| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
=cp ( Controles panelis ) ---> =users ( Lietotāji ) ---> =users;l=groups ( Lietotāju grupas ) ---> =users;l=groups;t=8 ( Uzlikt iespējas - Piekļuvi vai nepiekļuvi ) ---> Un tad tik sāc ņemties liec ko vēlies
p.s. CP --> Users --> Users Grups ---> Set permissions for all groups ---> Un ņemies ko vien vajag --> Save p.s. Main ( CP ) » Users » User groups » Set permissions for all groups --> Save P.s. Sākums ( Cp panelis ) ---> Lietotāji ---> Lietotāju grupas ---> Uzlikt iespējas - Noliegumus vai palaidumus --> saglabāt - Tas, kad vissu esi izdarijis.. p.s. Ejam uz savu mājas lapu --> Ieslogojamies --> Izmantojam Admin bār un tur uzpiežam Kopējs ---> Ieet vadības panelī --> Ievadam Paroli ---> Esam iekš CP ---> dodamies uz sadaļu lietotāji ---> Lietotāju grupas ---> Uzlikt iespejas ( Ja tā var teikt :P ) Es vēl gribēju pateikt par to drošības kodu proti, ka tas ir --> forbidden kods, kas ir iespējams izmantot talākos saitos - ne tikai "Ucoz" atbalsta šo te wigetu Kas mums ir jādara lai mēs iegūtu šo te kodu ... 1. Vispirms instelējam moduli 2. Saglabājam tur vissu... 3. Skatamies Sorci... 4. Kopējam lūk šādu rindu: Code <script type="text/javascript" src="/widget/?12;The%20action%20is%20forbidden!"></script> 5. Kods ir šāds ---> Code <script type="text/javascript" src="JŪSU MĀJAS LAPA/widget/?12;The%20action%20is%20forbidden!"></script> 6. Iegūstam šādu kodu --> un metam iekš kur nu mums vajag.. p.s. būtu ieteicams likt, kad maina templetus, jo tad darbosies visās sadaļās, bet šitam ir viens es domāju, ka mīsus, ka pārladējam lapu un tad mēs varam sorci kopēt nu spriest ne man, bet tiem, kas to veidoja... Jauns projekts: citapsaule.at.ua
Post edited by LIRteam - Monday, 2009-05-11, 9:49 PM
|
Quote (LIRteam) explor, Neieveroji noteikumus un tpc arī bloķēja... Piekriitu. noteikumi ir skaidri uzrakstiiti. ljauj taisit savu webu par velti un vienkarshi-ja tad vel neievero noteikumus,neviens nau vainigs Added (2009-05-12, 11:54 Am) |
Quote (explor) kpc newar atbolket :@ Jo tu, acīmredzot, nebiji izlasījis ToS (Terms of Service), un nelasot tos tev nav absolūti nekāda jēga veidot mājaslapu šeit. http://www.ucoz.com/main/?a=terms
Quote # All non-premium users are required to have banner and copyright codes on their sites. Making these elements invisible in any way is prohibited and leads to the termination of the account. |
Quote (NeO) Tu māki uztaisīt to ja?
Quote (explor) Sveiki ko lai es daru ja man Konts blokets teica lai dodos pie admintratoriem es uzliku visu banerus ucoz back bet tikunta ! |
| |||