uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Romanians
Vă rugăm să ne spuneţi, de unde aţi auzit de uCoz ?
1.Am găsit sistemul pe Google sau un alt motor de căutare[ 21 ][44.68%]
2.De la prieteni[ 5 ][10.64%]
3.Dintr-un alt site uCoz (după un click pe banner sau copyright)[ 13 ][27.66%]
4.De pe Forum-uri (ex: Forum-uri ale webmasterilor)[ 0 ][0.00%]
5.Social Media (Facebook, Twitter, Youtube, etc)[ 0 ][0.00%]
6.Altele[ 8 ][17.02%]
Answers total: 47
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 1 | 12:56 PM
Dragi prieteni! Dorim să ştim mai multe despre voi. Răspunsul pe care ni-l veţi da este foarte important şi ne va ajuta să ne cunoaştem mai bine!
CGSMCMLXXV
Posts: 86
Reputation: 0

Message # 901 | 6:45 AM
LOL! Scuze, Raver, dar imaginea atasata mesajului tau e "funny" si trista "in the same time" (ca sa ma exprim in limbajul folosit in imagine). Nu ti se pare ciudata exprimarea mea? La fel de ciudata mi se pare si imaginea in care face reclama la uCoz in romengleza. Stiu cum se vorbeste in Romania acum si stiu ca asta e cea mai mare idiotenie pe care scumpa noastra societate o face. Dar daca nici unul dintre noi nu incearca sa schimbe ceva, atunci limba romana nu mai are nici un viitor. N-ar fi pacat?

Added (2011-07-15, 0:45 Am)
---------------------------------------------
Raver, uite, ca sa nu zici ca sunt bun numai la critica, iti dau o mina de ajutor. De exemplu, incearca in loc de "template-uri" sa pui modele si in loc de "blog" sa pui jurnal. Se pot traduce si altele, dar astea sunt cele mai importante. Stiu asta din discutiile mele cu oameni simpli trecuti de adolescenta si de prima tinerete (30-35 ani in sus). Multi nici nu mai inteleg de la televizor aproape nimic, in special cei de la 50 de ani in sus care nu mai au capacitatea de a invata o limba noua. Iar daca iei statisticile celor care au nevoie de un site serios (si care sunt dispusi sa plateasca pentru anumite caracteristici ale site-urilor lor), o sa vezi ca tinta sistemului uCoz ar trebui sa fie generatiile de la 30-35 de ani in sus.

Bafta!

PS: Dupa cum observi, nu am tradus nici eu cuvintul site (locatie) pentru ca acest cuvint e incetatenit in limba romana. Nu sunt absurd in traduceri (nu traduc "mouse" nici ca "maus" cum am vazut prin magazine scris si nici ca soricel cum ar fi traducerea corecta), dar sunt unele cuvinte mai putin cunoscute din engleza care ar putea intra in limba romana cu traducerea corecta. Traind printre straini de ceva vreme, am inceput sa apreciez limba romana mai mult decit adolescentii/tineretul din Romania. Iar daca vrei o parere a strainilor despre limba romana, iat-o pe cea mai des intilnita: "limba romana se vede ca este o limba latina, dar este foarte bogata in cuvinte asemanatoare cu limbile de circulatie internationala si nu numai" (pareri venite de la spanioli, italieni, polonezi si nemti - si probabil si altii ar putea-o confirma, dar nu am prea avut contacte chiar asa de strinse cu alte natii).

shacky
Posts: 3
Reputation: 0

Message # 902 | 8:47 AM
baieti si fete sunt impotmolit la introducerea Tag-urilor in Site-ul creat de mine spunetimi va rog cum se pun Tag-uri sau cum se utilizeaza (!DOCTYPE) ca aici sunt blocat, am urmarit o gramade de Forumuri pe Net dar tot degeaba la acest subiect sunt impotmolit.

Multumesc
dj_mazz
Posts: 30
Reputation: 2

Message # 903 | 9:28 AM
salut prieteni. am si eu o intrebare..poate banala pentru unii dar frt importanta pentru mine..

