| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Es domāju, ka cilvēki, kuri māk ievadīt web browser adresi, saprastu kā reģistrēties. Nu, ja viņi šo forumu lasītu, tad jau viņi šeit nokļūtu ar zināšanām, kas tas Ucoz vispār ir. Vismaz man tā liekās.
Un par kādu mieru tu runā? Tu tak biji tas kurš iebļāvās ka nīst mani. Man nav bijušas nekādas problēmas ar tevi. Tev ir problēma ar mani. |
a jā
nu iztulkot nedaudz Latviski ar tak nav ne vaina :P da miers :):) A to JS save in pc? un tad augsupladet kā .text formatā? ** es domāju nedauz patulkosu Latviski ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Tuesday, 2008-09-09, 11:16 AM
|
Added (2008-09-09, 5:18 Am) ON :). :)
|
Labdien. man ir jautaajums.
Kas man var paliidzeet ievietot radio mana majaslapaa. neko nesaprotu no radio ievietoshansas. Un kaads kods ir jaaraksta lai man kusteetos texts kur rakstu logo. PALDIES. Majaslapas adrese ir www.tiiritik.ucoz.lv e-pasts bergsgluzda@inbox.lv xfire zincha. luudzu kaads paliidziet,tieshaam vajadziiga palidziba,jo gribu uzlabot majaslapu,lai buutu jaukaaka,jo shajaa majaslapaa,tag lieku jaunumus par parolimpieshiem un savu braali. Edgaru Bergu. varbuut kaads zin un ir ar mieru izliidzeet. Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
LOL sasolijos ka 40 min ne bus saits pieejams bet jau nez cik stundaas
ņemos ar RSS Atrodam šadu lietu piemeram manā gadijumā Delfi.lv * es izmantoju Get sorce ar labo taustiņu un talāk uzpiedu Meklet ( RSS )
Code href="http://www.delfi.lv/rss.php"> Nokopējam url:http://www.delfi.lv/rss.php ejam uz Kontrol paneli atrodam : RSS import uzpiežam talāk uzpiežam uz : Pievienot RSS ( Add RSS reply ) un atveras logs kurā mums jaievada RSS adrese manā gadijumā ta ir : es izvelējos 1 tabulu un 10 ziņas bet kā jau jus paši velaties varat taisīt ! :)! un kad esam sataisijuši spiežam ( Izveidot )) un tad mums ir jauzpiež uz [Template customization] Atveras logs kurā mums ir Jauzpiež uz Visual HTML editora un atrodam kodu: Code $DESCRIPTION$ Iekrāsojam uzliekm krāsu kādu gribam * ja neuzliksim tad būs vienadā krasā un neko nevarēs saprast kad esam to izdarijuši spiežam Save AS XTML! un tad nospiežam atjaunot vai (F5 ) un uzpiežam manā gadijumā tas ir : DELFI un paradīs kodu Man tas būtu: Code $RSSIT_1$ UN to kodu mēs varam ielikt : Ejam uz KONTROL PANELA SAKUMU talāk spiežam Customize Design >> talāk >> Page Editor ----> es kā piemēru izvelešos >>Site pages ! un ieejam iekš site pages! Uzpiežam uz Visal HTML editora Atveras logs ieliekam kodu kur vien gribam Nospiežam SAVE FOR XTML! un ja kas nepatīk atgriežamies pie RSS IMPORT un varam izlabot uzpiežot uz : Kad esam izlabojuši spiežam SAVE UN PĒC TAM F5! ( atjaunot ) _________________________________________________________________ __________________________________________________________________ _ _________________________________________________________________ [/c]( Informers ) Tā tad iespēja informēt visus kas jauns tavā webā tur daudz var izvelēties Bet vispirms Kā tikt Līdz turienei? Ejam uz Kontrol paneli Atordam: Tur atvēries tāds logs un tur spiežam : Cerate INFORMER /// izveidot informeri Sakatamies talāk : Atveras logs Tur Izelamies INFORMERA Nosaukumu nu kā piemēru es paradīšu Bilžu albumam informeri kā uztaisīt! talāk kad esam ieraxtijuši Nosaukumu mēs izvelamies KATEGORIJU ka jau teicu tur ir tādas daudz! bet es ivelešos : PHOTO ALBUM / Bilžu albums Kad esam izvelejušies kategoriju mums parāda šādu logu: * ar iespejām * ES savā gadijumā ( PIEMERĀ ) iZVELEJOS: Datus : Entieries Sorting mode: - IN radom order ( parada vissu kas ir Bilžu albumā ) Number of entries: / Izvelies cik gribi lai rāda Manā gadijumā tas būtu 7! Number of columns: / Izvelies cik rindās gribi lai tev Būtu es izvelējos : ( 6 ) NU ko ! spiežam izveidot Redzam ka ir izveidots un uzpiežam uz : manā gadijumā tas ir : Bildes! Sistēma parāda Skriptu manā gadijumā