Page 1 of 212»
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » embed video in froums
embed video in froums
junoon
Posts: 16
Reputation: 0
Message # 1 | 5:32 PM
i've been trying to embed flv file from my recommended site, of my country(not youtube) on forums, how can i do that?
please let me know.. thankx
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171
Message # 2 | 12:51 PM
junoon,
Quote (junoon)
i've been trying to embed flv file from my recommended site, of my country(not youtube) on forums, how can i do that?

You need to upload this file to your File manager. And then use HTML tags to make it play in your forum posts.
Cajkan
Posts: 2
Reputation: 0
Message # 3 | 9:06 PM
Hello first of all UCOZ ROCKS

im using module Forums

and i wanna make a Guide with Youtube Link

im using this code
Code
[video] http://www.youtube.com/watch?v=iJJ4hhL9DU0 [/video]


but only thing i get is Black Page

ive tryed copy paste iframe and old Youtube Embed code

but doest works on Forums

Can anyone give me prooper code wich works

Thanks a lot
Blazer
Posts: 310
Reputation: 25
Message # 4 | 9:17 PM


It is working!
[video][/video] tags are working.

If i helped you + My Reputation and Give me an Award.
Post edited by Blazer - Wednesday, 2011-05-25, 9:18 PM
Jan
Posts: 301
Reputation: 19
Message # 5 | 9:36 PM
Cajkan, provide your site url witch you have problems with. Have you allowed BB codes on forum? (CP - Users - set permission to all users )
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171
Message # 6 | 8:53 AM
Cajkan, please post your messages in the correct board.
-Moved to Forum-
Hope
Posts: 183
Reputation: 0
Message # 7 | 12:23 PM
I tried to embed this code at Forum but it doesn't work.

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzMTE1MDYyMDA*MzMmcHQ9MTMxMTUwNjUzOTMxNSZwPTE1NDIyNDImZD*mZz*xJm89Nzk*YjdlNWYyYmQxNGFlODk3/MGEwOGMxNDdhMjIyZDEmb2Y9MA==.gif" /><object id="ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993" type="application/x-shockwave-flash" data="http://files.quizsnack.net/app/swf/EmbedCanvas.swf?hash_id=ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993&t=1311506183" width="250" height="400"><param name="movie" value="http://files.quizsnack.net/app/swf/EmbedCanvas.swf?hash_id=ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993&t=1311506183"><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"></object>
Meep
Posts: 37
Reputation: 1
Message # 8 | 1:34 AM
That's html
you want the link of the video.
Zevoxa
Posts: 237
Reputation: 4
Message # 9 | 1:58 AM
Hope, may I suggest you may have html codes turned off in forum entries?
I would prefer if you called me ErraticFox. ^_^
Hope
Posts: 183
Reputation: 0
Message # 10 | 5:12 AM
Is it possible to embed the poll form at Forum? Can anyone tell me clearly step by step?

Added (2011-07-24, 11:12 PM)
---------------------------------------------
I have tried http://www.quizsnack.com/quizzes/ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993

video code is not working. what tags should I use?

Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171
Message # 11 | 9:08 AM
Hope,
Quote (Hope)
Is it possible to embed the poll form at Forum? Can anyone tell me clearly step by step?

I would like to inform you that it is possible to create system polls within uCoz web-services already. I suggest you use this feature
Second of all, you can embed that poll into our Forum as well. Use "Share" button under the poll itself to obtain its code and then embed it into the Forum post in HTML mode
Hope
Posts: 183
Reputation: 0
Message # 12 | 9:29 AM
Hi,

Is your system polls appear on widgets (side bars) only? How to put at Forum topic?

Secondly, I didn't see "Share" button under the poll itself. I have already tried copy and past the html code on Forum but it doesn't work.

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzMTE1MDYyMDA*MzMmcHQ9MTMxMTUwNjUzOTMxNSZwPTE1NDIyNDImZD*mZz*xJm89Nzk*YjdlNWYyYmQxNGFlODk3/MGEwOGMxNDdhMjIyZDEmb2Y9MA==.gif" /><object id="ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993" type="application/x-shockwave-flash" data="http://files.quizsnack.net/app/swf/EmbedCanvas.swf?hash_id=ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993&t=1311506183" width="250" height="400"><param name="movie" value="http://files.quizsnack.net/app/swf/EmbedCanvas.swf?hash_id=ab8ef04b152090152e9c7d5ceq101993&t=1311506183"><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="wmode" value="transparent"></object>
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171
Message # 13 | 9:41 AM
Hope,
Quote (Hope)

Is your system polls appear on widgets (side bars) only? How to put at Forum topic?

"New poll" button is supposed to appear next to "New topic" button on forums. Make sure you are allowed to create polls (CP->Users » User groups » Set permissions for all groups->Forum)
Quote (Hope)
Secondly, I didn't see "Share" button under the poll itself.

I can not help you with this. The code that you have provided is correct and it works (we have checked) Make sure that you add the code in HTML mode.
Hope
Posts: 183
Reputation: 0
Message # 14 | 9:45 AM
Hi,

Can you please let me know what do you mean by html mode? How can I know if it's already in html mode?
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171
Message # 15 | 9:56 AM
Hope, when you post a message on the Forum - you will be able to see the checkbox "Enable HTML tags". If it is tagged-the code is added in HTML mode. Make sure you are allowed HTML tags in posts. (CP->Users » User groups » Set permissions for all groups->Forum)
uCoz Community » uCoz Modules » Forum » embed video in froums
Page 1 of 212»
Search: