| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
NU ES ATRADU TO CODE ko tev vajag mainīt nu tad skaties ieej sava CSS un atrodi :
/* Main Menu */ kur raxits talak zemāk druksu ir tā vieta kur tev jamaina!
Code .ma {font-weight:bold;} a.ma:link {text-decoration:none; color:#FF7300;} a.ma:visited {text-decoration:none; color:#FF7300} a.ma:hover {text-decoration:underline; color:#FF7300} li.m {margin: 0; padding: 0 0 0 13px; background: url('TE RAXTI TO BILDES LINKU!') no-repeat 0px 2px; margin-bottom: .6em;} /* --------- */ Added (2008-05-04, 5:57 Am) un vēl SHOUTcast DNAS (GUI) ! un protams pašam winamp ja tev radio jau ir ! tad paskaties vai pareizi esi ieraxtijis adresi!
Code <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" src="TAVA RADIO ADRESE! " NAME="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=69> </EMBED></OBJECT> RADIO ADRESE ŠĀDI JAIERAXTA : protams taja vieta jabut tavai adreseei! tava ip un ports! ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Sunday, 2008-05-04, 11:59 AM
|
ja pasties tagat uz manu webu tu lols
Added (2008-05-04, 5:59 Am) Added (2008-05-04, 6:00 Am) Added (2008-05-04, 6:06 Am) |
p.s. es tev vissu pareizi pateicu ka un ko mainīt
:) ja nejēdz nomainit muti ciet. nu dā ta jau tev vajadzeja teikt pašā sakuma es jau domaju ka ev ira :P tev vajadzes SAM4! LEJUPLADET TO VAR : TE! nu ja links nejiet ieej TE un nolade pasi pirmo ! talak kad esi instelejis atver progu! atrodi augšā tadu windows! uzpied talak atrodi ECODERS! atversies ecoders ! uzpied + ! atveras jauns logs : liekam mp3 normal! pie galvanajiet options ieklikojam! auto un zemāk vēl atļaut spricts! un uziežam pašu pedejo! talak spiezam uz server detals! SERVER IP TAVA IP ADRESE! ieraxtam! manas stacijas nosaukums pats izdoma kadu gribi! tad nospiezam OK ! talak mums vajadzes : SHOUTcast DNAS 1.95 atradiisi to TE! lejuplade! kad esi instelejis ieej : start programs: SHOUTcast DNAS un uzpied: Edit SHOUTcast DNAS configuration ! talak atrodi:
Code ; Password. While SHOUTcast never asks a listener for a password, a ; password is required to broadcast through the server, and to perform ; administration via the web interface to this server. This server should ; consist of only letters and numbers, and is the same server your broadcaster ; will need to enter in the SHOUTcast Source Plug-in for Winamp. THIS VALUE ; CANNOT BE BLANK. Password=TE IERXTI SAVU PAROLI! un uzpied save! TALAK atgriezies pie Sam 4 ! uzpied uz ecoders un uzied uz āmura nu labot! opšim talak : pie Servera detaļām tur kur parole tur ieraxti tiesi to pasau paroli ko ieraxtiji DNS! un uzpied Save! talak palaid SHOUTcast DNAS (GUI) !!! un ieej Sam 4 uzliec muziku lai skan! talak ievieto code sava majasapa...
Code <EMBED TYPE="application/x-mplayer2" src="TAVA RADIO ADRESE! " NAME="MediaPlayer" WIDTH=320 HEIGHT=69> </EMBED></OBJECT> nu tas ari viss lai izdodas ON :). :)
|
Es esu atgriezies ar jaunu profilu un jaunu webu hehe nevienam pw neteiksu vairs
![]() Added (2008-05-04, 3:37 Pm) Added (2008-05-05, 1:41 Am) owned by./rel0ad
|
| |||

:) ja nejēdz nomainit muti ciet.