• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
uCoz Community » For Webmasters » Site Promotion » Website visitors desapearing
Website visitors desapearing
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 1 | 9:39 PM
I have lost 4000 users per day and i dont know why, 10 days ago i have 4500 user per day and that number was increased every day and just suddenly that number drop on 400 users per day few days ago. I did not know what to doo cause metatags and keywords are fine and website working great so i changed domain. I need help ,what to doo, i have put so much work and money to quit now surprised
!
Post edited by Ed05 - Monday, 2014-02-24, 9:39 PM
Whisper
Posts: 45
Reputation: 11

Message # 2 | 10:02 PM
Ed05, i think is google and the Sandbox effect
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 3 | 2:50 PM
Whisper, my website is old about an year, google could not put my site in sandbox.I dont know, maybe it is.Any way,i did not received any message from google about that isue.
Now i changed domain and probably im in sandobox now ,i will have to wait but i will not give up. angry

!
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 4 | 3:54 PM
When i tupe my site domain google open just homepage , i wana to google show more content exept homepage like on facebook. What i mean i will show on pictures below.

This is my website, it shows just home page.


And for example facebook ,it shows more relevant options.


How can i do this like fb?
Attachments: 2004935.png(10.1 Kb) · 9119160.png(18.8 Kb)

!
Whisper
Posts: 45
Reputation: 11

Message # 5 | 4:54 PM
Ed05, if you have a google webmaster tools account i will explain to you exactly how to do that.
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 6 | 1:28 AM
Whisper, yes i have. feel free to explain smile
!
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 7 | 1:17 AM
Qestion for admins, why when i inspect element geting so much erors from server , here's pic

Attachments: 4096115.png(26.4 Kb)

!
Paradox
Posts: 3278
Reputation: 145

Message # 8 | 4:03 AM
Ed05, those resources no longer exist on the third party server. Are you using a third party template, or linking to third party resources?
Web Applications Developer
Been here for 8 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Whisper
Posts: 45
Reputation: 11

Message # 9 | 10:12 AM
Quote Ed05 ()
Whisper, yes i have. feel free to explain


read this article https://support.google.com/webmasters/answer/47334
Post edited by Whisper - Thursday, 2014-02-27, 10:12 AM
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 10 | 7:05 PM
Paradox, im not linking to any third party resources,all files are hosted on mine file menager. Thats why i'm curious from where this dead link apearing wacko

Whisper, this link is not valid angry

Ok i can see now, so far i understod i could not touch nothing , the problem is that not enough trafic.When i get more trafic google will add sitelinks.And on google webmaster tools i just can remove sitelinks,i cant add it.. Tnx

!
Post edited by Ed05 - Saturday, 2014-03-01, 3:38 AM
Paradox
Posts: 3278
Reputation: 145

Message # 11 | 4:24 AM
Ed05, they might be resources pertaining to the system - I'll inform tech and see what they get back to me with. smile
Web Applications Developer
Been here for 8 years and counting.
Visit me at alexmoloney.me.
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 12 | 4:11 PM
Ed05, those are not system links. What's the website address? And provide a screenshot of the element you inspect.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 13 | 3:21 AM
Sunny,Paradox, its this website in my profile (supercafe.ucoz.com) i changed domain few days..

here's pic:


And here is in text:

Code
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/bg.jpg
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/bg_main.png
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/wp_b_a.png
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/bg_menu.png
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/bg_h2.jpg
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) http://s43ucoi.zastace.pp.ua/img/images/post_border.png
2
Uncaught TypeError: Cannot set property 'innerHTML' of null


I dont link to any other website ,all files (images,java,css) are hosted on mine file menager.

I have cleared my website since i learned that linking to another website may cause virus transmission and blocking my website from security systems like mcafe and others, even social networks like fb ,etc. So i dont know from where i pull this links cause its not on my website.
Attachments: 7723242.png(97.5 Kb)

!
Post edited by Ed05 - Saturday, 2014-03-01, 3:37 AM
Davor24
Posts: 327
Reputation: 10

Message # 14 | 12:06 PM
Quote Ed05 ()
I dont link to any other website ,all files (images,java,css) are hosted on mine file menager.


You are using third party template and you can't have uploaded all the files to your File Manager because that scripts will always have links leading to third party sites script, image or some other file...

Only official uCoz templates don't have that problem because they lead directly to uCoz servers.
Ed05
Posts: 556
Reputation: 7

Message # 15 | 7:41 PM
Davor24, i was thinking abut that,so i was right a, some invisible skripts, links.. how can i get rid of them

Added (2014-03-01, 1:41 PM)
---------------------------------------------
i thing that this broken links are responsible for my website slow loading (some times)


!
Post edited by Ed05 - Saturday, 2014-03-01, 7:39 PM
uCoz Community » For Webmasters » Site Promotion » Website visitors desapearing
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: