• Page 1 of 1
  • 1
uCoz Community » General Information » Other Languages » Ketu folim Shqip (Te gjithe shqiptaret qe jane ne ucoz te mbledhen ketu.)
Ketu folim Shqip
AcMedia
Posts: 4
Reputation: 0

Message # 1 | 3:40 PM
Pershendetje

Pasi qe pash qe gati te gjithe kombesit kishin hapur temat e tyre ne gjuhen e tyre vendosa qe edhe une ta bej kete me gjuhen shqipe.

Ketu mund te beni pytje ne gjuhen shqipe dhe po ashtu pergjigjen do ta merrni ne gjuhen shqipe.

Ok pra une po filloj dhe po e bej pytjen e pare:

Quote
Si mund ta bej qe vizitort te mund te hapin email "shembull@domainiim.com" nga sherbimi qe mundesohet nga domain.live.com? Falimnderit pres pergjigje.
Post edited by AcMedia - Monday, 2010-10-04, 3:41 PM
Fada
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 2 | 6:06 PM
Message Removed
Animorph
Posts: 2856
Reputation: 189

Message # 3 | 10:15 AM
Fada, don't spam
To busy building a passive income online ;)
virusi2200
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 4 | 11:15 AM
pershendetj si mund te beje adresn time te interntit te shikohet dhe ne google pra cdo gje qe une te publikoje te dali ne google nga adresa ime?

faleminderit
uCoz Community » General Information » Other Languages » Ketu folim Shqip (Te gjithe shqiptaret qe jane ne ucoz te mbledhen ketu.)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: