Latvieši Šeit - Latvians Here!
zincha

Message # 1456 | 9:53 AM
Paldies zeeni,ljoti palidzat.
pasham jameklee.

Priecigus ziemassvetkus un laimigu jauno gadu
Latvija

Message # 1457 | 12:59 PM
zincha, NPK. smile

no : 23 Līdz 29 nebūšu šeit varat negaidīt man jau pietiek darba jau tā.

ON :). :)
Post edited by Latvija - Saturday, 2008-11-22, 12:59 PM
OneKill

Message # 1458 | 5:41 PM
Kaads var paliidzeeet Ja es Uz photoshop uztaisu mazu gabalu ar uzrakstu un peec tam ja vinju ieliek starp to kur vaig (dizains) tad vins buus pa visu dizainu vai tik maz gabals?
un ja nav vai ir tad visp starp kadiem kodiem jaaliek un kur vinjus atrast ?

Latvija

Message # 1459 | 6:41 PM
OneKill, hmm paskaidro nedaudz sikāk ;D nju ja pa vissu un visām lapam grib tad tas Dizaina numurs jaatrod tad jauzliek tad mēs iegustam kodu apskatām tajā kodā ( Skeletā ) tur jaatrod galvanais image kas ir tas viss Dizains ... un jauzliek savu tad apskatit jauzpiez .. vai darbojas smile
OneKill

Message # 1460 | 7:09 PM
kr4 apsties kaa ~ http://spire.oo.lv tur ar tiem uzrakstiem spire.oo.lv ja uz photoshop uztaisu vienu mazu gabalu ar uzrakstu comeon.oo.lv tad ja salieku to kodaa un salieku talak ka vaig visu tad man iznaks pa visu ekranu mozaiketi vai tikai viens tas gabals? - to jazin lai zinu ~ kaa taisiit.

2. Siikaak apskaidro ka ieguut kodu biggrin

Pilot

Message # 1461 | 8:05 PM
Pa visu ekrānu būs.
Latvija

Message # 1462 | 8:56 PM
ES varu pazust , bet tas tikai del elektribas traucējumu problemām sad
Pilot

Message # 1463 | 8:58 PM
Dēļ vētras? wink
Latvija

Message # 1464 | 9:00 PM
Rake, nu man te tak vāaks! Sprāgst lampinas un sit arā vissu elektribbu + bojājas vissa tehika ( viss sa istaba ar vadiem )

ņeņemiet mani par pilnu :D! , bet es tiešam cenšos palidzēt jums! es apzinos kad vajag teikt ka maku to darit un kd nevajag! , bet tas atkariigs no jums!
mēs apzinamies ko mēs mākam un kapēc gan nepalidzēt tiem citiem cilvēkiem kas vēl nezin to mes tak varam to iemacīt ! ne velti mes stradājam pie proektiem un sagad;ajam cilvekiem prieku!

Protams ka darbs ar šo nav viegls pašmaciibas ceļa es esmu apguvis daudz ko vnk jaticc sev ;p KA TU TO VARI UN JAPIERada to citiem tongue
Ja mes to varam tad citiem sagadajam prieku un atīstās pasaule biggrin

* Der acereties :

* Dalies ar to ja tev :

* Japalīdz

Nedalies ko zini ( kapēc ? )

* Tas tavas zinasansa var izmantot kads cits un uztaisit ko labaku + uzsākt bizznessu!

