uCoz Community General Information Other Languages Lithunian -Lietuviai visi cia (Official Lithuanian Discussion) |
Lithunian -Lietuviai visi cia |
SVEIKAS Skacikas JEI DOMINA PRISIDETI PRIE KOKIO SAITO,kaiptik ieskau zmoniu kurie galetu padeti filmu muzikos saitui,nes vienas nespeju
Added (2011-09-14, 11:12 Am) Added (2011-09-15, 9:42 Am) |
Sveiki,renku komanda muzikos portalui(Projektas bus vienas is rimtesniu) Visi Norintys rasykit man i email ( skacikas@mail.lt ) Arba I PM
|
Nu iėjau, o jūs įeikit i http://pypsas.do.am/ susikurkit savo anketą ir panašiai
www.pypsas.do.am
and www.akvariumai.ten.lt |
http://pypsas.do.am/ Ieško žmonių mokančių dirbti su ucoz , kūrie galėtų prižiūrėti forumą, kelti muzika,filmus bei prisidėtų prie mūsų svetainės
www.pypsas.do.am
and www.akvariumai.ten.lt |
Sveiki,žadu kurti puslapi,puslapio temą būtų (Pramogos,Siuntiniai,Anekdotai,Linksmos Nuotraukos Ir t.t) Bet nenoriu vienas visko daryti ieškau tam žmonių . Norių tam surinkti maža komanda kuri turėtu nors kažkiek nusimanyti "Ucoz" , Taipogi reiktu žmogaus kuris šiek tiek mokėtu dirbi su "PhotoShop" Padaryti banerius ir visą kitą .Projektas turėtu išsiskirti kažkuo to ko dar nėra Lietuvos pramogų tinklapiuose . Projektą daryčiau tikrai rimta kuris nežlugtu po poros mėnesiu . Taip tai atrodo tikriausiai tai atrodo per daug noriu iš š*** bet tikiuosi atsiras norinčiu ir suprantančiu mane,taigi laukiu jūsų pasiūlymų
Post edited by Skacikas - Thursday, 2011-11-03, 11:09 PM
|
Sveiki ;] ,
Gal kas norėtų į projektą prisidėt ? Aš kursiu WEB. Bet Ne UCOZ. Naudosiu Tophost.lt HOSTĄ. Galiu kurti ir daugiau nei 1 Web'ą. Nu Pirma reikia Susirinkt Teamą. Vienas web Bus , Sporto. Reikės Apie 4 Žmonių. Kas jame bus ? Transliacijos Tiesiogai , Ir kita . Ir kita Webą kurt norėčiau apie , Linksmybes , Nu nežinau kaip pasakyt , Ten dėčiau Naujienas , Radijo stotis , Muziką kelčiau . Nu apie viską Skype Grupei Susitartum. Jum Nieko nereikės mokėt. Tiesiog Turite būti aktyvus. Web'as bus netai , kad 1 mėn praaina , viskas pinigų neturiu , uždarau , jau esu susirinkęs Pakankamai , kad web išgyventų Nors 1 metus . Jaigu pus populerus aišku gyvens ir ilgiau. Nu tai jai norėtut prisidėt Rašykit čia forume. Ir jai bus pakankamai žmonių , pasakysiu skype , nu ką laukiu ;] |
| |||