De exemplu pe o pagina vreau sa adaug:descriere,poza si link si intrebarea mea este cum fac sa fie una langa alta aranjate in pagina nu una sub cealalta.de exemplu deasupra sa fie descrierea in mijloc sa fie poza si dedesubt linkul.. sa fie un blok de 3 descrieri 3 poze si 3 linkuri una langa alta si dedesubt la fel...in continuare la fel... sper ca am explicat destul de bine...va multumesc anticipat si astept un raspuns

http://radio-mazzero.ucoz.com
Post edited by dj_mazz - Monday, 2011-08-01, 5:51 PM
Raver
Posts: 100
Reputation: 15

Message # 904 | 10:15 AM
Dragi prieteni şi utilizatori ai uCoz,

După cum ştiţi, de aproape o lună ne-am lansat pe www.ucoz.ro, astfel încât, de acum înainte vă puteţi crea site-uri gratuite sub domeniul "nume.ucoz.ro". Odată cu această lansare, am lansat şi Forum-ul uCoz România, pe care îl găsiţi la adresa www.forum.ucoz.ro. Sunteţi aşteptaţi acolo pentru discuţii, păreri, întrebări şi ajutor pentru alţi utilizatori vorbitori de limba Română!

Toate cele bune,

Lucian

Forum uCoz Romania
articolenoi
Posts: 18
Reputation: 0

Message # 905 | 7:05 AM
Daca intru in editare sablon, schimb ceva, dupa care vreau sa salvez schimbarile, imi arata urmatorul lucru: "Unul sau mai mulţi operatori condiţionali (<?if?>) nu sunt închişi".

Am verificat sa vad daca acesti operatori sunt inchisi in acest fel <?if?>, si erau. Care este problema de imi da mereu aceasta eroare?

Iar daca sablonul la setarile initiale, nu mai apare aceasta problema.

Multumesc anticipat.
AvissDJ
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 906 | 11:51 AM
Salut la toti.Am si yo o problema cu un site ,cand scriu numele unui film sau joc,ce am postat eu pe site in bara de cautare imi da rezultate 0 .Nu inteleg de ce ?! Am pus si taguri si tot degeaba .Astept raspuns.O zi buna.
http://www.cinema-romania.com
Natashko
Posts: 3366
Reputation: 171

Message # 907 | 11:54 AM
AvissDJ, you may ask your questions in Romanian here: http://forum.ucoz.ro/
spady
Posts: 2
Reputation: 0

Message # 908 | 5:11 PM
Salut ! am si eu o rugaminte mare la voi cry cry si anume sa ma ajutati sa imi recuperez site-ul , azi cand am vrut sa intru pe site am fost redirectionat catre statistici.in unde spune ca site-ul meu a expirat , i-am dat acolo unde pune renovare dar nu merge (banuiesc ca site-ul lor nu merge ) , ce pot sa fac ajutati-ma pls am investit multa munca in el (nu am avut cunostinte legate de crearea unui site ) si acum a disparut cry cry cry cry AJUTOR!
Devil
Posts: 24
Reputation: 2

Message # 909 | 1:43 PM
spady, pe http://forum.ucoz.ro o sa primesti raspuns mai rapid
YO9IGS
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 910 | 8:47 PM
Salutare
www.negrimar.com
www.yo9kpe.ucoz.com
Jaque
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 911 | 5:40 PM
In Panoul de control nu mai i-mi apare Constructor. Cum pot rezolva aceasta problema?
Devil
Posts: 24
Reputation: 2

Message # 912 | 4:46 PM
Jaque, ai tema default de la Ucoz ? sau este luata de pe internet? link site
o_lisovenko
ico.ukit.com
Posts: 132
Reputation: 15

Message # 913 | 8:21 PM
Dany-L20
Posts: 1
Reputation: 0

Message # 914 | 6:57 PM
Salut. An si eu o mica problema smile
Am creat un site pe ucoz.ro acum 2 zile, si problema este ca eu pot sa intru in site dar persoanele carora le-am trimis link-ul ne apare ceva de genul "PAGE NOT FOUND".
Imi poate spune cineva ce trebuie sa fac?
Va multumesc anticipat.
Devil
Posts: 24
Reputation: 2

Message # 915 | 7:47 PM
Dany-L20, intra pe Forum si o sa iti raspunda cineva imediat
uCoz Community » General Information » Other Languages » Romanians (poll)
Search: