| uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
| Romanians |
|
|
Quote (ADYAdrian) Cum? 1.css 2.css 3.css 4.css, doar ca vei avea ceva dificultati la crearea codului sursa al paginilor.
Quote (ADYAdrian) De exemplu la descriera scurta a unui material codul este $MESSAGE$, dar care este codul pentru descrierea completa? Inca nu mi-ai raspuns, ce modul folosesti? (blog, news, publisher, etc.) If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Quote Inca nu mi-ai raspuns, ce modul folosesti? (blog, news, publisher, etc.) blog, news, publisher si altele dar de baza publisher Added (2010-08-07, 2:57 PM) Cine imi poate spune unde trebuie introduse fiecare, in ce categorie din Control Panel » Customize design? |
Quote (ADYAdrian) Vreau sa instalez o tema personala pe uCoz. Am incarcat fotografiile in folderele respective asa cum sunt create, iar acum trebuie sa introduc urmatoarele fisiere txt ce contin coduri: - In folder-ul Principal am: Вид материалов - Type material; Страница материала и комметариев к нему - Pages of material and kommetariev thereto; Конструктор шаблонов - Design templates; - In folder-ul Forum am Общий вид страниц форума - General view of the forum; css; - In folder-ul Css am: css; engine00; main0000; styles00 - In folder-ul Js am: block000; ddaccord; emugames; jquery00; topmenu0 Cine imi poate spune unde trebuie introduse fiecare, in ce categorie din Control Panel » Customize design? Presupun ca cele de genul „General view of the forum” in categoria din Customize design corespunzatoare, iar cele .css intr-un folder in File Manager. Doar sa ai grija ca adresele catre fisierele .css din cele de genul „General view of the forum” sa fie corecte. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Deci cu fisierele css. Fac folderele respective le urc acolo, dar cum pun adresa catre ele?
Added (2010-08-07, 11:58 PM) Added (2010-08-08, 0:57 Am) Added (2010-08-08, 2:13 Am) Added (2010-08-08, 2:48 Am) |
Foloseste functia Edit, nu posta de 1000 de ori.
Quote (ADYAdrian) Deci am remediat din nou problema biggrin biggrin biggrin dar acum nu imi mai apar materialele in publ cry Remediez una dau de alta dry wacko Probabil iti lipseste $BODY$-ul. Lasa aici un link sa vad. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
ok
$BODY$-ul nu lipseste http://www.extremepc.ucoz.net/publ Post edited by ADYAdrian - Sunday, 2010-08-08, 10:11 AM
|
Quote (NAIRDA) Vezi ca e pus rau template-ul. Nu merge pe orice rezolutie. Pe 17" si 1280x1024 se vede ca naiba tot site-ul...inclusiv forumul. Mai ai de lucrat..nu stiu daca merita efortul. Cum adica e pus rau template-ul? Site-ul asta e de test. Site-ul pe care o sa instalez tema este www.clanas.ucoz.net. La mine pe 17'' si 1280x1024 se vede normal, ok In meniul de sus cum se schimba adresa link-urilor? Post edited by ADYAdrian - Sunday, 2010-08-08, 11:36 AM
|
Cu tema am rezolvata.
Acum revin la descrierea completa a unui material. EX: la descrierea scurta a unui material codul este : $MESSAGE$ dar care este codul pentru descrierea completa a materialului pentru publisher
|
Quote (ADYAdrian) EX: la descrierea scurta a unui material codul este : $MESSAGE$ dar care este codul pentru descrierea completa a materialului pentru publisher Codul pentru $MESSAGE$ nu cred ca il vei capata de la echipa uCoz pentru ca ei au editor Innova (http://www.innovastudio.com/default.aspx) care e comercial. In schimb, poti gasi citeva alte editoare pe gratis pe net. Bafta! |
De ce nu se ataseaza domeniul imi apare acel timp de asteptare de 5 minute de 100 de ori dar tot nu se ataseaza?
Am setat nameserverele dar nu mg
|
Quote (ADYAdrian) De ce nu se ataseaza domeniul imi apare acel timp de asteptare de 5 minute de 100 de ori dar tot nu se ataseaza? Am setat nameserverele dar nu mg cry Ce scrie acolo? Dupa ce trec cele 5 minute? If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
Ok am rezolvat. Ms oricum. Ca sa fac o adresa de mail pe ce trbuie sa dau?
|
Quote (ADYAdrian) Ok am rezolvat. Ms oricum. Ca sa fac o adresa de mail pe ce trbuie sa dau? E putin mai complicat. Urmareste pas cu pas indrumarile de aici (http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1). E un tutorial cu poze, deci ar trebui sa te descurci. If this post helped you, give me +1 rep please. :)
|
| |||

Materialele postate pe pagina apar in footer-ul pagini nu unde ar trebuie sa apara. Cum pot remedia asta???