| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (Armaros) par vēlu, esmu dzimis ļauns. to jau es zinaju,jo uzskati ka esi dievs shaja forumaa. bet visu cienju-vari taa domaat,jo esi meistars. Added (2009-04-09, 7:31 Am) Quote (A4tech) man 1 jautajums-kads isti kods man ir janjem noinformera lai ievietojot rada jaunos lietotajus,kas pieregistrejushies,bik tur nesaprotu. ludzu palidziet. paldies ludzu palidziet izskaidrot vai paradit kodu. |
Quote (A4tech) man 1 jautajums-kads isti kods man ir janjem noinformera lai ievietojot rada jaunos lietotajus,kas pieregistrejushies,bik tur nesaprotu. ludzu palidziet. paldies CP > Informers > Create informer > Section: Users > Sorting mode: Registration date D Attachments:
6258673.png
(13.9 Kb)
·
4304409.png
(8.8 Kb)
Post edited by Rake - Thursday, 2009-04-09, 2:01 PM
|
Quote (LIRteam) Uztaisiju web partulkoojas UZ lv Val, , bet kpc dažas vietas krieviski ? Prakstiski visur? Tieši uz doto momentu esmu panelī un tulkoju daļas, bet tas neiet tik ātri tādēļ ka daudz. Lūdzu pacietību. |
Quote (A4tech) Ir iespejams dabut kodu prieksh komentaru bloga,kuru pievienot saviem lapushu redaktoriem? kurus pats esmu pievienojis(jaunas sadaljas)vietnes izvelne? Bet lai nekopejas no parejiem komentariem ja pareizi sapratu tu gribi atsevišķu sadaļu bloga komentāriem tad tev jātaisa informeris comments modulis blog pārējo pēc vēlmes un ieliec informera kodu tajā lapā kur vēlies $MYINF_ KAUTKĀDS CIPARS$ |
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.