tas ir : Nokopējam kodu! un to kodu es tā domāju nu kā piemēru ņemsim Main page ( Sākumu ) ejam uz savu saitu! Tur būs šāda lieta : tā parasti ir zem ziņām! un izvelamies Kur ir teksts Atvēries šāds logs mana gadijumā jau Skripts ir ielikts ** ES izmantoju tādu lieku kā ieliku lai stāv pa vidu To mēs varam izdarīt : iekrāsojam Skriptu ar peli un atrodam KUR blakus LIST ir tekstiņi un tur kur pa vidu uzpiežam UN tad spiežam Save un ejam uz saitu un spiežam atjaunot vai ( F5 ) un skatamies kads rezultāts sanācis UZMANĪBU SKATAMIES KA JUMS PAŠIEM LABĀK! JO TAS JAU Atkarīgs no tā kāds jums webs un Dizains ! ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Tuesday, 2008-09-09, 4:07 PM
|
tas prieksh raadio? neko nesaprotu. piedodiet:(
Added (2008-09-09, 10:23 Am) Added (2008-09-09, 10:27 Am) Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
__________________________________________________________________ B A N E R I Nedaudz PAR BANERIEM! Tā tad ejam uz Kontrol paneli!:) atrodam: Uzpiežam tur atvēries šāds logs: ** NU MANĀ gadijumā jau baneri ir iekšā daži bet jums būs tukšuums! ** NU uzpiežam uz NEW KETOGORY un izveidojam jaunu kategoriju! Piemēram mani baneri! Bilde: Kad esam izveidojuši jaunu nosaukumu mēs varam pievienot jaunu BANERI! ** spiežam uz ADD banner! un atveras šāds logs: **** manā gadijumā jau aizpildīts nu tad soli pa solim :D! Bilde: Mēs tur redzam ka mums vajag ievadīt Baneera nosaukumu nu manā gadijumā tas ir : Meičas 11 nu talāk mums vajag URL no bildes ko mes gribam ka baneeri! Manā gadijumā tas ir : Width/height (px): Lielums norādam pareizi tiešu tādu kads ir banerim! Varam beri iemest kadā progā lai parāda manā gadijumā tas ir : 468 x 60! UN talāk :: Site address (URL): / Ievadam adresi ! * kad uzpiedīs uz banera parādisies jūsu noradītā adrese **! manā piemerā un gadijumā ta ir http://krauklis.moy.su/ TALĀK : Text to be displayed under the banner: / Teksts ko redzēs vissi un kas būs zem banera nu manā gadijjumā es to nesmu ievadijis! Talāk: Priority: nu es esmu uzlicis 10 un iesaku ari jums to darīt ! Talāk: Starting date of banner exposure: / Kad radīt baneri Talāk: Expire date of banner exposure: / Kad baneri vairs neradīt Talāk: Weekdays when banner is exposed: / Lai paliek kā ir neaiztiekam! Talāk: Status: / Banera statuss! / tur mēs varam izvēlēteties Vai baneris ir aktīvs vai nav aktīvs ( neredzams ) Bilde: Talāk: nu ko spiežam ADD! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> NU talāk kad esam nospieduši Save MUMS vajag dabūt kodu! uzpiežam uz sava banera nosaukuma nu manā gadijumā tas bija :: Meičas 11 Bilde: Dabūsim Bnaera kodu nu Nokpējam to! manā gadijumā tas bija : Code <script type="text/javascript" src="http://krauklis.moy.su/rtr/1-2"></script> NU kad esam dabujuši kodu .... Ejam uz Kontrol paneļa sākumu un es piemēram izvelešo Baneri ielikt MAIN PAGE! Ejam uz saitu! Zem ziņjam atrodam : un izvelamies Kur ir teksts Atvēries šāds logs mana gadijumā jau Skripts ir ielikts ** ES izmantoju tādu lieku kā ieliku lai stāv pa vidu To mēs varam izdarīt : iekrāsojam Skriptu ar peli un atrodam KUR blakus LIST ir tekstiņi un tur kur pa vidu uzpiežam Bilde: Nu kā iecentrēt bildi Lūdzu skatamies šo te Bilde: ACERAMIES KA TAS SKRIPTS IR PIEMĒRS! NU KO tas ari viss spiežam save un ejam uz saitu un spiežam atjaunot ** protams setingus varam pamainit ka paši velmaies! :):):) Ar cieņu Jūsu NIKIJS :) Added (2008-09-09, 10:48 Am) Added (2008-09-09, 10:55 Am) Kā es varu uzināt savus FTP datus?
To tu vari izdarīt kontrol panelī kad esi iegājis uzpied uz : [ FTP details ] ! Tur tev atverieas mazs lodzinjs un paradīs Starpcitu tas [ FTP details ] atrodas blakus Your site address - http://krauklis.moy.su/ ( jusu saita adresei tapēc atrast nebūtu grūti ON :). :)
|
| |||

nu iztulkot nedaudz Latviski ar tak nav ne vaina :P da miers
un paradisu kas un kā daži varbut tādi ir kas neduadz šo un to nezina