| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Ir pārkāums ja Dizainu lejupladē no Mājas lapas kurš ir ( Aizsargāts ) ( C ) ( Copyright ) un to Dizainu ko nedrīkst izplatīt vinjs augšupladē uz Šo mājas lapu ? Un vēl , kas - Kad būs sistēmas uzlabošana ON :). :)
Post edited by Latvija - Monday, 2009-02-23, 1:30 PM
|
Latvija, pats pārlasi noteikumus.
http://forum.ucoz.com/forum/30-3739-1
Quote (Sunny) 1. Red color is for the forum administration only. It is prohibited to use red color for more than 10% of the text. Un tavējais teksts ir vairāk nekā 10 % sarkanā krāsā.
Quote (Latvija) Un vēl , kas - Kad būs sistēmas uzlabošana Tad kad uzlabojumi būs pabeigti. Konkrēts datums nav zināms.
Quote (Latvija) Ir pārkāums ja Dizainu lejupladē no Mājas lapas kurš ir ( Aizsargāts ) ( C ) ( Copyright ) Ja nav doti nekādi credits dizaina radītājam vai nav dota radītāja atļauja, tad protams, ka ir pārkāpums.
Quote (Archii) a kāpēc man nerādās piem. guests online,user online man tur tikai statistikas banners. Esi aktivizējis "Who's online" opciju? Post edited by Rake - Monday, 2009-02-23, 2:19 PM
|
Rake, KO var muldet , ka ar DW , MX nevar uztaisit Dizainu vai ko tur - Protams , ka var :)
Un noteikumi nav pries manis. man poh. Un starpcitu tie dizaini nemti no : 'Sejienes un tur skaidri un gaisi raxtit ka dizainu izplatit ir aizliegts. Sveixs!
* Patiesība par to vienmēr ir TUR - REALAJĀ DZIVĒ ! Post edited by Nikijs - Tuesday, 2009-02-24, 3:01 PM
|
Quote (Nikijs) Rake, KO var muldet , ka ar DW , MX nevar uztaisit Dizainu vai ko tur - Protams , ka var Par ko tu vispār tagad runā..?
Quote (Nikijs) Un noteikumi nav pries manis. man poh. Tad vari droši vākties projām. Visur ir noteikumi. Ja tas nepatīk, uzspied uz "Log out" pogu un atā. |
Quote (Nikijs) Rake, Pats vari spiest to savu "Log out" Tev nāksies to pogu spiest. Noteikumi ir - tas tev patīk vai nē un tiem ir jāseko. Netiek tev te dota izvēle, ko gribi darīt un kam klausīt. Neesi nemaz tik īpašs kā pašam liekas.
Quote (Nikijs) un par to ka dizainus var taisti drosi ar 'so programu , bet tur biaj raxiits ka nevar Nu tad nepareizi bija "tur" rakstīts.
Quote (Nikijs) Un starpcitu tie dizaini nemti no : 'Sejienes un tur skaidri un gaisi raxtit ka dizainu izplatit ir aizliegts. Nu ja tā tur rakstīts, tad arī nevar. |
Quote (Nikijs) Rake, Un kas ar to saitu nekas nenotiks ? kur tiek izplatiiti zagti dizaini ? Vajag paziņot par viņu: http://www.ucoz.com/main/?a=abuse
Quote (Nikijs) Es gribu lai mani nafig'a met ara , bet nevienam tas neintreese Vai tas ir tik neaprakstāmi sarežģīti - uzspiest uz vienu pogu? Tas arī būsi ārā un miers. Post edited by Rake - Tuesday, 2009-02-24, 3:15 PM
|
| |||

?