulcraft.com/ does not exist.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
react
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 12 | 9:47 PM
Ukit plzz OFFF me no LOVE ukit!!! wacko plzz or buy OFFF ! THANK!
Post edited by react - Thursday, 2015-10-22, 9:48 PM
bigblog
*boops*
Posts: 1472
Reputation: 71

Message # 13 | 2:52 PM
react, unfortunately I can't understand your message. Can you describe it in more details, please?
hey i'm joe, please don't call me on my real name because you're gonna misspell or mispronounce it and it drives me nuts
uCoz Community » Communication » uKit » uKit Bug Reports
Page 1 of 11
Search: