Page 5 of 63«12345676263»
uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1.Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare[ 20 ][43.48%]
2.De la prieteni[ 5 ][10.87%]
3.Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright)[ 13 ][28.26%]
4.De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor)[ 0 ][0.00%]
5.Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc)[ 0 ][0.00%]
6.Altele[ 8 ][17.39%]
Answers total: 46
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
Ezlidor
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 61 | 1:06 PM
radu, urmeaza acesti pasi:

1. panou => Page Editor => Module design customization => Page Editor => Site page
Aceasta pagina reprezinta codul paginii principale (in engleza Home Page), cand cineva iti aceseaza site-ul ii apare mai intai aceasta pagina.
Apasa pe butonul Visual HTML editor (sub chenarul cu cod, in stanga). In icoana aparuta apasa pe butonul HTML <>, ultimul buton. COPIE TOT CODUL DIN NOUA ICOANA APARUTA!

2. Creeaza o noua pagina index
panou => Page Editor => Pages management => Add new page
Ti se va deschide o noua pagina de editare in browser. Denumeste pagina index si adauga codul copiat in chenarul Page content
SALVEAZA !
Dupa calcare iti apare o icoana mica care are un link care te va redirectiona spre pagina creata. Apasa pe el si ai sa vezi ca esti redirectionat catre o pagina identica cu cea principala. Salveaza link-ul paginii

3. Acceseaza panou => Page Editor => Module design customization => Global blocks => Top part of the website
Cauta in cod urmatorul paragraf:

Quote
<a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Main<!--</s>--></a>

Inlocuieste $HOME_PAGE_LINK$ cu link-ul copiat (link-ul paginii index)
SALVEAZA !
De acum, in meniu, cand cineva va accesa butonul Main, va fi redirectionat catre pagina index ... viitoarea ta pagina principala-secundara

4. Acceseaza panou => Page Editor => Module design customization => Page Editor => Site pages
In codul BODY sterge tot de la $ADMIN_BAR$ pana $GLOBAL_BFOOTER$ ... ai grija sa nu stergi aceste 2 coduri!

Dupa adauga in locul codului adaugat urmatorul cod:

Code
<a href="link1"><img src="linkul imaginii1" /></a> <a href="link2"><img src="linkul imaginii2" /></a>

Unde:
link1 - inlocuiesti cu link-ul paginii index creata de tine
link2 - inlocuiesti cu link-ul paginii forumului (http://link-ul site-ului tau/forum/ )
link-ul imaginii 1 - link-ul imaginii pentru site
link-ul imaginii 2 - link-ul imaginii pentru forum

SALVEAZA !

pentru a adauga un rand gol foloseste codul <br>
Cam asa a fost tot wink
Daca stergi cumva codul pentru bara de administrare, link-ul pentru panoul de administrare e: http://link-ul site-ului tau/panel/

Mult succes!

dj_mazz

unde ai adaugat acel cod pentru radio ?

pentru a schimba in limba romana trebuie sa modifici automat fiecare modul.
Intra in ceea ce-ti indic de mai jos si modifica textele din engleza in romana (vezi sa nu modifici scripturile)
panou => Page Editor => Module design customization ... ia fiecare modul pe rand si modifica-le textele
panou => Substitution of default phrases ... apasa pe link-urile respective ... o sa-ti apara cateva cuvinte de baza in forum. Apasa pe change pentru a modifica si pe restore pentru a restaura

Mult succes! O sa-ti ia ceva timp wink

radu
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 62 | 1:06 PM
Imi spune ca depaseste 60 si nush cat.Adica nu are loc in pagina tot ce mi-ai zis tu sa copiez :(.
dj_mazz
Posts: 30
Reputation: 2

Message # 63 | 1:06 PM
sal...cine ma ajuta si pe mine sa mi urc radio pe site????
http://radio-mazzero.ucoz.com
Ezlidor
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 64 | 1:06 PM
radu, nu inteleg eroarea ta, poti s-o copii si s-o pui aici ?
sau foloseste forumul de suport pentru limba romana ... forum ce a fost acceptat de cei de la uCoz sa ruleze pentru ai ajuta pe cei din Romania => http://suport.ucoz.com

dj_mazz ... e radio personal sau doresti sa pui unu' de pe net

radu
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 65 | 1:06 PM
Nu mai am nevoie de chestia aia.Vreau sa te intreb altcv ca vad ca te pricepi.Sper sa imi raspunzi tu sau alt cineva cat mai repede.Deci fi atent.Sa zicem ca vreau sa pun un joc pe siteul meu.(dinala free)Si am vazut la unii asa.Sus e numele jocului si jos e o poza..dai click sus pe numele jocului si dabea dupa iti da link de download ..
si asa poti pune mai multe jocuri...si jos am vazut ca poti sa faci mai multe pag..adica jos de dot scrie 1 , 2 ,3 ..depinde cate jocuri sunt.Vreau si eu sa stiu cum fac asa..macar treaba cu paginile..ca mereu raman fara loc pe pagina si nah..
Ezlidor
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 66 | 1:07 PM
Cand dai click pe download, ca sa iti apara icoana cu Save, lui redrectionare catre fisierul jocului, nu spre pagina unde este incarcat el (ex: http://www.site.ro/folder/joc-fisier.rar)
Cat despre pagina cu jocuri, e usor de creeat, daca sti putin din linbajul html/css wink

Dar vezi si modul cu jocuri, activeaza-l si o sa iti apara exact de ceea ce spui tu wink ... daca am inteles bine ceea ce doresti

SoftsPage
Posts: 5
Reputation: 1

Message # 67 | 1:07 PM
Salut ! Am vazut site-ul asta
Code
http://www.kzone.ucoz.org/load/3
si multe altele asemanatoare cu el dar nu stiu cu sa mi-l fac si eu sa arate asa(ma refer ca are in partea stanga aia cu vizualizeaza sau descarca si celelalte chestii , nu doresc numai decat sa fie in lb romana , poate sa fie si-n engleza) dar pur si simplu nu mi-am dat seama cum sa fac si eu sa arate asa.