Piesakies :

* Tikai tad ja cilvekam tiesam gribi uztiasit mājas lapu un arr merki

Post edited by Latvija - Saturday, 2008-11-22, 9:42 PM
Pilot

Message # 1465 | 9:10 PM
āāā biggrin
Nu, bet, ķip, ziņo jau ka vētra būšot baigā. Brīdina, ka iespējams elektrība zudīs un kas tik vēl ne.
Man tie Liepājā pavisam mierīgs, bet no rīta, agri, laikam sāksies tas viss.
Post edited by Rake - Saturday, 2008-11-22, 9:12 PM
Latvija

Message # 1466 | 11:41 PM
Man grūti izlemt ko darirp alikt on vai iet skatiites savas lietas ( web lapas biggrin )

Vēl jautājums ka pie velna uzlikt web dizainu kas ir flash

* Māku : vissus biggrin ( veidot Jaunu dizainu tur bildes uzhostēt un ielikt sataisit ja kas nav pareizs dizains ** ir gadijies ;:D biggrin

* CSS failu jau jebkurš mak ielikt biggrin

Šodien Latvijā saglabāsies mākoņains laiks, tomēr debesis brīžiem skaidrosies, vietām cauri mākoņu segai uzspīdēs saule. Pa laikam gaidāms sniegs, piekrastē arī slapjš sniegs. Vietām ceļi būs slideni. Vējš pakāpeniski iegriezīsies no austrumu, ziemeļaustrumu puses un pūtīs 4-9 m/s, pēcpusdienā piekrastē brāzmās sasniegs 14 m/s. Dienas laikā maksimālā gaisa temperatūra gaidāma-2...+2°.

22.11.2008.

plkst. 23:35

Brīdinājums!

Šonakt (23.11.) ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš pastiprināsies brāzmās līdz 20-24 m/s, bet no rīta tas iegriezīsies no ziemeļiem, ziemeļrietumiem un piekrastes rajonos pastiprināsies brāzmās līdz 27-32 m/s. Arī Rīgā vēja brāzmas sasniegs 25-30 m/s. Šāda stipruma vējš Latvijā saglabāsies visas turpmākās dienas garumā un arī naktī uz pirmdienu. Pirmdien (24.11.), dienas laikā tas pakāpeniski pierims, bet pieturēsies brāzmās vēl 15-19 m/s.

Šonakt (23.11.),
Latvijā gaidāma arī stipra un ilgtoša snigšana, austrumu rajonos pat ļoti stipra. Rīgā stipra snigšana gaidāma nakts otrajā pusē. Snigšanas un puteņa laikā redzamība pasliktināsies līdz 200-500 m.

Post edited by Latvija - Sunday, 2008-11-23, 5:57 AM
Pilot

Message # 1467 | 8:45 AM
Njāāā... tik tālu vēl nekā no vētras nav biggrin
Latvija

Message # 1468 | 9:20 AM
Rake, man šitas liekas divains: http://www.youtube.com/watch?v=dR8e7x-JY0I un vēl šitas lidzīigs :P http://www.youtube.com/watch?v=8jSO4JmPPso&feature=related

mans viedoklis :

Divains prikols jau sakuma ?

* Pec tam : es domaju ka majas lapa esot jau gatavoota un viss pirms tam izmegiinats tape jau nav brinums biggrin

* Redzami ka tekti ir raxtiti:D

* Kotu par to doma ?

* Vsp ucoz ir FTP serveris ?

** Jums tur viss meirīgi biggrin Skat. šEIT :D

** Gribēeju pajautat jkape Dizianu mainiiju savai majas lapi bija laps dizains ;(

Lai gan mes neko nesajuutat tomer autovaditaji sajūt : D

Info šeit :D

Vairāk infio : Šeit

Post edited by Latvija - Sunday, 2008-11-23, 9:32 AM
Pilot

Message # 1469 | 10:07 AM
ohõõõõ, nemaz nezināju par to kameru biggrin

tajos video - ir, ir. viss jau no sākuma tur sarakstīts bija. ^^

edit:

vo tagad sāk jau putināt biggrin

Post edited by Rake - Sunday, 2008-11-23, 10:08 AM
Latvija

Message # 1470 | 1:19 PM
Rake, varu iemaciit ka google uzlauzt dažadas web kameras biggrin
Search:
Support
Need help? Contact our support team via the contact form or email us at support@ucoz.com.