| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Man shodien saaka raadiit diivainas lietas, kad editoju saita page , Paarejot no BB - Code moda uz visual Neraadaas kaa vajadzeetu buut raadaas ar visiem [b] .... izmeeri burtiem utt! Kaa to labot? Jo tagad ja uzpiestu Save man visi tie [B] un colour Red utt Saglabaajas saitaa!
Maaku riikoties tikai ar visual editor! |
Quote (zer0team) zer0teamDate: Thursday, Yesterday, 6:15 Pm | Message # 1704 Newbie Group: Users ar Visual editor tu BB kodus nedabūsi viņi vnk nenostrādās atrodi taos HTML kodos pareizo vietu
Post edited by OneKill - Friday, 2008-12-19, 9:30 AM
|
Kad meģinu saglabāt templete vienalga kā viņš tur rakstās. Man parādās šitais Maximal template length is 75000 characters
Kā lai samazinu templete length????? Nagribās neko dzēst ārā
Post edited by Nika - Friday, 2008-12-19, 10:32 AM
|
Tu laikam izmanto Visual HTML editor.... to lietojot, tev automātiski pievienojas visādi nevajadzīgi HTML simboli/kodi...
Ja editēsi pašu HTML kodu, neizmantojot visual HTML editoru, tad viss būs ok. Post edited by Rake - Friday, 2008-12-19, 12:21 PM
|
Jautaajums kur var dabuut veel kaadus templeitus?
Gribi savaadaaku nekaa visiem citiem... Itkaa atradu nokachaaju uz dakja ,bet protams probleemas jau tikai saakas izraadaas ka nevar sheit ievietot tik vnk!! Kaads ir meeginaajis savu templeitu uztaisiit vai vnk dabuu no citurienes? Lasiiju forumaa , nekaadas info tur nau vnm visi saka ka nedriikst paliidzeet! |
| |||