| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
kuram kodam man jamaina cipari lai dabutu mazaaku majaslapu,iznjemot backgraund?
designa nr#971 Added (2009-11-17, 10:57 Am) ![]() |
Sveicināti!
Griežos pie jums ar savu jautājumu, kas varētu nedaudz saistīts ar programēšanas valodām, taču zinu, ka «Ucoz» neatbalsta PHP, taču gan jau tiksim skraidībā, jo es dažas lietas diemžēl esmu piemirsis! Apraksts: Man ir tāda situvācija, ka man ir audio faili, kas ir diezgan lieli un domāju, ka tie nelīdīs iekš «File meneger», tapēc meklēju ko citu, zinu, ka var izmantot «Ucoz» iespējas, ka var augšupladēt vienā vietā lielāku failu, taču man šo audio failu vjg uzlikt tā, lai arī pēc tam citi o var klausīties, bet reāli es jau zinu, ka to dara ar kodiem, taču tālāk vajadzētu uztaisīt tā, lai šo failu nevarētu «Nospert», jo šajā failā tik tiešām ir ļoti svarīga informācija, audio ieraksts. Kopā man ir pieci diski un katrā ir diezgan daudz ieraxtu, vai «Ucoz» un/vai papildus sistēmai, kas nodrošina augšupladēt lielākus failus ir kādi citi ierobežojumi ? Palīdzu cik varu, taču kādreiz gadās kļūdīties, taču par to nevajag uztraukties, jo tu jau nākamreiz to zināsi...
|
Vai kāds nevar palīdzet ?
Šodien rakstiju forumā postus un pēc tam gribēju izlogoties/ielogoties , tad kad izlogojos man vairs nerādijās logina vieta un negāja reģistrācija! EDIT : problēma atrisināta =]
Post edited by Fizzy - Friday, 2009-11-27, 11:37 AM
|
Sveicināti!
Es gribētu uzināt, kā pasargāt savu mājas lapu, failus, jo fails .htaccess, šajā gadijumā nelīdz ? Palīdzu cik varu, taču kādreiz gadās kļūdīties, taču par to nevajag uztraukties, jo tu jau nākamreiz to zināsi...
|
Quote (ALY) man ir savs skins un naw block un nevar jaunu block izveidot ;D [... With uCoz since December 2 2007 ...]
|
| |||