| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Cik es sapratu tas kods jaliek kaut kur te
Code a.noun:link {text-decoration:none; color:#EBBCB1} a.noun:active {text-decoration:none; color:#EBBCB1} a.noun:visited {text-decoration:none; color:#EBBCB1} a.noun:hover {text-decoration:none; color:#FFFFFF} .mframe1 {padding:2 10 30 10px;} hr {color:#2B201E;height:1px;} label {cursor:pointer;cursor:hand} Un vai jarediģē pēdejā rindiņa vai jaunais kods japievieno aiz vai pirms tās?
Code P { cursor : url("my.cur"), text; } P { cursor : url("my.svg"), url("my.cur"), auto; } un kapēc pirmajā rindiņā ir viens url, bet otrajā divi? Vai šīs abas rindiņas ir vienam kursoram vai diviem? Cerams kāds varēs atbildēt, bet ja nevarēs laikam jau nāksies atstāt defoultos kursorus. |
Vai tu vispār izlasīji šo: http://www.forum.ucoz.com/forum/5-434-1 ?
Quote (jackass) un kapēc pirmajā rindiņā ir viens url, bet otrajā divi?
Quote (jackass) Vai šīs abas rindiņas ir vienam kursoram vai diviem? |
Ja nebiji pamanījis, 'jaukais' bērn, tad šis sasodīts nav Latviešu forums!
Man tu neteiksi ko nerakstīt un es silti iesaku mainīt attieksmi pret mani. Ne jau es šeit n00bs esmu, bet gan tu, un vēl pārmest man te kaut ko sāksi! (Jā 'bērns', jo uzvedies kā tāds) |
Armaros, IRviens pazistams , kas ucioz webus lauž un jau dažus ir iznicinajis viekkāši ar k.k. programu + sorce + vēl kas ( hvz. )
Laineapskatitu sorci šitads aizsardzibas varinajts nederēs , jo ir veidi ka to ta apt vares apskatit. Palīdzēšu tev visos jautājumos :)
|
Quote (saulux) Armaros, IRviens pazistams , kas ucioz webus lauž un jau dažus ir iznicinajis viekkāši ar k.k. programu + sorce + vēl kas ( hvz. ) Laineapskatitu sorci šitads aizsardzibas varinajts nederēs , jo ir veidi ka to ta apt vares apskatit. |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.