| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Sory es nevaru tevi iepriecināt! Diemžēl sistēma ir taisīta tā ka valodu vissam saitam var nomainīt : Control panelī: http://www.ucoz.com
Talāk spiežam uz Page Editor un skatamies tur būs : Common Settings un tur uzpiežam atveras logs tur daudz iespēju bet tur raxtīts: Site language: Saita Valoda Dažādās Valodās Language of the Control Panel: Valoda ---> Kontrol panelim Izvelamies savu Varijantu! ( saita valoda LV ) un spiežam save! UZMANĪBU! Valodu var mainīt vissam saitam tikai no Kontrol paneļa!!!!! ON :). :)
|
Quote (hell) Help for all Ucoz Users. Free Designs. Added (2008-08-11, 11:19 Am) IEEJ tajos saitos uzraxti kādu Dizainu gribi un t.t. Vairāk infi pie Hell vai Amoros P.S. raxti ENG valodā :D ON :). :)
|
Tā nevar, var vienīgi tā, ka jebkuri lietotāji, kas apskata lapu tiek automātiski aizvesti uz to reģistrēšanās lapu.
Vienīgais tu vari liegt visiem skatīties šo lapu un tad viņiem rastos interese un viņi piereģistrētos, ja gribētu aplūkot kādu lapu, jo tu "Access Denied" lapā vari norādīt reģistrēšanās linku. Take a deap breath..
|
Tam kam Vloda gļukoja es domāju ka vajadzētu restartēt saitu jo tad Valoda ir LV man bija tā pati problēma neseen restartēju forumu un taga Valoda ir ok
Kā rastartēt ( ieejam cc panelī un izdzešam moduli jus zaudesies informaciju bet kad insteleesiet moduli tad ari vissu pa jaunu vajadzēs uzlikt111 ON :). :)
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.