| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
zincha, šodien šo un to padariju isti nebija laika :)
Ir tādas lietas kā slēptie plejeri un ka arī vairākas dziesmas atskaņo Skriptu varr;etu piemeklēt ja vien tev ir tās dziersmas kas jaugšupaldē uz serveri izmantojot File maneger vai Audio MP3 augšupladešanu.... ON :). :)
|
var ielikt taas kuras man jau ir ielaadeetas japaa un kuras var klausiiteis. taas neder?
Added (2008-09-10, 8:51 Am) Added (2008-09-10, 8:52 Am) Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
zincha, es DOMĀJU NĒ
gan jau mēs tiksim galā zincha LABAS DZIESMAS XD Saliku dažas lapās Skrpips protamsdarbojas idejāli kad iejeis s;aks skanēt + man izdevās ielikt 5 dziesmas - Beidzas viena - Sākas otra Aliens-Exist, ES VARBŪT VARU TEV KĀ PALĪDZĒT? ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Wednesday, 2008-09-10, 3:29 PM
|
zincha, kaut ko kā šeit, piemēram, tas kas ir zem čata? Corrupt-Cabal Ja tas der, tad tur ir links uz playlist-site. Ja nesaproti, prasi, pateikšu kas un kā....
|
NU KO ES UZTAISIŠU NELIELU PAMACĪBU JUMS :D!!!!!!
--------------------------------------------- Tas plejeris ko tu parādiiji Der visām lapām un arī var uzlikt lai skan uzreiz nu es teikšu laba lieta :)!
Code <script> <!-- //By JavaScript Kit (http://www.javascriptkit.com) More JavaScripts here! var sound1="http://tiiritik.ucoz.lv/02.Basshunter.-.Now.Youre.Gone-NiFTY.mp3" var sound2="http://tiiritik.ucoz.lv/03.Flo.Rida.Ft.T-Pain.-.Low-NiFTY.mp3" var sound3="http://tiiritik.ucoz.lv/Apvienba-Jumsnomums.mp3" var sound4="http://tiiritik.ucoz.lv/FANUHIMNA.mp3.mp3" var sound5="http://tiiritik.ucoz.lv/Transleiteris-Tieczem.mp3" var x=Math.round(Math.random()*4) if (x==0) x=sound1 else if (x==1) x=sound2 else if (x==2) x=sound3 else if (x==3) x=sound4 else x=sound5 if (navigator.appName=="Microsoft Internet Explorer") document.write('<bgsound src='+'"'+x+'"'+' loop="infinite">') else document.write('<embed src='+'"'+x+'"'+'hidden="true" border="0" width="20" height="20" autostart="true" loop="true">') //--> </script> Added (2008-09-10, 11:55 Am)
![]() --------------------------------------------- NU ko sāksim iepazīties ar saita ziņu ( Site news moduli! ) Nu ko vipirms vienkāšas lietas ... UN kā pievienot jaunumus? ( Ziņas ) ES sākumā jums to paradīsu pēc tam parunasim par Konfigu! Saitu ziņu modulis mums palīdz ar to ka informē cilvekus kas tad jauns saitā un citusj aunumus rāda! nu ir pieejami šādi paneļi kad mēs pievienojam jaunumus: Vizuālais redaktors - LAI RAXTĪTU UN ĒRTĀK IZMANTOTU IESPĒJAS UN AR KOPEŠANU SAstītas lietas! uzreiz ģenerē kodu! | BB kodu rīkjosla - Paredzēte BB tegu parskatīšanai un izmantošanai! | HTML kodu rīkjosla ] - Paredzēta Html kodu ievadīšananai un labošnai / Caurskatīša ___________________________________________________________________________ Ja jums ir izveidota kategorija tad jums prasīs kad pievienosiet jaunumus šo te : Kategorija: Izvelamies to kas jums ir uztaisīta! * Ja nav neprasīs! Kad to esam izvelejušies tad Mums jaieraxta: Nosaukums *: ( Jūsus temats ziņa ) Tā tad ieraxtam tēmu! Nākamis Solis: teksts: Ievadam tekstu! ( Vissu sastāvu ) Kā jau minēju mēs varam izmantot : Vizuālo Editoru ( * par to kas tas tas ir pastastīšu velāk ... ) Vai varam izmantot BB tegus... Kad esam vissu uzraxtijuši Mēs arī varam tur pat raxtīt un izmantojot augšejo paneli sataisīt ka gribat! Nākamis Solis: Aizstāt rindu pārvedumus ar tegu <BR> ---> Neaiztiekam slikti izkatīsies Nākamis Solis... Ziņu pievienoja: - Izvelamies lietotāju ! kas pevieno jaunumus! Nākamis Solis: Ziņu pievienošanas datums: - Izvēlamies Datumu kad mēs pievienojam jaunumus! Materiāla opcijas: Materiāls vienmēr augšā - Ieķeksējam! Materiāls nav pieejams caurskatīšanai [?] - Izlasi pirms Aiztiecc!! Materiāls, kam