| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Armaros, ES NOMAIINJU E-PASTU UN APTIPRINAJU , BET PIRMS JAU TAM SĀKA NEJIET Dīvainas lietas notiek!
EDit : It kā aizgāja mājas lapa Sveixs!
* Patiesība par to vienmēr ir TUR - REALAJĀ DZIVĒ ! Post edited by Nikijs - Sunday, 2008-12-14, 0:25 AM
|
Armaros, ES zinu man vēl daudz darba pie vienas citas mājas lapas un uzmanu vai forumā un citos forumos un citās lietās neviens nepārkāp noteikumumus nenāk miegs , jo vnk gribas 4akareties pa web
Sveixs!
* Patiesība par to vienmēr ir TUR - REALAJĀ DZIVĒ ! |
Rake, Jā saits līdz Janvārim būs slēgta jo vnk es nespu pielkt visiem NFS spelēm informāciju tik ātri Jā starpcitu vissas problēmas tika novērtas :P!
p..s TAGAT uz laiku lapa ir atvērta Sveixs!
* Patiesība par to vienmēr ir TUR - REALAJĀ DZIVĒ ! Post edited by Nikijs - Sunday, 2008-12-14, 11:43 AM
|
Rake, uzpied F5
Man neparāk jauki jautāt , bet kāds ir kods atvaram lai to vareētu redzet kur ir profila info tavā saitā es neatradu to kodu Sveixs!
* Patiesība par to vienmēr ir TUR - REALAJĀ DZIVĒ ! Post edited by Nikijs - Sunday, 2008-12-14, 11:47 AM
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

tikai apskatei