| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
nju daudzi no msums ir saskarušies ar tadu problēmu kā lietotāja kontaktiem..
nu mani jus varat atrast : TE mans e-pasts ir : decoder19@inbox.lv skype es esmu : masteradmin3 vissu laiku esmu on! droši prasi jautā atbildu par vissu jebkura laikā.... --------------------------------------------- nu to mes varam nomanit prtams! ejam uZ cc PANELI uzpiežam : atrodam.. Common templates un Site menu > uzpiežam > un te mes varam iztulkot vissu ! UN VĒL : TUR PAT pie Users atrodam Site users Login form tur uziežam lejā : Visual HTML editor > atveras jauns logs > nu man ir iztulkots 'šadi: NIKS (login): Parole: remember PAROLI AIZMIRSU · REĢISTRĒTIES ka to dabūt gatavu vnk parakstam pa virsu! DER ACERETIES KA > PAROLI AIZMIRSU UN · REĢISTRĒTIES japartuko šādi : iezimenjam pirms burta R un tad parakstam pa virsu a pec tam to burtu pirmo droši dzešam nost viss bus ok ta ari izdaram ar otru Post edited by adminstrator - Tuesday, 2008-04-22, 2:32 PM
|
Quote (Marex) izmantot CODE! --------> piemirsu --------> izlaboju Added (2008-04-26, 12:28 Pm) Post edited by adminstrator - Tuesday, 2008-04-22, 2:33 PM
|
jautājiet tak kaut ko palidzēšu visos jautājumos
:DAdded (2008-04-27, 5:52 Am) ON :). :)
|
nu fonā tev neskanēs automatisti bet vari ielikt bb code iekš page editor site pages...
ietwiktu uztaisit savu radio ar Sam4 vai vinampu .. tad iedosu tev code un sknanes tas dziesmas kas tev skan pa SAM4 VAI VINAMPU opšim >> vai nu tu ieliec dziesmas iekšā un lietotājs tās uzpiežot klausās... vai arī radio tu tur ieliec kas skan automatiski ... ON :). :)
|
:D nu nevari pats uzčinit radio es patekstu drizz codeAdded (2008-04-28, 2:03 Pm) un šo kodu ieliec page editor site pages ... Code <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" src="TAVA RADIO ADRESE!/" NAME="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=69> </EMBED></OBJECT> piemeram : Code <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" src="http://86.57.57.108:8000/" NAME="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=69> </EMBED></OBJECT> un tev skanes automatisti RADIO lūdzu pats taisi! nu ja galigi nesanak saki... ON :). :)
|
viņš domāja playlist - http://www.playlist.com/
Uztaisi tur playlist,paņem kodu,uztaisi un ieliec iekšā ''Global Blocks'' un ieliec to ''$global_...$'' kkur savā WEB. Ja neskaidrības - jautā te. ![]() Post edited by Jogi - Tuesday, 2008-04-29, 9:47 AM
|
ari ta var darit ka nu katrs grib man piem ir ta : Sam4 caur ko laižu radio SHOUTcast DNAS (GUI) code DNS SERVER un tas kods un gatvs radio iet bez problemām..
P.S. BLOCK VAR UZTAISĪT : Control panel -----> Customize Design ----> Global blocks ____> un uzpied NEW BLOCK ---> Name of block: ---> ieraxti nosaukuma bloka... talak.. kad uztaisijis esi bloku uzpied piem mans bloks ir : CROW ... un tur ieraxti code ... Save nospied talak ej uz kontrol paneli Customize Design ---> site pages ---> Code $GLOBAL_CROW$ un to kodu iemet iekšā tā : spied uz Visual HTML editor ---> iemet kodu ---> nospied save for XTML .... ON :). :)
|
Playlist izveide
Ieejam playlist.com. izveidojam savu Playlist'i,meklējot māksliniekus (obligāti vajag piereģistrēties un izlogoties) tad 'Generate Code' kuru varam ieraudzīt apakšā zem parādītās Playlist'es tad es izvēlējos E. variantu (no A.;B.;C.;D.;E.) kas der uCozam. kad esam dabūjuši kodu (copy) - Ejam uCoz'ā kad esam uCoz'ā ielogojušies,ejam uz ' Kad parādās virs tabulas [ Global blocks | Templates backup | Quick replacement | Import of remote code ] Mums jāspiež uz Global Blocks. Spiežam uz New block pogu,kas ir labajā pusē. Tur izveidojam bloku ar nosaukumu PLAYLIST Tad ievietojam playlist kodu,kuru dabūjām no http://playlist.com Pēc tam kad esam saglabājuši kodu blokā ejam uz Page Editor Uzspiežam uz Ievietojam kaut vai lapai vidū $GLOBAL_PLAYLIST$ un tad spiežam uz pogas kas izskatās kā maza,zila disketīte un ir kreisajā augšējā stūrī. tad spiežam uz <<Save>> un viss darbs ir padarīts. Nevienu rindiņu neizlaist,citādi sabojāsiet WEB un nebūs playlist. ![]() Post edited by Jogi - Tuesday, 2008-04-29, 12:18 PM
|
NEVARU atbildēt jo nezinu butu ieteicams Augšupladet uz ši web serveraaaaa!!!!!
Added (2008-04-29, 2:20 Pm) Added (2008-04-30, 2:55 Am) ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Wednesday, 2008-04-30, 8:57 AM
|
| |||

Customize Design

:D