uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Nu gasesc nici codul pentru descrierea completa
|
Section + Data type
|
Quote (Shackal) salut eu am o problema eu nu am ip static ci dinamic si cand intru pe webtop nu ma lasa si zice ca Your IP address is temporarily blocked due to multiple failures. dc???? ce as putea face va rog ajutor! Ai scris parola greşit de prea multe ori. Aşteaptă câteva ore şi se va debloca. Quote (ADYAdrian) Section + Data type Omg, pai ce foloseşti? vreau să-mi spui Section şi Data type. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
da?msz mult sper sa mearga!
Added (2010-08-07, 5:55 Am) |
Nu ma poate ajuta nimeni cu codul pentru descrierea completa a unui material. pls
Added (2010-08-07, 7:36 Am) |
Quote (Shackal) sall all again...as vrea sa intreb ceva am avzut pe un alt site tot de la ucoz era un chat mic cum as putea pune si eu chat pe site-ul meu?va rog HELP! Tag board se numeste si este in categoria modulelor inactive.
Quote (ADYAdrian) Nu ma poate ajuta nimeni cu codul pentru descrierea completa a unui material. pls Scuze, n-am urmarit discutia, ce cod ai nevoie? Added (2010-08-07, 7:45 Am) Quote (ADYAdrian) La o tema persoanla am 4 fisiere css,iar daca le pun pe toate in css imi zice ca am depasit limita cum fac ca sa le pun pe toate? Lasa-le in 4 fisiere. NB! Daca ai CSS-uri mari, vezi ca iti ingreuneaza incarcarea site-ului la conexiuni incete. Post edited by CGSMCMLXXV - Saturday, 2010-08-07, 1:47 PM
|
Quote Scuze, n-am urmarit discutia, ce cod ai nevoie? De exemplu la descriera scurta a unui material codul este $MESSAGE$, dar care este codul pentru descrierea completa?
Quote Lasa-le in 4 fisiere. NB! Daca ai CSS-uri mari, vezi ca iti ingreuneaza incarcarea site-ului la conexiuni incete. Cum sa le las in 4 fisiere? Nu trebuie sa pun textul din ele in CSS |
Quote (ADYAdrian) Cum sa le las in 4 fisiere? Nu trebuie sa pun textul din ele in CSS Poti crea 4 fisiere CSS.
Quote (ADYAdrian) De exemplu la descriera scurta a unui material codul este $MESSAGE$, dar care este codul pentru descrierea completa? Ma uit si iti spun, okay? Nu am folosit pina acum. |
Quote Poti crea 4 fisiere CSS. Cum? |
Quote (ADYAdrian) Cum? 1.css 2.css 3.css 4.css, doar ca vei avea ceva dificultati la crearea codului sursa al paginilor.
Quote (ADYAdrian) De exemplu la descriera scurta a unui material codul este $MESSAGE$, dar care este codul pentru descrierea completa? Inca nu mi-ai raspuns, ce modul folosesti? (blog, news, publisher, etc.) If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote Inca nu mi-ai raspuns, ce modul folosesti? (blog, news, publisher, etc.) blog, news, publisher si altele dar de baza publisher Added (2010-08-07, 2:57 PM) Cine imi poate spune unde trebuie introduse fiecare, in ce categorie din Control Panel » Customize design? |
Quote (ADYAdrian) Vreau sa instalez o tema personala pe uCoz. Am incarcat fotografiile in folderele respective asa cum sunt create, iar acum trebuie sa introduc urmatoarele fisiere txt ce contin coduri: - In folder-ul Principal am: Вид материалов - Type material; Страница материала и комметариев к нему - Pages of material and kommetariev thereto; Конструктор шаблонов - Design templates; - In folder-ul Forum am Общий вид страниц форума - General view of the forum; css; - In folder-ul Css am: css; engine00; main0000; styles00 - In folder-ul Js am: block000; ddaccord; emugames; jquery00; topmenu0 Cine imi poate spune unde trebuie introduse fiecare, in ce categorie din Control Panel » Customize design? Presupun ca cele de genul „General view of the forum” in categoria din Customize design corespunzatoare, iar cele .css intr-un folder in File Manager. Doar sa ai grija ca adresele catre fisierele .css din cele de genul „General view of the forum” sa fie corecte. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Deci cu fisierele css. Fac folderele respective le urc acolo, dar cum pun adresa catre ele?
Added (2010-08-07, 11:58 PM) Added (2010-08-08, 0:57 Am) Added (2010-08-08, 2:13 Am) Added (2010-08-08, 2:48 Am) |
| |||