Latvieši Šeit - Latvians Here!
LIRteam

Message # 2416 | 8:36 PM
=cp ( Controles panelis ) ---> =users ( Lietotāji ) ---> =users;l=groups ( Lietotāju grupas ) ---> =users;l=groups;t=8 ( Uzlikt iespējas - Piekļuvi vai nepiekļuvi ) ---> Un tad tik sāc ņemties liec ko vēlies smile

p.s. CP --> Users --> Users Grups ---> Set permissions for all groups ---> Un ņemies ko vien vajag --> Save

p.s. Main ( CP ) » Users » User groups » Set permissions for all groups --> Save

P.s. Sākums ( Cp panelis ) ---> Lietotāji ---> Lietotāju grupas ---> Uzlikt iespējas - Noliegumus vai palaidumus --> saglabāt - Tas, kad vissu esi izdarijis.. smile

p.s. Ejam uz savu mājas lapu --> Ieslogojamies --> Izmantojam Admin bār un tur uzpiežam Kopējs ---> Ieet vadības panelī --> Ievadam Paroli ---> Esam iekš CP ---> dodamies uz sadaļu lietotāji ---> Lietotāju grupas ---> Uzlikt iespejas ( Ja tā var teikt :P )

Es vēl gribēju pateikt par to drošības kodu proti, ka tas ir --> forbidden kods, kas ir iespējams izmantot talākos saitos - ne tikai "Ucoz" atbalsta šo te wigetu smile

Kas mums ir jādara lai mēs iegūtu šo te kodu ...

1. Vispirms instelējam moduli

2. Saglabājam tur vissu...

3. Skatamies Sorci...

4. Kopējam lūk šādu rindu:

Code
<script type="text/javascript" src="/widget/?12;The%20action%20is%20forbidden!"></script>

5. Kods ir šāds --->

Code
<script type="text/javascript" src="JŪSU MĀJAS LAPA/widget/?12;The%20action%20is%20forbidden!"></script>

6. Iegūstam šādu kodu --> un metam iekš kur nu mums vajag.. p.s. būtu ieteicams likt, kad maina templetus, jo tad darbosies visās sadaļās, bet šitam ir viens es domāju, ka mīsus, ka pārladējam lapu un tad mēs varam sorci kopēt nu spriest ne man, bet tiem, kas to veidoja...

Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Monday, 2009-05-11, 9:49 PM
explor

Message # 2417 | 1:56 PM
Sveiki ko lai es daru ja man Konts blokets teica lai dodos pie admintratoriem es uzliku visu banerus ucoz back bet tikunta !

Added (2009-05-12, 7:56 Am)
---------------------------------------------
Te wsp kads var palidzet ?! :@

Navigator

Message # 2418 | 4:10 PM
Tev vienkārši neiet biggrin
A4tech

Message # 2419 | 5:20 PM
Quote (explor)
Te wsp kads var palidzet ?! :@

nr 1. tev vajadzetu normala valodaa paprasiit Armaros, kapec taa-talak tev pateiksko darit( Armaros, ir shi latvieshu topika galvenais un vinjsh zin visu)

LIRteam

Message # 2420 | 5:39 PM
explor, Neieveroji noteikumus un tpc arī bloķēja...
Jauns projekts: citapsaule.at.ua
explor

Message # 2421 | 5:51 PM
Kadam vel armor man kontu noblokeja jo slepu ucoz banerus
A4tech

Message # 2422 | 5:54 PM
Quote (LIRteam)
explor, Neieveroji noteikumus un tpc arī bloķēja...

Piekriitu. noteikumi ir skaidri uzrakstiiti.
ljauj taisit savu webu par velti un vienkarshi-ja tad vel neievero noteikumus,neviens nau vainigs

Added (2009-05-12, 11:54 Am)
Armaros, -shim moderatoram.
kursh atbild uz visiem jautajumiem un palidz latvieshu lietotajiem.

explor

Message # 2423 | 6:15 PM
Nu blin es kaut samaksatu lai atbolkee :@
A4tech

Message # 2424 | 6:19 PM
explor, -uztaisi jaunu un nepieljauj vairs tadu kljudu.
explor

Message # 2425 | 6:26 PM
Jaunu tu smejies es sitaja esu ieguldijis tik daudz :@ PLADIES NEKAD WIARS NETAISISU UCOZ!! Baigi no kludam ir jamacs bet kpc nevar turbinat es ta gribu lai atbolkee!!
A4tech

Message # 2426 | 7:01 PM
Quote (explor)
PLADIES NEKAD WIARS NETAISISU UCOZ!!

iesaki velkadu tik pat vienkarshu un labu bazi kura vari pats izveidot webu kaadu velies?

Added (2009-05-12, 1:01 Pm)
Labi peitiks diskutet-shis ir adbalsta forums

explor

Message # 2427 | 7:18 PM
Kadu velies mhm te ir dotas normalas izveles bet kpc newar atbolket :@
Pilot

Message # 2428 | 8:06 PM
Quote (explor)
kpc newar atbolket :@

Jo tu, acīmredzot, nebiji izlasījis ToS (Terms of Service), un nelasot tos tev nav absolūti nekāda jēga veidot mājaslapu šeit.

http://www.ucoz.com/main/?a=terms

# All non-premium users are required to have banner and copyright codes on their sites. Making these elements invisible in any way is prohibited and leads to the termination of the account.
Armaros

Message # 2429 | 9:15 PM
Quote (NeO)
Tu māki uztaisīt to ja?
Protams, atkarībā ko tieši tev vajag, bet ja tu runā par lapas apskatīšanu tad dari kā A4tech teica. Nobloķē viesiem iespēju aplūkot lapu/as.

Quote (explor)
Sveiki ko lai es daru ja man Konts blokets teica lai dodos pie admintratoriem es uzliku visu banerus ucoz back bet tikunta !
Kad esi visu salicis atpakaļ, sazinies ar 'Technical Support' caur admina paneli.
explor

Message # 2430 | 9:37 PM
Technical Support kur tiesi atrodas es visas reklamas saliku back
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.