ieslēgta opcija "Materiāls nav pieejams caurskatīšanai" ir neredzams viesiem un citām lietotāju grupām, kam nav tiesību labot vai dzēst doto materiālu. Pēc noklusējuma tiesības skatīt šādus materiālus ir grupām "Administratori" un "Moderatori". Sadaļā "Lietotāju grupas" (vadības panelis) izlabojiet grupu tiesības, kurām ir nepieciešama pievienojamo materiālu premoderācija. Ļaut pievienot komentārus Ieķeksējam! Nākamis Solis: Spiežam pievienot! aizejam uz savu Saitu uzpiežam atjaunot / Sākums / vai F5 skatamies ka sanācis *Krāsas liekam tā lai var redzēt! * neaizmirstam tekstu ielikt centrā1 ( Kā to izdarīt Drīz uzināsiet! ) Added (2008-09-10, 1:49 Pm) Ejam uz Kontrol paneli atrodam Moduli Site news ...! uzpiežam un Ieraudzīisim šādu logu Bilde: Talāk es pastastīšu Kā pievienot jaunumus no Control panel ( Kontroles paneļa ) mēs labajā pusē redzam Saita ziņas moduļa nosaukumu * Kādam varbūt savadāk * un Zem tā uzpiežam [ Add new entry Pievienot jaunu Tēmu * nu viss tas pats ka jau teicu augstāk * Nu ko atgriežamies Šeit: Bilde: Nu ko tagat es jums ātri meģinašu istastīt par moduļa Saita ziņas Konfigu! :):) Spiežam uz : Tur mums atvēries Lūk šāds logs : Nedaduz zemāk vēl ir : * Vnk man nesagāja vienā lapā LOOOLL UZMANĪBU SETINGUS JŪS VARAT MAINĪT !!!!!!!!!! bet es jums iesaku likt kā man! P.S. MAN JAU IR PABEIGTS KONFIGS BET PASTASTĪŠu jums Soli pa solim! _____________________________________________________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________ News section take part in uCoz Content Sections TOP and Rating: - iEĶEKSĒJAM un Izvelamies kategoriju un ieraxtam Saita nosaukumu un mazu apraxtu News category: Ziņu kategorija Ziņu kategorija News section name to be used in rating: - Ziņu sekcijas Nosaukums / Vārds News section short description to be used in rating: - Ziņu sekcijas mazs apraksts kas tiks iekļauts topā un vertēsāna! Bilde: __________________________________________________________________________________ Starpccitu! UN pievienojot jaunu kategoriju MUMS JAUZPIEŽ UZ : New kategory! un jaieraxta : Noasaukums * un apraksts un kad esam to izdarijuši spiežam Save! :)! PIC:/bILDE: Ja mes ejam uz KONTROL PANELI TUR UZEJEJAAM UZ site news moduļa mēs tur varam atrast: Categories management ( Kategoriju magaminemts Un tur pievienot jaunas Kategorijas Skat šo te : UN labot kategoriajs ar Atslēgu UN IZDZĒST ar sarkano X kATEGORIAJS palīdz jaunumus sadalīt pēc iespējas labāl un ertāk kurš lietotājs ienāk uzpiež pievienot jaunumus un izvelās savu kategoriju! Number of columns in categories menu: / Izelies cik rindās tu gribi lai tev būtu manā gadijumā ir : 4! Show number of contained entries near the category name: / Radīt numuru tuvu pie Kategorijas nosaukuma! --> Ieķeksējam! ________________________________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________________________ Number of entries on the main page: - Izvēlamies Cik radīt Tēmas Vienā lapā manā gadijumā es esmu izvēlejies: 10 Number of entries per page in category view: - Izelamies Cik gribam lai rāda kad uzpiež uz kategorijas ziņas manā gadiijumā tas būtu: - 10 Number of entries per page in archive view: - Izvēlies Cik gribi lai rāda kad skātās ziņas kas ir arhivā manā gadijumā tas būtu: - 10 Number of entries in TOPs: - iZVĒLIES cIK TĒMAS radīt topā manā gadijumā tas ir : 50 Number of records in RSS feed: - Izvēlies cik ierakstus radīt RSS fīdā ---> Manā gadijumā tas ir : - 10 Page switchers are displayed: - Manā gadijumā tas ir : Butoom Bilde: _______________________________________________________________________ Kā es vari ieslēgt nākotni Komentāriem? Kā es varu ieslēgt vertēšanu? UN kā es varētu veikt citas darbības.... Enable "Comments" feature for current module: - Ieķeksējam! ( *ieslēgt komentāru