uCoz Community General Information Other Languages Romanians (poll) |
Romanians |
|
Salut ! as dori si eu un script... copy url... adik sa arate Adresa URL si sa o Poti copia cv de genu ca aici
Quote http://radioactiv.net/index.php?option=com_community&view=videos&task=video&userid=62&videoid=1&Itemid=54 |
Puteti sa va promovati site-urile uCoz aici http://ro-suport.ucoz.com/forum/2
|
Quote (GhostRider4511) Puteti sa va promovati site-urile uCoz aici http://ro-suport.ucoz.com/forum/2 nu mai face reclama makar de ar fi cv de site-ul ala... da e un kkt |
Quote (K3nTy) Salut ! biggrin as dori si eu un script... copy url... adik sa arate Adresa URL si sa o Poti copia [...] "Scriptul" ala e facut in Joomla!, adica PHP. PHP nu e disponibil utilizatorilor care folosesc pachetul gratis uCoz. Nu stiu daca in pachetul contra cost cei de la uCoz ofera serviciul PHP pe server. Varianta care se poate implementa in uCoz e ceva ca in exemplul de aici. O alta varianta este "calea muncitoresca", adica, link introdus de mina. Ceva de genul (ma folosesc de acelasi exemplu dat de tine):
Code <!--VIDEO LINK--> <div class="video-permalink"> <div class="video-label"><label for="video-permalink">Link permanent :</label></div> <div class="video-link"><input id="video-permalink" type="text" readonly="" onclick="joms.jQuery(this).focus().select()" value="http://radioactiv.net/index.php?option=com_community&view=videos&task=video&userid=62&videoid=1&Itemid=54" name="video_link" /></div> </div> <!--end: VIDEO LINK--> O ultima varianta pe care ti-o pot da, e DOM. Adica, atunci cind incarci o pagina cu HTTP request GET, sa pui link-ul intr-o variabila de tip string si sa o inserezi dinamic in pagina ta.
Quote (Demy) Pai la sectiunea de contact. Eu am scos tab-ul pt codul de siguranta si de asta imi aparea la spam. Acum l-am atasat iar si nu mai intra la spam. dar totusi nu imi apare mesajul propriu-zis. Imi apare doar numele si emailul celui care a trimis. M-am uitat la modul si nu am gasit nimic de care sa te legi ca utilizator uCoz. Cel mai bine e sa raportezi problema la asistenta uCoz. Poti sa mai incerci sa re-creezi pagina si sa vezi daca o ia corect. Bafta! |
Cum pot discuta cu tine în privat despre un proiect de webdesign ? CGSMCMLXXV,
Added (2011-02-25, 6:59 Am) |
Quote (sergiu_roman) Cum pot discuta cu tine în privat despre un proiect de webdesign ? CGSMCMLXXV Ti-am trimis un e-mail pe adresa lasata de tine aici. |
Mi-am introdus in site un script sa poate fi vizonat site-ul in mai multe limbi si daca stie cineva daca mai trebuie introdus ceva ca imi da Resource not found daca dau optiunea din limbi in engleza sau alta limba
|
Vreau sa atasez un domeniu si primesc mesajul "Specified domain is already parked to another account." .Dar domeniul este expirat iar site-ul este inchis. Ce ar trebui sa fac in acest caz? Domeniul respectiv nu va mai putea fi niciodata folosit pe ucoz? Daca il cumpar si setez DNS pentru ucoz atunci domeniul ii va reveni acelui site? Astept raspuns!
Multumesc anticiapt! |
Quote (alexeugeniu) Mi-am introdus in site un script sa poate fi vizonat site-ul in mai multe limbi si daca stie cineva daca mai trebuie introdus ceva ca imi da Resource not found daca dau optiunea din limbi in engleza sau alta limba Fara mai multe detalii despre script/site, nu cred ca poate sa iti dea cineva vre-o solutie.
Quote (Kendo) Vreau sa atasez un domeniu si primesc mesajul "Specified domain is already parked to another account." .Dar domeniul este expirat iar site-ul este inchis. Ce ar trebui sa fac in acest caz? Domeniul respectiv nu va mai putea fi niciodata folosit pe ucoz? Daca il cumpar si setez DNS pentru ucoz atunci domeniul ii va reveni acelui site? Astept raspuns! Multumesc anticiapt! "Specified domain is already parked to another account" inseamna ca inca mai exista un "hook" pe domeniul respectiv din contul tau. Dureaza putin pina il elibereaza pentru utilizare din nou (mi s-a intimplat si mie si i-a luat cam 24h de ore maxim ca sa pot refolosi acelasi nume pentru subdomeniu). Deci, rabdare. In caz ca nu apare, contacteaza-i pe cei de la uCoz. Domeniu pierdut inseamna site sters. Cind domeniul va deveni din nou disponibil, va fi fara site-ul anterior. Daca te grabesti putin si le scrii la cei de la uCoz, poate ai sanse sa iti recuperezi site-ul (mici sanse, dar nu am detalii despre cum sistemul uCoz elibereaza domeniile, asa ca poate ai noroc). Bafta! |
Quote (CGSMCMLXXV) Quote (Demy) Pai la sectiunea de contact. Eu am scos tab-ul pt codul de siguranta si de asta imi aparea la spam. Acum l-am atasat iar si nu mai intra la spam. dar totusi nu imi apare mesajul propriu-zis. Imi apare doar numele si emailul celui care a trimis. M-am uitat la modul si nu am gasit nimic de care sa te legi ca utilizator uCoz. Cel mai bine e sa raportezi problema la asistenta uCoz. Poti sa mai incerci sa re-creezi pagina si sa vezi daca o ia corect. Bafta! Intr-un final s-a rezolvat.Am gresit eu cu ceva. Oricum ms. |
CGSMCMLXXV, domeniul pe care il vreau a fost al unui site pe ucoz care acuma este inchis.Bineinteles a expirat si domeniul.Cum domeniul si site-ul sunt inchise eu as dori sa achizitionez acel domeniu...dar daca fac o incercare in CP la parked domain imi spune ca domeniul exista deja la alt account. Asta inseamna ca acel domeniu va fi disponibil doar pentru acel vechi proprietar care nu mai este de gasit?
Am dat si mesaj la administratie si mi s-a raspuns sa ma uit pe astea: http://forum.ucoz.com/forum/37-435-1 ...Cu ce ma ajuta..eu nu il pot gasi pe vechiul proprietar sa-l rog sa-l detaseze. Post edited by Kendo - Saturday, 2011-02-26, 1:40 PM
|
Ti-a dat link-ul ala pentru a discuta acolo despre problema ta. Dar cum a zis si NAIRDA, daca domeniul este liber si il poti cumpara, atunci cei de la uCoz sunt fortati sa ti-l dea.
|
Quote (klausn) Salut,am si eu o intrebare,eu folosesc ucoz,si am facut doar forum,ca am sters pagina principala deoarece nu vreau numai forum. Intrebarea mea este,pot adauga bannere pe forum? Bannere a altor site-uri... Da. Editeaza pagina de forum si poti pune ce vrei. |
| |||