uCoz Community » For Webmasters » Site Promotion » Google Adsense
Google Adsense
proka
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 31 | 3:04 PM
ok tanks but why i can`t see ucoz ads in control panel
Sunny
Posts: 9296
Reputation: 456

Message # 32 | 2:22 PM
proka, this is a different thing, atm ads are not displayed in CP, not only for you. Therefore those things are not connected.
I'm not active on the forum anymore. Please contact other forum staff.
proka
Posts: 7
Reputation: 0

Message # 33 | 0:15 AM
i didn`t now tanks
Erik6696
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 34 | 3:42 AM
Hello!

I have a problem...I put the ads code on my website, in the first moment i can see the ad but later the ad is an black banner.
why?
The problem isnt from google, because I put ads in other websites i created by npage and it works

thank you

y0skata
Posts: 14
Reputation: 0

Message # 35 | 12:20 PM
Can someone tell me how can i add google ads?I'll be very happy.

http://betscore.ucoz.com/
erandi
Posts: 35
Reputation: 0

Message # 36 | 2:12 PM
Quote (y0skata)
Can someone tell me how can i add google ads?I'll be very happy.

Copy the code given by google ads and paste it where you want to appear at your site.

Erik6696
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 37 | 2:28 PM
Quote (erandi)
Copy the code given by google ads and paste it where you want to appear at your site.

It doesnt works,ucoz dont show the ads
bobesman
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 38 | 7:20 PM
Quote (Erik6696)
It doesnt works,ucoz dont show the ads

the website is on the quarantine?... smile google use a separate crawler to show relevating ads on your website, when you put a code, google try to crawl your site, but if is on the quarantine ... v


Erik6696
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 39 | 8:12 PM
What is quarantine? and how can i take out my site from quarantine?
NTP
Posts: 294
Reputation: 10

Message # 40 | 1:23 AM
Erik6696, I'm guessing this: http://www.google.com/support....=141169
Web design and film == my 2 passions.

Genesis Inc. ~ New Horizons, New Beginnings
bobesman
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 41 | 6:15 AM
Quote (Erik6696)
What is quarantine? and how can i take out my site from quarantine?

http://forum.ucoz.com/forum/23-4687-1 wink


shaikh
Posts: 15
Reputation: 0

Message # 42 | 5:19 AM
I submit my website to google adsense but they said these:

Code
- Your website must be your own top-level domain (www.example.com and not
www.example.com/mysite).
- You must provide accurate personal information with your application
that matches the information on your domain registration.
- Your website must contain substantial, original content.
- Your site must comply with Google AdSense program policies:
https://www.google.com/adsense/policies" which include Google's webmaster
quality guidelines:
http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=35769#quality

Is that mean they dont support any website under ucoz system?


http://gamerrequest.ucoz.com/
Be with us & get your need
bobesman
Posts: 5
Reputation: 0

Message # 43 | 7:30 AM
Quote (shaikh)
Is that mean they dont support any website under ucoz system?

for example "http://gamerrequest.ucoz.com/forum" is not valide, submit as google "http://gamerrequest.ucoz.com/" this is the only available domain wink


yoo
Posts: 40
Reputation: 1

Message # 44 | 6:55 PM
can I place google adsence in banner rotator? Will there be any problems?

my site is: http://sitecatalog.ucoz.com/


Post edited by yoo - Saturday, 2010-06-26, 6:56 PM
Freakzzstar
Posts: 6
Reputation: 0

Message # 45 | 9:41 AM
hii all i m new here so i want to know the procedure how to apply for adsense and how to put the adsence code in my site
plzz help me
thanks in advanced
uCoz Community » For Webmasters » Site Promotion » Google Adsense
Search: