| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Quote (KRAUKLIS) Armaros, ES varu izrubit arā biggrin ? man liekas ka jebkurš E-past der lai reģistrētos .. ?
Quote (KRAUKLIS) MAN liekas ka Armaros, negrib lai vinjam suta E-pastu
Quote (KRAUKLIS) Atsutija Bridinajumu ka ess esot Stulbenis biggrin kā lai es zinu kas viņai napetīk a pēc tam atustija ka postus pieņemusi ka labus ne nu normali ne ? |
Added (2008-09-29, 11:24 Am) Quote (Armaros) Jaa, bet tu teici ka vajag "confirm" un tas noziimee ka e-pastam jaabuut "valid", GEEZ! Quote (KRAUKLIS) Drošiba pirmajā VIETĀ! Added (2008-09-29, 11:25 Am) Quote (Armaros) ROFL LMAO May I ask when this happened? Dažas dienas pakaļ Added (2008-09-29, 11:25 Am) Quote (Armaros) Es tev pateiktu "Fuck You" bet tas buutu nepieklaajiigi. dry sAKI KAS SAKĀMS ON :). :)
|
var jau uztadīt dažāsas parbaues sistēmas bet 4akars
uzpiežot uz Ip daubaze paradas dati pie joda ko tas dod ?Added (2008-09-29, 1:11 Pm) (( tikai ne visiem bROWSERIEM DARBOJAS ON :). :)
|
nu SRY
kpc tad ... ja tas ir vienīgais veids kā publicēt kaut ko un vsp darit ko gribi tas ir tavs īpašums taisit norrmalu saitu ir parak griti Tape pagaidām jaiztiek ar šop te velāk kad jau kaut ko ierubī baškā nu tad jau var iet uz ko talāku parasti izmanto Above UN MS ofice programas majaslapu taiišanai tas tā profiem LAI GAN MANU IEPRIEKŠEJO SAITU APMEKLĒJA 34000 PĀRI BET TAS GAN POH JA IR SAITS DARI KO GRIBI UN TEV VIENALGA VISS
ON :). :)
|
| |||
Need help? Contact our support team via
the contact form
or email us at support@ucoz.com.

TAD SANĀK NAV JĒGAS LIKT