uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Archii, izsaki savu domu,konkreetaak,ko tu veelies izmainiit vai izveidot!
Added (2008-02-29, 7:45 Am) Quote (gooduprp) ieej comon setting noej liidz lejai tur taads smilys!! nomaini!!! Nu tas jaa,bet ja cilveeks taadus 3D smiley grib likt uz tumshaa fona,tad tas nekam neder,tad ir jaamaina vai nu fons,vai arii upload savus 3D smiley kuri iederas uz tumshaa fona! Added (2008-02-29, 7:46 Am) Quote (hellboy2) bet man vaig lai tur būtu baltais fons ar 3D smaidiņiem !!! Kaads fons tev tagad ir? tumshais vai gaishais? |
Neliels piemeers! Profilam...SĀKUMS..REĢISTRĀCIJA...MANS PROFILS..IEIET....IZIET
...un to visu kodu liekam HTML logā!
Code <td style="background: transparent url(FONA BILDES LINKS) repeat scroll 0% 50%; font-weight: bold; font-size: 10px; color: rgb(161, 161, 161); -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial;" colspan="2" align="center" height="32"><a title="Sākums" href="$HOME_PAGE_LINK$">Sākums</a> %IF($USER_LOGGED_IN$)%| <a title="Mans profils" href="$PERSONAL_PAGE_LINK$">Mans profils</a>%ELSE% | <a title="Reģistrācija" href="$REGISTER_LINK$">Reģistrācija</a>%ENDIF% %IF($USER_LOGGED_IN$)%| <a title="Iziet" href="$LOGOUT_LINK$">Iziet</a>%ELSE% | <a title="Ieiet" href="$LOGIN_LINK$">Ieiet</a>%ENDIF%</td> Datums un laiks: Liec kur gribi!!!
Code $YEAR$ - Gads Code $MONTH$ - Mēnesis Code $DAY$ - dienas Code $HOUR$ - Stundas
Code $TIME$ - laiks Code $DATE$ - Datums Added (2008-02-29, 9:41 Am) Post edited by Marex - Friday, 2008-02-29, 3:38 PM
|
Baac laikam nesaprot neviens ko gribu iisti !!
Es gribu taa: Tad kad kaads ielagojas iekshaa tajaa pashaa logaa "Piesleegties" ir saakums,mans profils ,iziet un citas opcijas. Sorry for my english.Im from Europe.
Post edited by Archii - Friday, 2008-02-29, 7:55 PM
|
Quote (Archii) Baac laikam nesaprot neviens ko gribu iisti !! Tas arii ir tas kods! Ieskaties kaartiigaak! Added (2008-02-29, 2:02 Pm) Quote (hellboy2) man tur ir tumš ,bet kā var dabūt gaišu nu baltu Ieskaties CSS kodaa,tur arii var mainiit izmainjas! Added (2008-02-29, 2:19 Pm) |
Ei a te kāds ar php strādā man ir doma ielikt savu php te ucozā bet nez kuri faili jaliek? var kāds uztaisit pamācību!?
mans web: http://sosjelgava.oo.lv Added (2008-02-29, 5:19 Pm) |
A man ir viss svarīgākais juatājums (ka var tad kad registrejas tos menesus gadus utt nomainit??? būtu labi ja iedotu konkretu linku lidz vinam jo s mekleju mekleju bet neatradu
piemēram: Januari - Janvāris Februari- februāris utt tā pat ar valstīm piemēram: Kenya - kenija utt
Post edited by yuniorss - Saturday, 2008-03-01, 5:17 PM
|
| |||