Am incercat la ,,Online Games '' sa adaug niste programe dar uitatiaici

Code
http://softspage.do.am/stuff/software/windows/2
cum mi le arata . Eu vreau sa fie intr-un singur rand , de sus in jos ...nu pe 3 randuri ca la mine .

Ma poate ajuta cineva cu setarile sau ce trebuie facut ? Va rog , multumesc anticipat !

Post edited by SoftsPage - Friday, 2009-12-25, 6:43 PM
defaultNick2178
Posts: 17
Reputation: 0

Message # 68 | 1:07 PM
Stie careva unde trebuie sa intru ca sa modific design-ul meniului ? Multumesc
Post edited by defaultNick2178 - Saturday, 2009-12-26, 12:20 PM
SoftsPage
Posts: 5
Reputation: 1

Message # 69 | 1:07 PM
Quote (defaultNick2178)
Stie careva unde trebuie sa intru ca sa modific design-ul meniului ? Multumesc

Vezi aici , s-ar putea sa te ajute :

Code
http://forum.ucoz.com/forum/8-5638-1
adytzu1_vl01
Posts: 251
Reputation: 0

Message # 70 | 1:07 PM
ma intrebam stie cineva sa editeze un flash intro ?
ex: aici
respundeti prin pm sau lasati id de mes

This site does not support Internet Explorer.
Join me All-Stars.ro
With uCoz since 2009
Ezlidor
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 71 | 1:07 PM
SoftsPage ... in partea stanga eu vad doar Meniu, Chat si Poll
Legat de a doua parte, nu e accesibil acel modul.

defaultNick2178 ... intra in Design (meniul de sus a panoului de administrare) => Design management (templates)
Acceseaza The first container sau The second container si cauta blocul pentru navigare.
Daca cunosti cat de cat html-ul ar trebui sa stii ce trebuie modificat. Oricum, trebuie sa stiu mai multe detalii despre site-ul tau, ce tema folosesti si structura blocului, ele difera intre ele, chiar daca putin, dar acea mica diferenta le face greu de modificat spunand eu ce sa faci.

adytzu1_vl01, ai fisierul flash de la acel intro?

adytzu1_vl01
Posts: 251
Reputation: 0

Message # 72 | 1:08 PM
Ezlidor, am fisierul .fla si .swf
daca ma poti ajuta dami pm cu un id de mes ...

This site does not support Internet Explorer.
Join me All-Stars.ro
With uCoz since 2009
Post edited by adytzu1_vl01 - Sunday, 2010-01-03, 5:40 PM
MDD777
Posts: 17
Reputation: 0

Message # 73 | 1:08 PM
Eu am fost defaultNick2178.
Ezlidor mersi de ajutor .Am gasit si m-am descurcat .Stiu html si css.
Dar m-ai am 2 problem2. Prima legata de search-ul de la site . Daca dau search la orice cuvant cand imi arata rezultatele imi modifica pagina.
Iar a doua : blocks-urile de la pagina mi le arata in ordine descrescatoare , adica primul blocks ii de o marime , cel de-al doilea ii mai mic (de parca ar fii o sectiune la primul ) si tot asa.
Site-ul meu : www.concursbiblic.ucoz.com .
Daca ma poate ajuta cineva ! please !
Multumesc !
Post edited by MDD777 - Monday, 2010-01-04, 8:16 PM
Ezlidor
Posts: 8
Reputation: 0

Message # 74 | 1:08 PM
adytzu1_vl01 ... din cate vad, acel intro e luat de pe un site de gazduire template.
Automat, cand descarci intro-ul, ar trebuii sa ai un folder cu mai multe fisiere. Din cate imi amintesc, nu mai folosesc flash-ul de vre-o 2-3 ani, cand instalezi acele fisiere in site-ul tau ar trebuii sa ai acces la modificarea lui, daca nu, instaleaza-ti Macromedia Flash 8 (in pc) si si deschide-l cu acest program ... cu siguranta o sa poti modifica si o sa-ti dai seama ce trebuie sa faci ... e destul de usurel de lucrat, mai ales ca programul detine un mode de vizualizare a ceea ce lucrezi (nu doar cod)
Da-mi link-ul la acel intro, la pagina de prezentare, am sa-l descarc si eu si sa vad ce pot face.

MDD777 ...
Prima problema: am si eu aceiasi tema ca pe site-ul tau, insa nu am aceasta problema. Ai adaugat ceva in cod sau in css ? Incearca sa reinstalezi tema!
A doua problema: in The first container sau The second container, indiferent de block, au functia de latime, ca sa spun asa.
De exemplu, la mine, toate blocurile incep cu acest cod, asigura-te ca toate au aceiasi valoare la ce am marcat eu cu rosu (nu obligatoriu valoarea 200 care e la mine setat)

Quote
<!-- <block0> -->
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="200">

Pentru suport in limba romana puteti folosi si forumul http://suport.ucoz.com/

adytzu1_vl01
Posts: 251
Reputation: 0

Message # 75 | 1:08 PM
Ezlidor, adresa de la acel flash e asta
dami un id de mes sa putem vorbi mai mult ca aici raspundem 1 data la 3 zile vad

This site does not support Internet Explorer.
Join me All-Stars.ro
With uCoz since 2009
uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Page 5 of 63«12345676263»
Search: