| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, ammm ka jau teicu iemacijos Dizainu uzlikt
te viwnam problemas ar logo uzlikšanu nu ta nekas īpaš juans nav pašam mājas lapa : http://travelclub.hopto.org nejiet kads var palidzēt ? es it ka no no-ip hostu aktivizeeju , bet tagat vnk nejiet Latvijā vēl vētra plosās p.s. [Ce 15:37] travelclub.hopto.org: DNS is current, no update needed. , bet es jau to izdariju ON :). :)
Post edited by Latvija - Wednesday, 2008-11-26, 1:41 PM
|
OneKill, tur nrbija problema
, bet par domeinu bija jamaksa tagat majas lapas domainu nomainiju un radas veel viena problema liku šīto te Dizainu neskaitamas reizes virssu un radās problema kad meģinaju labot izveli nu no savas saita ar to actiņu un rada ka saits nav atrasts SITE NOT FOUND ON :). :)
Post edited by Latvija - Wednesday, 2008-11-26, 3:22 PM
|
Tiešam neviens nva tik labs un nevaar palidzēt ;( http://travelclub.oo.lv/tmpls/?a=tmpl;m=3;t=1;we=1 ew nu help meģinu no sava saita labot izveli ar un tas viss notika kad Domainu nomaiiiju es jau vissu atjaunooju ko vareju , bet katru reizi man šitada probleema ** TAS PATS NOTIEK KAD draugus gribu labbot ( Site frends ) ON :). :)
Post edited by Latvija - Wednesday, 2008-11-26, 3:53 PM
|
Jaa Rake saakumaa uz lielaaka izmeera caur Ps uztaisiiju textu un tad samazinaaju
![]() Added (2008-11-26, 10:09 Am) |
OneKill, nu vsp es uzliku Domainu veiksmiigi nebija probleemu izveli atjaunoju uz to diomainu kas ir vsp neizprotama lieta
Ka tu zini kaes esmu Nikijs ? P.S. kad domainu nonem nost nu paliek cits domains uzreiz aiziet un darbojas viss stulbums kaut kads ;( ON :). :)
Post edited by Latvija - Wednesday, 2008-11-26, 4:35 PM
|
toreiz kad tevi saucu par Latviju pats teici kaa tevi var saukt
![]() Added (2008-11-26, 10:43 Am) |
| |||

Nu ko, esmu pa pusei atpakal, veel joprojaam USA bet driiz buushu atpakal Latvijaa. Neizlasiju visas taas lapas ko juus pierakstijaat kad biju prom. Kaut kas jauns?
te viwnam problemas ar logo uzlikšanu nu ta nekas īpaš juans nav
, bet tagat vnk nejiet 

bet parada ka Запрашиваемый сайт "non-registered." не зарегистрирован в системе создания сайтов uCoz (webs nav atrasts D)