| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
Turpini izmantot sho acc un bans garanteets, jo tas ir Multiple Accounts. Un nee, tu man neteici lai is to daru, es briivpraatiigi pieteicos un tas pat nav mans darbs - kodeet prieksh citiem. Es vnk to veeleejos, un man ir arii dziive ne tikai PC, kur es augu dienu seezu un blenzu uCoz forumaa, kaa Rake.
|
Hi! (Sunny) 2008-10-13
[+] ---> Krauklis - I apologize, or you can delete a profile so because I have a different profile, and I apologize that the infringement of the dignity KRAUKĻI. Armaros, Drīz es vairs nepastavešu šajā kontā un pariešu uz Nikijs kontu gaidu no (Sunny) kad šo te izdzesīs ... UN kāds tad būtu mans darbs ? es meklēju Scriptus vissu dienu to vien daru. ON :). :)
Post edited by Latvija - Friday, 2008-10-17, 6:14 PM
|
Quote (Armaros) Es runaaju par savu ne par tavu darbu. Darbs jau paliek darbs katru dienu mēs meģinam saprast uzināt ko jaunu un tā jau cilvēkam jau galva sāp kamēr vinjs saprot kas ir kas . * iemācities ko jaunu --> Izmantot pieredzē * Atrast noderīgu info / Iemācities to -- > Iemācīt citus -- Citi māca citus es pats Iemācijos HTML UN CITAS LIETAS SAvā ceļa jau vissu sapratu tagat meģinu izpalidzēt citiem. ON :). :)
Post edited by Latvija - Friday, 2008-10-17, 8:32 PM
|
Quote (Armaros) Galvu augshaa, siikais! PLDS to man brālis kadreiz teica
Quote (stylen) Sveiki luuudzu pasakat kads labu web Kur varetu nokachat Desing (themes) prieksh ucoz smile Butu labi ja butu kautkas no counter striek Nu nez ko max ir iedevis to iedevis:D
Quote (MAX) Dizains priekss uCoz ON :). :)
Post edited by Latvija - Saturday, 2008-10-18, 10:31 AM
|
| |||

PAR TO TU SAņem + 1