nākotni Number of comments per page: - Izvēlamies cik Komentārus radīt lapā New comments are displayed: - Izvelamies iespēju Kā skatīt un sakartot ziņas Manā gadijumā tas ir : TOP ( Vienmēr augšā ) Entries sorting on the page with the list of user's entries:----> Tēmas saīsināt .. ----> manā gadijumā tas ir : Adation Date ( D ) Notify admin by e-mail about new entries: --> bRIDINĀT ADmistratoru par to ka ir Pievienotas jaunas tēmas ziņās! Notify admin by e-mail about new comments: ---> Bridināt adminu ka ir pievienots jauns komentārs ziņās * Bridināt tas nozimē ka tev atnāks uz e-pasdtu ziņojums par to ar tekstu IP DATUMU un kad ir pievienots Enable "Entries rating" feature: ----> iESLĒGT vērtēšaanas nākotni ( TAS nozimē ka varēs novertēt jaunumus! ) _________________________________________________________________________________________________ Nākamis Solis Kur to es varu apskatīt un regulēt? Kā es varu ieslēgt citas opcijas? Form fields for entries addition: ( Forma kad pievieno ziņas varat izmanīt vai papildināt ka paši gribat! ) Reku mans ir ) Piemērs ) Nosaukums - IR ieķeksēts ziņu apraxts - NAV ieķeksēts teksts - ir ieķeksēts Images - * Bildes - nav ieķeksēts Additional field 1 - nav ieķeksēts *Papildus linki: Additional field 2 - nav ieķeksēts Additional field 3 - nav ieķeksēts Additional field 4 - nav ieķeksēts Additional field 5 - nav ieķeksēts Notifications about comments - nav ieķeksēts * Bridinat adminu un saņemt e-pastu par komentariem! >>> Show brief version of the text if it is too long: ---> rādīt īsu teksta kopsavilkumu, ja tas ir par garu. ---> ieķeksējam! Number of characters for brief message version: ---> mANĀ GADIJUMĀ TAS IR : 1000 _____________________ _____________________ Module fine settings Neaizmirsstam visissu aķesēt!!!! Enable ability to select date of entry addition: Enable "Always on top" feature: "Always on top" flag functions only in categories: Enable capability to search entries of particular user: PIC / Bilde: PARUNASIM PAR KONTROL PANEĻA Entries management ( Ziņu megamimentas ) KAS TAS IRA? Tur mēs varam redzētt Kādi jaunumi pievienieto ( Tēmas ) ka arī Tēmas nosaukumu * Datumu kad pievienots *lietotāju kas to ir pievienojis * Dzēst un labot *Redzēt un filtret izmantojjot augšejo paneli! * Redzēt failus ( Bildes kādas ie pievienotas! ) * UN pievienot jaunumus no CC panela tā pat kā no jūsus majaslapas!!!! Bilde: ___________________________________________________________________________________________________________ parunasim par citmām lietām un Dizainu! ____________________________________________________________________________________________________________ NU MANAIO m;ajaslap ir šāds Dizains : UN mans Dizains ko esmu pats taaisjijis : Izkatās šādi: Bilde: Uzmanību katram atškiras Dizaini!!!!!!!!!! Meģiniet un taisiet savus! nu ko tas arī viss izbaidi ja būsu ko aizmirsis es noteiski pielabošu XD! Added (2008-09-10, 1:51 Pm) ON :). :)
Post edited by KRAUKLIS - Wednesday, 2008-09-10, 7:59 PM
|
SVEICINAATI ATKAL VIS VARENIE UN GUDRIE. SAISTIBA AR HOME PAGE!!!!!!!!!!
Kaarteejais luugums-kursh man var palidzeet uzlabot manu majslapu prieksh servera,taa jau ir iesaakta,bet nepilniiga. nezinu kaadu seju likt un ko kaa sakaartot. varbuut kaads var pieteikties. P.S. majas lapa prieksh wolfenstein enemy teritory. Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
|
Quote (zincha) man var palidzeet Sgveiks Lūdzu palūdz kadam citam Diemzēl man ir atsākusies Skola un es vairs nevaru neko darīt Added (2008-09-11, 1:22 Pm) *Diemzēl vairs tik daudz jums nevarešu izpalidzēt man daudz kas jādara cits un Skola macības paši saprotat 9 klase :( ON :). :)
|
4klase
un man webs http://vippage.oo.lv :DD ![]() Added (2008-09-12, 4:08 Am) |
| |||

gan jau mēs tiksim galā