| uCoz Community General Information Other Languages Latvieši Šeit - Latvians Here! (Official Latvian Discussion) |
| Latvieši Šeit - Latvians Here! |
"Armaros, Nu tad Cilvēkiem jāiet augšupielādēt tur UN tad ielikt manā saitā."
^ tas būtu nedaudz saprotamāk, bet pa cik es neko daudz nesekoju līdzi šim topikam, neesmu 100 % drošs kas te vispār notiek lol Post edited by Rake - Friday, 2008-10-24, 10:03 PM
|
Armaros, ammm žel
vai tad nav kaut kāda sistēma kur var ielikt uzreiz Vidio ( Augšupladet ) un pēc tam noskatities Kā : youtube Vai --> Kā šitā forma : http://dev.aol.com/images/article_images/Fronck_Facebook_4.jpg ON :). :)
Post edited by Latvija - Saturday, 2008-10-25, 11:32 AM
|
NU opšim sāksim
es izdariju tā ka izdomāju uztaisit komonikācijas forumu .. : 1. iegaju CC panelī ( Vadības panelis ) 2. izdomāju ka man vajag private saitu ( latvija.moy.su ) 3. iegāju users sadaļā ( no cc paneļa ) 4. gāju uz : 5. uztaisiju : You've made a request to join the community of users "rtx.moy.su" [Decline request]. 6. izlasiju : Code You'll become a full community member only after your membership has been confirmed by the community administrator. The users you already have will be moved to the consolidated community database. The users with identical logins will not be moved. You'll receive report about the transfer to you e-mail, specified in Common settings. Warning! After joining the community all its members can manage the users, i.e. one member can remove all users of another member etc.Think twice before joining! 7. Sapratu ka jagaida kaut kāds adminu apstiprinājums! un kas talak man butu jadara ? ON :). :)
Post edited by Latvija - Saturday, 2008-10-25, 7:34 PM
|
zincha, Sveiks ceru ka iegriezies arī šeit ? es uztaisiju Vienu lietu kā flashu ( nu augšā REDZesi virs saita tā lietinjas darbojas visās lapās ceru ka patīk , bet ja vajag palabot nosaukumu tikai pasaki
ON :). :)
Post edited by Latvija - Sunday, 2008-10-26, 5:34 PM
|
| |||